Florzona Bewertungen

1,3

Köpte ett ”glittrig fotlänk” nu till sommaren, efter ett par timmars användning ser jag att den har börjat ärja av sig på min hud, när jag tog av den såg jag även att fästena på länken börjat rosta oc... Mehr ansehen

Måste bara värdens sämsta företag att handla av. 12 aug beställde jag en telefonhållare till bilen . REKOMENZERAS INTE. MYCKET DÅLIGT FÖRETAG.Och har inte sett röken av den. Och Early B... Mehr ansehen

Jag beställde "Avtagbar dragkedja 6 st" den 10 oktober 2024. Jag valde Klarna som betalningsalternativ. Vid okänt företag är Klarna min garanti för att jag får de beställda varorna först och sedan be... Mehr ansehen

Köpte en produkt som skulle hålla bilen is o snöfri som definitivt inte fungerade och jag har skrivit många mail till företaget och dom erbjuder mig 50%, men när varan intefungerar betalar jag inte.... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

På bilden

På bilden, där byxorna visades,såg det ut som om byxorna var fodrade med ett ulligt tyg. Det som jag fick hem,var bara fejk. Det är ritat fickor och gylf,och färgen blå och svart som de skulle vara,stämde inte alls. Det var ett slags silvrigt tyg i obestämda färg. Dessa vill jag returnera så klart

10. November 2023

BLUFF!!

BLUFF!!! Jag beställde en avfrostare till bilen men fick istället en doftmanick, dom erbjöd 10% tillbaka på köpesumman, alltså 18:90🤪

8. November 2023

Beställde fodrade leggings i storlek…

Beställde fodrade leggings i storlek 5XL och fick tryckta i nylon i storlek X small. Vill inte att jag skickar tillbaka dem, erbjuder 20% på nästa köp men jag vill inte ha med dem att göra utan vill ha en retursedel och pengarna tillbaka. De har slutat att svara, blufföretag. Konstigt att Klarna samarbetar med dem.

Oseriöst företag.

Beställde 1 par fodrade jeansleggings , fick 2 par tunna leggings med jeanstryck.
Beställde även en avfrostate till bilen..fick nån parfymgrunka som i f s doftade gott.
0:or till företagets telefon ..
Handla inte här ifrån!

9. November 2023

OBS Handla inte här!!

OBS Handla inte här!!! Leverans motsvarar inte bild! Och varan, "fodrade" jeansleggings, går inte att få på sig, 4XL. Passar säkert en liten smal asiat med långa ben. Bluffföretag!

8. November 2023

Beställde en avfrostare för bilen

Beställde en avfrostare för bilen. Fick mail från Klarna att köpet gått igenom. Har inte fått någon orderbekräftelse från Florzona så jag kan inte spåra köpet. Tänk en extra gång om ni måste köpa av dem. Telefonnummer är bara nollor...

6. November 2023

Bluffare

Bluffare. De beskriver en sak men skickar något annat. Beställde avfrostare till bilen men fick doftkludd. Svåra att få tag på. Paypal agerar mellanhand men är nu besviken på de också. Tydligen ska det löna sig att betala med betalkort Swedbank.

14. Oktober 2023

Solcell ger värme i bilen?

Beställde en 'spännande' vara som skulle alstra värme i bilen via solcell...haha! Fick en sak som alstrar lavendeldoft...ojoj🤭 Varför är man så dum ibland o lättlurad?

2. November 2023

Jag skickade efter 2 par vinter…

Jag skickade efter 2 par vinter leggings,
där det skulle vara fodrade med nått som såg ut som teddy foder, men icke sa Nicke, dom var lika tunna som sommar leggings, så dåligt. Tänker inte skicka efter nått mer därifrån, inget företag jag rekommenderar . Ska skicka tillbaka dom omgående ! 🤬🤬🤬

2. November 2023

Lurendrejeri

Lurendrejeri, falska presentationer av produkterna, levereras ej rätt produkt.

Rekommenderas ej!
😡😡😡😡😡😡

24. Oktober 2023

Lurendrejeri

Lurendrejeri, byxor så var så dåliga i kvalitet att det är skrattretande. Fick mina produkter efter jag mailat dem .
Svarar inte på mail, o det går inte o ringa dom.
Köp aldrig något från dem.....
😡😡😡😡

2. Oktober 2023

JAG blir så arg

JAG blir så arg. De svarar ej när man skriver mail. De sålde skräp leggins med sämsta kvalotet som ej ens går att bära. för 300 kr 2 par.
De kanske kostar dem 20 kr så dålig kvalite var det från Kina och tog 2 veckor innan de kom. Ser inte alls ut som på videon. De vill heller inte svara och ge en retur eller pengarna tillbaka. Riktigt uselt företag. Handla ej därifrån. Lurendrejare. Samt står ring på telefon nummer som ej existerar 00000000 ???

11. Oktober 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen