Jeg købte en Siemens opvaskemaskine på foetex.whiteaway.dk, da prisen var særdeles attraktiv. Der var god feedback undervejs om leverancen, forventet afsendelsestidspunkt, vare sat på lastbil og sms m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte et KØLE-FRYSESKAB - er tilfreds med købet og den tid, det tog for at få det leveret. Monterings prisen var dog i overkanten, da det blot var at sætte hanstikket i hunkontakten og hele leveran... Mehr ansehen
Ordering, scheduling, tracking and delivery all good. Delivered a dryer, 60kg, huge box -- challenging to lift, carry and transport in a car. Yet the driver delivered it to the door in a perfect c... Mehr ansehen
Vi købte et fritstående kølefryseskab i Rustfri stål, og erfarer ved levering at det kun er front lågerne der er af rustfrit stål. Der stod intet om at siderne blot var lakeret i grå farve. Ligele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos foetex.whiteaway.dk finder du udvalgte hvidevarer fra mange velkendte brands. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 69 89
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vi har været tilfreds med hele betjeningen. Vil gøre opmærksom på, at der ved levering manglet en rubrik på adgangen til fra maskine, så der vurderes om en eller to medarbejder er nødvendig. Der var lidt problemer hos os!
Rigtigt godt køb af vinkøleskab - høj kvalitet til prisen - god information hele vejen frem til præcis levering til lovet tidspunkt ! Meget tilfreds!
Det viste sig at den bestilte varer ikke var som beskrevet på nettet, men dygtige og venlige medarbejdere gjorde at det blev en god oplevelse at købe køle/fryse skab.
Køb af LG køleskab
Professionel sagsbehandling. Alt foregik som lovet.🤙🤙

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Kom som aftalt og professionel installering 😉

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Hurtig levering og skønt at få et opkald inden afsendelsen af web-ordren hvor rådgiveren sikrer, at man som kunde har valgt de rigtige mål på sin integreret opvaskemaskine eller har spørgsmål.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Fin service, fra medarbejder pr telefon.
Men transport/ leveringsomkostninger er kompliceret, selv når varen koster 14.000 kr

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Havde købt opvaskemaskine med montering og levering på bestemt et tidspunkt 199 kr ekstra ) De startede med at ringe kl 12 ,mens jeg var på arbejde for at høre om jeg kunne være hjemme før,det fik jeg ordnet og var hjemme før .Mht montering (750 kr) var de der 2 min , før de var ude af døren igen ,med en besked om at den kunne de ikke montere. Så 949 kr for ingenting , rent Ripoff.Aldrig mere Whiteaway

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Bestilte en vaskemaskine. I havde den bedste pris på netop den maskine.
Den blev leveret som aftalt og alt er som det skal være. Ikke sidste gang vi handler her.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Nem hjemmeside og levering til tiden.
Super tilbud

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Hurtig levering. Sikker og præcis. Kan du anbefales hvis du har noget der skal sendes - fin behandling /FMD

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Der stod intet om at siderne blot var lakeret i grå farve.
Ligeledes skulle vi betale for at få det hentet igen.
Vores erfaring : køb ikke kølefryseskab uden at se det fysisk først.

God oplevelse!
Installatør viste at der ikke var lovligt vvs og el for at han kunne installere, og jeg fik råd inden han gik. Kunne straks få rykket dato og alt faldt i orden

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Jeg havde købt en tørretrombler som fysisk var for stor til mit rum. Føtex/White away var opmærksom på det inden levering og jeg fik en anden sågar også på tilbud
Det er serviceb

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Efter jeg havde bestilt min vare, blev jeg ringet op af en meget venlig og hjælpsom medarbejder. Han spurgte ind til om jeg havde helt styr på min vare eller om han kunne hjælpe yderligere. Så fin service.

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Nem bestilling - hurtig levering - godt tilfreds med projektet (køle-fryseskab)

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Rigtig god service over telefonen vedrørende en vaskemaskine jeg har købt. Hurigt levering. Meget tilfreds

Antwort von foetex.whiteaway.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.