Unternehmen hat geantwortet
Vi købte et KØLE-FRYSESKAB - er tilfreds med købet og den tid, det tog for at få det leveret. Monterings prisen var dog i overkanten, da det blot var at sætte hanstikket i hunkontakten og hele leveran... Mehr ansehen
Ordering, scheduling, tracking and delivery all good. Delivered a dryer, 60kg, huge box -- challenging to lift, carry and transport in a car. Yet the driver delivered it to the door in a perfect c... Mehr ansehen
Vi købte et fritstående kølefryseskab i Rustfri stål, og erfarer ved levering at det kun er front lågerne der er af rustfrit stål. Der stod intet om at siderne blot var lakeret i grå farve. Ligele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos foetex.whiteaway.dk finder du udvalgte hvidevarer fra mange velkendte brands. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 69 89
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Selvom der gik lang tid inden levering, så var det meget hurtig og fin betjening.
Hurtige og effektive folk til installering m. v.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Bestilte mandag, levering tirsdag før middag. Kan næsten ikke gøres bedre. Den rigtige være, til en rigtig god pris.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
30/03/3023: Jeres svar retfærdiggør ikke det I udsat jeres kunder for. Hvis jeg ikke startede køleskabet ville jeg ikke opdage at det larmer mere end det skulle, mål i Decibel. og jeres tekniker svarer at det var normal. Og det betød at varen var sat i brug og det medførte en værdigforringelse på 40-60%. Med det I har gjort har jeg ikke tillid til at sende varen tilbage. Jeg kan risikere at miste 60% af pengene til jer.
Hellere forærer den til en studerende og købe et nyt skab hos en anden, mere troværdig forhandler.
Fik bestilt en vinkøleskab via deres website og fik en ordrebekræftelse samt leverinsgdato.
Blev ringet op og fik at vide, at den var ikke længere op laget og fik tilbud en i samme størrelse, samt funktion men med kun een kølezone. Ellers ligner den jeg bestilte.
Fik leveret. Sat køleren igang og den larmer mere end den skulle. Fik den fejlmeldt og de ville bede producenten til at kontakte mig.
Jeg bad om en retur fordi jeg ville ikke vil have et nyt køleskab med fejl, samt den levede ikke op til det jeg fik at vide via tlf. samtalen
Fik at vide igen, hvis jeg sender den retur vil de trække fra 40-60% i værdiforringelse.
Dvs. Jeg er tvunget til at beholde køleskabet hvis jeg ikke vil miste mere end halv del af penge + transport til levering og retur.
Kort sagt: Jeg er blevet snydt

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Bestilte en emhætte som skulle komme med fragtmand. Helt igennem en god oplevelse, på trods af, at leveringen blev udsat 3-4 gange. Meget flink fragtmand, som ringede 1/2 time før ankomst. Det var desværre et fejlkøb fra vores side af, og vi måtte betale 399kr for at få hentet den retur. Vi kunne ikke selv returnerer emhætten og sparer de 399kr. Det var lidt ærgerligt. Kan helt klar anbefale Føtex webshop, men vær sikker på det du bestiller, ellers kan det godt blive en lidt dyr oplevelse.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Alt løb som lovet. God service og levering som lovet.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Eneste at klage over var, at der stod gratis fragt, men der var sat fragt på ved betalingen. Ringede ind og det blev ordnet.
Hurtig levering og en god oplevelse

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Vi bestilte komfuret d 6/3 og den blev allerede leveret d 7/3 ved kl 13.00, det må kaldes hurtig og god service 👍🏻

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Jeg fik en opringning fra en medarbejder fra Føtex, der vil sikre sig at min bestilling af en opvaskemaskine passede til mit køkken. Ganske flot service. Ja, det hele var bare perfekt.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Det var en meget behagelig oplevelse at handle med føtex. Har bestilt en opvaskemaskine og en emhætte af god kvalitet og til næsten halv pris af hvad det koster hos andre. Kundeservice var meget flinke og hjælpsomme. Varerne blev leveret som aftalt af en meget flink og høflig fragtmand. Tak for en god handel.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Produktet blev leveret til tiden, hvor chauffør ringede 20 min. inden han var på adressen.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
God pris og levering præcist som aftalt. Så det kan ikke gøres bedre.
Tak for det.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Jeg købte en Siemens opvaskemaskine på foetex.whiteaway.dk, da prisen var særdeles attraktiv. Der var god feedback undervejs om leverancen, forventet afsendelsestidspunkt, vare sat på lastbil og sms med forventet ankomsttidspunkt, der var spot on. Chaufføren var flink nok til at køre maskinen til døren selvom der kun var bestilt til kantsten. Prikken over i'et er at maskinen var nem at installere.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Super service ved levering og montering af vaskemaskine.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Effektiv og hurtig levering - med nøje estimeret ankomsttid, der holdt!
Tidligere fik man et tidsinterval på ca 6 timer - og det var svært at stå til rådighed så længe.
Kæmpe forbedring!

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Super god service og kvalitet og hurtigt levering.

Hurtig levering. Rimelig skarp pris. Så alt ok

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.