Köpte ett ”glittrig fotlänk” nu till sommaren, efter ett par timmars användning ser jag att den har börjat ärja av sig på min hud, när jag tog av den såg jag även att fästena på länken börjat rosta oc... Mehr ansehen
Måste bara värdens sämsta företag att handla av. 12 aug beställde jag en telefonhållare till bilen . REKOMENZERAS INTE. MYCKET DÅLIGT FÖRETAG.Och har inte sett röken av den. Och Early B... Mehr ansehen
Jag beställde "Avtagbar dragkedja 6 st" den 10 oktober 2024. Jag valde Klarna som betalningsalternativ. Vid okänt företag är Klarna min garanti för att jag får de beställda varorna först och sedan be... Mehr ansehen
Köpte en produkt som skulle hålla bilen is o snöfri som definitivt inte fungerade och jag har skrivit många mail till företaget och dom erbjuder mig 50%, men när varan intefungerar betalar jag inte.... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Inte samma varor som dom visar på…
Inte samma varor som dom visar på sidan. Luktar fruktansvärt av kemikalier. Så dåligt!
Jag har inte fått min beställning…
Jag har inte fått min beställning Florzona
ORDER #FLOR40441
.....
Kontakt med klarna idag om en return…
Kontakt med klarna idag om en return tillbaka flozona och klarna sagt jag måtte betala hela summan även byxor har skickat. Hur man lösa sånt. Hur kan klarna samma arbeta med sån företag!!!!
Man tro köpa produkten och klarna är samma arbeta är särket men det var inte!!!!!!!!Byxor har skickat till kina och nu måste betala till klarna ändå. Hemskt upplever!!!!!!!!
Aldrig köpa nån som med klarna, kina…..!!!!!!!
Skickade efter något som skulle göra…Livet lite lättare vintertid
Skickade efter något som skulle göra din bil snö och isfri men som i själva verket är en modern och dyrare upplaga av Wonderbaums luktgran och det är det enda som fungerar allt annat är en stor bluff har haft en mejlkonversation med Florzona om vad som gäller i Konsumentköplagen vilket dom varken kan eller vill förstå Mitt råd köp inget från den firman RUFFLARE fullt ut
Helt värdelöst!!
Helt värdelöst!!
Skickade efter produkt som skulle förhindra isbildning på bilen Men fick hem något som är parfym för bilen, hade jag behövt lukta gott då hade jag köpt det på macken.
Det finns ingen avsändare på påsen😡 hade returnerat omgående🤔
bluff bluff bluff
Köp aldrig köp aldrig ifrån florzona.
Köp aldrig köp aldrig ifrån florzona.
Jag har samma upplevelse av florzona som många andra nedan, köpte snöröjning bilvärmare som inte fungerade överhuvudtaget. Jag fick erbjudande om 40 % avdrag på priset men jag hade köpt detta genom klarna som jag trodde skulle hjälpa mig att slippa betala för dessa varor men det gjorde dom inte! Deras betalningskrav på mig aktiverades igen och nu måste jag betala fullt pris. Vad jag inte förstår är varför Klarna har kunder som florzona som så tydligt är oseriösa! Det smutsar ju ner även dom när dom
stödjer detta bluffföretag.
Jag betyg sätter Florzona Minus och…
Jag betyg sätter Florzona Minus och även en Tjärna är för mycket dem är bara ett bedragare företag och man för aldrig vad man beställer. Dem är ett Kinesiskt företag i Kina och det står inte i deras hemsida att dem befinner sig i Kina. Dem vet att det är dyrt att skicka tillbaka så när man protesterar säger dem att skicka tillbaka så man blir lurad för att produkten är så dåligt att man blir tvungen att slänga den. Min rekommendation är köp inte något ut av dem
Beställde 2 par fodrade tights
Beställde 2 par fodrade tights, fick hem 2 par tunna små sommartights som jag nog passar mitt 10-åriga barnbarn.
Handia inte DÄR!!!!!1
Viket bluff företag. Aldrig MERA!!!!!!!
ja jag hadde också beställ ett par…
ja jag hadde också beställ ett par fodrade leggings o fick ett par i S trolek fast jag beställt 2xl-3xl dom jag fick passar mitt barnbarn som är 12 år det är anndra gången jag beställt något första va en frost aktivare det också lurendrejeri funkar inte alls va är detta för företag varför är det ingen som stoppar dom helt allvarligt dåligt före tag första gången tog det 5 veckor innan dom svara tillbaka på mitt e -post nä handlar alldrig mer något från dom
Scamers
Beställde fodrade jeans, fick tunna tights med jeanstryck.
Beställde även en microavfrostare till bil..fick en behållare med "parfym" som stank ohyggligt mycket.Kontaktade "företaget" och ville ha pengarna tillbaka..
Idag kom de med förslaget att jag ska få tillbaka 10% av köpesumman och behålla grejerna..Nej tack!
⚠️VARNING⚠️
⚠️VARNING⚠️
Se upp för denna sida… skickar bara 💩 och betalar bara 10% av summan om dem ens gör det…. KÖP ALDRIG härifrån
Jag har samma upplevelse av florzona…
Jag har samma upplevelse av florzona som många andra nedan, köpte bilavfrostare och fick två små puckar som inte fungerade överhuvudtaget. Jag fick erbjudande om 20 % avdrag på priset men jag hade köpt detta genom klarna som jag trodde skulle hjälpa mig att slippa betala för dessa varor men det gjorde dom inte! Deras betalningskrav på mig aktiverades igen och nu måste jag betala fullt pris. Vad jag inte förstår är varför Klarna har kunder som florzona som så tydligt är oseriösa! Det smutsar ju ner även dom när dom stödjer detta bluffföretag
Fakebyxor, falsk marknadsföring
Jag beställde två par fodrade stretchbyxor, jättemysiga, fick något helt annat papperstunna, ofodrade… skitfula. Jag försökte kontakta företaget och fick svar tillslut efter några försök:
” Hej
Om du returnerar den är fraktavgiften för dyr, så vi rekommenderar den inte. Vi kan återbetala 10% av priset på din produkt, accepterar du det? ”
Jag hade valt få först å betala sen med klarna, de sköt på betalningen lite, jag ville ha en utredning av köpet, men de valde sen att bara avsluta utredningen av köpet som de skulle göra, inget gjordes. Jag fick ingen mer kontakt med företaget hur mkt jag än kontaktade dem, inget avdrag, ingenting. Bara att betala. Jag ville skicka tillbaka men nu åker det i soporna, skräp. Bedrägeriföretag!!
detta företag är bara ute suga pengar…
detta företag är bara ute suga pengar .vi va inte nöjda pga vi fick helt annat produkt.dom erbjöd 10%tillbaks eller står för frakten till kina.
håll er ifrån dom bluffarna och bedragare
jag är ärlig men inte företaget jag…
jag är ärlig men inte företaget jag handlat ifrån florzona.com. skulle vara en avfrostare för bil o hus enligt film. är en doft spridare som drivs med solcell. riktiga skojare.......... betalar inget för detta.
dåligt produkt och dåligt service.
dåligt produkt och dåligt service.
rekommenderas inte
KÖP absolut inget från detta…
KÖP absolut inget från detta blufföretag. Totalt oseriösa som vägrar skicka retursedlar på varor de lurat på folk som inte fungerar. Avfrostare till bilar och hus. Pyttsan heller det fungerar inte alls o varorna kommer från ett Kina utan bruksanvisning. Kostar massor att returnera vilket de naturligtvis vet. Deras policy är att kunden ska betala retur även om varan är bluff och lurendrejeri. Sedan erbjuder de först 10 upp till 50 procent avdrag för kunden som hellre betalar det en ingen kompensation alls.
Bara skräp som inte fungerar som de…
Bara skräp som inte fungerar som de beskriver i anonsen så köp alldig något här 🤮🤮🤮🤮😡
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.