Frenkylewis Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn mega blij met de producten van Frenky Lewis! We hebben de shampoo, car spray en ook de droogshampoo. De laatste is echt onze favoriet! Onze hond heeft er nog wel eens een handje van om in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frenky Lewis heeft hele fijne producten. Ik vind het ook belangrijk dat ze 100% natuurlijk zijn. De vacht van onze honden zijn zacht na het wassen en ze ruiken dagen lang erg lekker!

Hervorragend

Bewertung abgeben

Super!

18. Juli 2026

Heel tevreden

We zijn erg tevreden over de producten van Frenky Lewis Dogcare. We waren al een tijd op zoek naar verzorgingsproducten met 100% natuurlijke ingrediënten en zijn blij dat we deze hebben ontdekt. De shampoo en conditioner uit de Signature lijn maken de vacht heerlijk zacht en schoon. Ook ruikt het super lekker.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en natuurlijke vachtverzorging voor zijn hond.

17. Juli 2026

Top product

Makkelijk bestelproces, snel geleverd. De producten zelf zien er door de kleuren en vormen erg luxe uit en bovendien ruiken ze heerlijk. Het is een duidelijk product, en makkelijk in gebruik. Zodra het op is bestel ik zeker opnieuw.

11. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn contact gehad over wat er aan te…

Fijn contact gehad over wat er aan te raden is voor mijn hond haar vacht! Besteld & al de volgende dag in huis 🤩

De producten ruiken als eerste echt super lekker. Na het wassen is haar vacht heerlijk zacht & zijn er geen klitten meer te vinden! Echt top producten ☺️

14. Juli 2026

Fan van Frenky Lewis

Frenky Lewis zorgt voor een prachtige vacht bij mijn hondje Bobby. Dankzij hun producten zijn gemakkelijk zijn klitten weg, ruikt hij heerlijk en heeft ook zijn mand en de auto dagenlang een heerlijk frisse geur. Ik ben fan! (BOBBY10% voor 10% korting!)

1. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top producten van Frenky Lewis!

De laatste is echt onze favoriet! Onze hond heeft er nog wel eens een handje van om in vieze dingen te gaan rollen. Even met droogshampoo & conditioner sprayen en opgelost! Ook mega fijn dat er geen sulfaten of siliconen in de producten zitten.
Tip! Kies het roze flesje, die vinden wij het lekkerst! 🤭🌸🫶🏻

9. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne producten en vriendelijke eigenaar!

We gebruiken al een lange tijd frenky lewis! Zowel de shampoo als de spray conditioner en over beide zeer tevreden. Het zijn zeer neutrale en natuurlijke geuren, maar 'sterk' genoeg dat de honden geuren weg gaan en de hond heerlijk ruikt. De vacht wordt heerlijk zacht, de klitten gaan er zonder moeite uit met kammen en zowel haar als huid reageert goed op de producten. Ook is de spray ideaal voor een stukje hitte bescherming met de waterblazer.

Vooral omdat we een allergie hondje hebben is dit ideaal omdat het zacht voor de huid is en het niet onnodig veel natuurlijke vetten weg wast. Dus overall zeker een aanrader! De eigenaar is ook zeer vriendelijk en wil graag advies geven wat past.

9. Juli 2026

Heerlijke geur

Zojuist de shampoo en de droogshampoo binnen gekregen. Eerste indruk: de producten ruiken fantastisch! We hebben al helemaal zin in de eerste wasbeurt!

23. Juni 2026

Wat een topproducten

Wat een topproducten! Ik was al fan van de conditioner/dry shampoo (ontklit heel goed en ruikt heerlijk) heb nu ook de shampoo besteld, weinig nodig en schuimt goed, mijn Cockapoo ruikt na dagen nog zo lekker ( wij hebben de Sandalwood, Jasmine & Vanilla)

22. Juni 2026

Top producten

Wij zijn fan! Heerlijk product, hebben zelf de Dog Conditioner & dry shampoo. Ruikt heerlijk!! Het roze flesje. Onze pomerian heeft mega veel haar en dat klit ook erg snel, ingesprayt, inmasseren en daarna makkelijk uitkambaar echt een top product!💞

2. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Probeer deze riem en je wilt nooit meer een andere..

Uitstekend, zowel qua product, service en garantie als communicatie. De eerste 3 jaar getob met allerlei soorten riemen, toen Frenky Lewis ontdekt: Voor mij geen andere riem meer! Dank jullie wel, ik hoop dat zolang we een hond hebben, jullie de riemen hebben 🙏

30. Januar 2026

Hands Free Leashes

Wat een fijne stevige honden riemen! Ik heb inmiddels al meerdere hondenlijnen van Frenky. Allemaal hands free en de laatste heb ik zelf samengesteld met de 3D configurator. Verslavend leuk om te doen😉. De lijnen zijn van fijne stevige kwaliteit en liggen ook goed in de hand. Ik vind zelf de hands free t fijnste omdat je m zelf kunt stellen op de gewenste lengte. Er is al aardig wat keuze in kleuren maar wat mij betreft zou dat nog wat verder uitgebreid mogen wrdn om echt bij elke halsband en outfit een match te maken!

29. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De shampoo en de conditioner&dry…

De shampoo en de conditioner&dry shampoo zijn geweldig. 🥰🥰
Beide zijn zo handig in gebruik. Op de shampoo fles zit een pompje.
En de dry shampoo is zo handig en zo makkelijk in gebruik. Echt ideaal voor even snel opfrissen.
Ze ruikt dan echt heerlijk fris en voelt zacht aan.
Je zou hem bijna zelf gebruiken 🫣

28. September 2025

Wij zijn fan

Wij zijn fan! Heerlijk product, hebben zelf de Dog Conditioner & dry shampoo. Ruikt heerlijk!! Het roze flesje. Onze keeshondjes hebben mega veel haar en dat klit ook erg snel, ingesprayt en makkelijk uit kunnen borstelen echt een top product!💞 ze hebben een heeeekel aan douchen dus echt een fijne uitvinding.

27. August 2025

De 100% natuurlijke shampoo

Na een bezoek aan het trimsalon had onze hond dagenlang jeuk... tot ze gewassen werd met de shampoo van Frenky Lewis! Wauw! Geen gekrab, gewoon een ontspannen hond. We zijn zo ongelofelijk blij! Wat een opluchting. De geur van de shampoo is bovendien ook enorm prettig en haar vacht voelt heerlijk zacht aan. Aanrader! Wij willen niets anders meer! Keep up the good work @team Frenky Lewis!

20. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Dry Shampoo en Conditioner van…

De Dry Shampoo en Conditioner van Frenkylewis is heerlijk in geur maar zeker ook heel belangrijk dat het product heerlijk is voor je hond zijn/haar vacht! Het sprayt makkelijk en als je je hond hebt ingespryed even in masseren, door borstelen en de vacht is weer fris en zacht.

10. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr