Frenkylewis Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk bestelproces, snel geleverd. De producten zelf zien er door de kleuren en vormen erg luxe uit en bovendien ruiken ze heerlijk. Het is een duidelijk product, en makkelijk in gebruik. Zodra he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We gebruiken al een lange tijd frenky lewis! Zowel de shampoo als de spray conditioner en over beide zeer tevreden. Het zijn zeer neutrale en natuurlijke geuren, maar 'sterk' genoeg dat de honden ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn mega blij met de producten van Frenky Lewis! We hebben de shampoo, car spray en ook de droogshampoo. De laatste is echt onze favoriet! Onze hond heeft er nog wel eens een handje van om in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frenky Lewis heeft hele fijne producten. Ik vind het ook belangrijk dat ze 100% natuurlijk zijn. De vacht van onze honden zijn zacht na het wassen en ze ruiken dagen lang erg lekker!

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige producten, geweldige service.

Voor onze Barbet 's de shampoo en de droogshampoo gekocht.
Sifra en Nola hebben heel verschillende vachten. Sifra een dikke krulvacht en Nola een wavy vacht. Voor beide vachten zijn de producten zeer geschikt en daarbij ruiken ze heerlijk.
Ik had een vraag/probleempje, hier werd snel op gereageerd en super opgelost.

30. Juli 2025

Geweldige producten

Geweldige producten, ik was al een tijd op zoek naar een lekkere ruikende ontklitter zonder siliconen toevoegingen voor mijn Australian Labradoodles. En nu geef ik zelfs de nieuwe pup eigenaren een flesje mee. Een must have voor elke doodelaar.

Danielle Nijhuis
Souldoodles Australian Labradoodles

24. März 2025

✨ Droogshampoo & Conditioner Spray

✨ Droogshampoo & Conditioner Spray – Parfum – Anti Smell Spray – Shampoo ✨

Sinds ik de producten van Frenky Lewis gebruik uit de Jasmin, Vanilla & Sandelwood lijn, wil ik echt niets anders meer voor mijn hond. De geur is zó verfijnd — niet overdreven zoet, maar juist een warme en frisse combinatie van jasmijn, vanille en sandelhout. Precies goed. 🐾

De shampoo schuimt goed, is zacht voor de huid en laat de vacht super schoon en glanzend achter. Geen trekkerige huid of jeuk achteraf, wat ik bij andere shampoos helaas wel heb meegemaakt.

De droogshampoo & conditioner spray is mijn lifesaver na een wandeling in de regen of modder. Even sprayen, doorkammen, en de vacht ruikt weer heerlijk én voelt zacht aan. Perfect voor tussendoor of als je hond even niet in bad kan.

De parfum gebruik ik als finishing touch. De geur blijft lang hangen, zonder overheersend te zijn — subtiel en luxe.

De anti smell spray is echt ideaal voor natte hond-geurtjes of als je hond in iets onfris heeft gerold. Het maskeert niet alleen de geur, maar neutraliseert die echt. Ik gebruik ’m ook regelmatig in de auto of op de mand.

Kortom: deze lijn is niet alleen een verwennerij voor de hond, maar ook voor jezelf als baasje. Fris, natuurlijk en stijlvol — precies zoals het hoort. 🐶💛

1. Juli 2025

De 100% natuurlijke shampoo van Frenky Lewis

De 100% natuurlijke shampoo van Frenky Lewis is echt top! Het ruikt heerlijk en maakt de vacht van onze labradoodles Bram en Sam, zelfs hun stugge krullen, weer zacht en makkelijk doorkambaar. Ze glanzen weer als nooit tevoren. En je blijft ze knuffelen omdat ze zo lekker ruiken. En tussen de wasbeurten in gebruiken wij de droogshampoo. Bram en Sam zijn fan (en de baasjes ook)!!

26. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niks op aan te merken bij dit merk

Niks op aan te merken bij dit merk! Ze verkopen goede producten van goede kwaliteit. Zelf heb ik de shampoos al eens geprobeerd en ze zijn super fijn! Had eerst de blauwe en nu de roze (roze is toch favoriet). Je hond zijn vacht wordt met de shampoo goed gereinigd, ze voelen zacht aan en ze krijgen een glanzende vacht. Je hond ziet er meteen verzorgd eruit. Ik heb ook een riem van hun en die riem is ook goed, stevig en handig. Neem zeker een kijkje op hun website of kijk waar ze de producten verkopen dan kun je zelf de geuren/producten ervaren.

8. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn echt super blij met dit merk

We zijn echt super blij met dit merk! We hebben een gevoelige doodle, dus we vinden het belangrijk dat verzorgingsproducten natuurlijk zijn en geen onnodige ingrediënten bevatten.

De anti smell spray en droogshampoo zijn hier echt favoriet – in een handomdraai ruikt hij weer fris en schoon. Ook de spray voor in de auto en in z’n mand gebruiken we regelmatig, vooral na een wandeling in de regen.

De producten ruiken heerlijk, zijn mild én zorgen voor een mooie glanzende vacht. Echt een aanrader voor honden met een gevoelige huid!

7. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze doodle van 3 jaar kreeg na…

Onze doodle van 3 jaar kreeg na castratie een droge, broze vacht, welke lastig te onderhouden werd(klitten en afbreken van de vacht, geen vilt gelukkig) N.a.v. advies om Frenky eens te proberen de shampoo en de conditioner aangeschaft. Nu 2x daarmee gewassen(4 wkn ertussen) en bijna dagelijks de conditioner leave in gebruikt: wat een verschil! Na de eerste keer ook gewassen en getrimd, wat al beter ging, maar na de 2e keer, jeetje wat een verbetering in alles! Beter doorkambaar, nagenoeg geen klit(blaas de vacht wel (bijna) dagelijks), en mooier resultaat van het trimmen. Zo fijn voor onze hond want het werd steeds lastiger allemaal door de droge vacht.
Dat het geen chemische producten zijn is ook een must, dat maakt het resultaat vast ook wat het is, want de natuur is toch het beste voor ons allemaal. En ook niet onbelangrijk, de geur. Sandalwood, jasmijn, vanille, zalig! ;en er zijn nog 2 andere geuren welke vast ook heerlijk zijn. Ik zou het bijna op mezelf spuiten!🤩 zeer tevreden Frenky! Wat mij betreft grotere verpakkingen, al ben ik er heel zuinig mee natuurlijk😊

2. Juni 2025

Top merk ik ben fan!

Ik ben echt ontzettend blij met de producten van Frenky Lewis. We hebben 2 lijnen en de hele shampoo lijn. Alles straalt kwaliteit, comfort én stijl uit, voor zowel voor mijn hond en mij. We gebruiken de adjustable leash dagelijks, en het is zo handig dat je hem makkelijk kunt verstellen – ideaal voor een ontspannen sniffari of een iets kortere lijn in drukkere gebieden. Erg blij met het gebruiksgemak en de afwerking. De lijnen liggen fijn in de hand, zijn stevig maar toch licht, en zien er prachtig uit met hun minimalistische design. Frenky Lewis is wat mij betreft echt een aanrader als je op zoek bent naar mooie én praktische hondenaccessoires. Je merkt dat dit merk met liefde voor honden is gemaakt.

30. März 2025

Super fijne producten

Super fijne producten! De shampoo is handig in gebruik door het pompje en ruikt heerlijk. De dry shampoo is onwijs fijn als je de hond even niet volledig wil wassen, maar wel lekker wil laten ruiken. De geur is geweldig, maar niet te overheersend. Wij zijn dik tevreden en zullen zeker meer geurtjes aanschaffen.

9. Februar 2025

Top product!!

Top product! Wij hebben de shampoo & dry shampoo thuis. De geur is heerlijk, zeker voor hondjes die ruiken is dit heel prettig in gebruik. Mijn hond ruikt weer lekker en het zijn allemaal natuurlijke producten, geen chemische middelen op de huid van je hond! Top :-) ik bestel de volgende keer weer!

7. Februar 2025

Wat een fijne shampoo

Wat een fijne shampoo! Een week nadat ik mijn kleine vriendje had gewassen rook ik nog steeds de heerlijke geur van de shampoo toen ik mijn neus in zijn vachtje stopte. Echt een aanrader!

Top!

We hebben recent de shampoo en dry shampoo aangeschaft, en we zijn echt onder de indruk! De geur is heerlijk en blijft veel langer hangen dan bij de meeste hondenshampoos, wat een groot pluspunt is. Daarnaast zijn de producten erg fijn in gebruik en zorgen ze voor een aangename verzorgingsroutine. Zeker een aanrader!

Aanrader!

Hele fijne en natuurlijke producten van Frenky! Wij gebruiken de shampoo en droogshampoo. Vooral de droogshampoo is echt geweldig (omdat je dit ook snel kunt gebruiken) de vacht van je hond gaat mooi glimmen en ruikt heel lekker maar niet te sterk. Ook het vuil valt veel sneller van de vacht af. Zeker een aanrader!

Fijn merk, mooi bedrijf!

2 jaar geleden de eerste 'hands free leash' riem voor onze hond gekocht. Voor kerst de 'custom made leash' besteld waarmee je een riem kunt samenstellen die bij je outfit past! De riem is zó makkelijk in gebruik dat ik mij betrap altijd deze mee te nemen en geen andere. Handen vrij en de hond loopt veel netter naast je.
Ook de verzorgingsproducten van Frenky zijn heerlijk van geur, echt een honden cadeautje.
Ik ben heel blij met Frenky Lewis, ik kan het iedereen aanbevelen.

9. Dezember 2024

Fantastische shampoo

De shampoo en droogshampoo zijn fantastisch! Het scheelt echt borsteltijd. De geur is heerlijk, goed aanwezig, niet te hevig waardoor de hond ook nog gewoon hond is ipv wandelende parfumwinkel. De verpakkingen zijn fijn in gebruik, verzending snel.

3. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanrader! Eerlijk en mooi bedrijf met top producten!

Een bedrijf met een super mooie visie!
Niet alleen zijn de shampoo’s onwijs fijn! Maar ook bestaan ze voor 100% uit natuurlijke ingrediënten! Iets wat ik als baasje heel belangrijk vind voor mijn hondje!
Ook vond ik het erg mooi om te lezen hoe de producten geproduceerd werden! Neem snel een kijkje op hun website! En als je nog twijfelt, niet meer doen! De verzorgingsproducten zijn echt super fijn!

1. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super probducten en service!

Super probducten en service!
Frenky Lewis heeft echt hele toffe dier en natuurvriendelijke producten die zelfs de meest gevoelige vieze hondjes schoon en tevreden houden! Als er iets is wat net niet goed is of werkt, is de service echt 10/10. Super vriendelijk, direct oplossingen en denken altijd met je mee.

Ik ben fan!

3. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr