Smaakvolle maaltijden (zelfs die maaltijden die voor afvallen zijn) die nooit gaan vervelen door de variatie! Eerlijke prijzen en makkelijk te bestellen. Ik doe dit al een hele tijd en altijd 100% tev... Mehr ansehen
Vrijdag de maaltijden ontvangen, vanavond gegeten.. wauw mijn complimenten zo lekker gegeten en het vult ook nog eens goed.. jullie hebben er zeker een nieuwe klant bij !.. zo benieuwd na de andere 7... Mehr ansehen
Wat een slechte klantenservice, zolang er niks verkeerd gaat en alles wordt bezorgd is er niks aan de hand maar als er iets mis gaat zoals bij mij dat ik voor €100 aan eten kon weggooien omdat het een... Mehr ansehen
Really delicious, but please consider adding a qr code to your meals so I can track my calories and protein goals on tracking apps such as MyFitnessPal Other than that very impressive. Are you con... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze missie is zoveel mogelijk mensen te voorzien van voedzame en gezonde gerechten die onze Gezel Meester Kok heeft bedacht waarmee onze klanten hun doelen kunnen bereiken. Hierdoor hoeven onze klanten niet meer te koken. Zo houden ze meer tijd over voor hun zelf en zijn ze toch verzekerd dat ze de juiste voeding binnen krijgen.
Nieuw Baarnstraat 99, 3743 BR, Baarn, Niederlande
- +31629500301
- info@fitpreps.nl
- fitpreps.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Eten is echt top!
Eten is echt top!
Bezorging loopt echter wat achter. Vaak bakjes die openstaan door het gegooi met de doos. Track and trace klopt vaak niet etc.
Lekker en makkelijk
De maaltijden worden goed ingepakt bezorgd, zodat je ze ingevroren in de vriezer kunt leggen.
Als je trek hebt kies je maaltijd, even opwarmen in de magnetron en je hebt een heerlijke maaltijd met de juiste macro’s.
Snelle levering en in het aangegeven…
Snelle levering en in het aangegeven tijdvak ook daadwerkelijk geleverd.
Heerlijk maaltijden en precies genoeg…
Heerlijk maaltijden en precies genoeg (400 gram) voor mij. Veel afwisseling en keuzes die je zelf kan maken.
Ik sta versteld van de lekkere…
Ik sta versteld van de lekkere maaltijden, divers en smaakvol! Ik geniet er helemaal van.
Slecht bedrijf, slecht eten
Goedenavond, ik had hier al een klacht geschreven dat ik totaal niet blij ben met het product. Het is niet lekker smakeloos flauw en dat ze niet de telefoon opnemen en dat ik vind dat ze niet duidelijk zijn. Ik ben vervolgens hiervoor opgebeld en meerdere berichten is naar mij gestuurd. Meneer vertelt mij eigenlijk dat ik twee keuzes heb of de reactie d’r afhalen en dan zou ik een deel van mijn geld krijgen. € 125 of ik zou morgen mijn pakket krijgen want daar vroeg ik om in het gesprek want die had ik niet gekregen en er was wel € 250 voor mijn rekening en toen werd meneer boos en ging hij schreeuwen zei hij dat ik geen keuze meer had en dat morgen het pakket komt Ik vertelde zelf dat ik dit helemaal niet netjes vindt hoe hij met klanten omgaat. Ik zou hier nooit van m’n leven meer bestellen. Ben totaal in in shock vind het zelf heel jammer dat het zo moet gaan hieronder wat even wat ik daarvoor als klacht had gezet Hallo, goeiedag. Volgens mij zijn al deze reviews door de mensen zelf gemaakt van de fit preps want hierbij erg slechte communicatie eten is niet tevreden. Ik heb een abonnement genomen voor € 125 en ik wilde meteen stoppen. Daarna daarna hebben ze nog € 250 van m’n rekening afgehaald. Ik heb heb nog niet eens mijn eten ontvangen, maar moest per se nog een maand bijbetalen. Zijn zware oplichters ik zal hier nooit meer bestellen en raad het iedereen af eten is smakeloos Er zit bijna ook niks in. Ik heb al een aantal keer gebeld, maar nog nooit is er opgenomen. Heel jammer dit ze maken je zogenaamd lekker met hun korting en daarna moet je de volledige pot betalen terwijl je weet dat niet eens.
Het eten is super lekker
Het eten is super lekker, en ruikt heerlijk als je opwarmt, maar het is echt in heel klein portie je krijgt er niet genoeg en zit veel zout in. Voor de rest is alles oké. Ik zou het opnieuw kopen.
Lekkere gerechten
Heerlijk en goed!
Lekker en voldoende eten! Smaak is erg goed. Inmiddels al 3 x besteld!
Het eten is top
Het eten is top en als er een keer iets misgaat bij een bestelling wordt dit direct opgepakt! Ik bestel hier al een tijdje en het is een absolute aanrader
Gezond, Lekker en Zonder Gedoe
Fitpreps is een uitstekende keuze voor wie gezond en lekker wil eten, maar weinig tijd heeft om zelf te koken. De maaltijden zijn vers bereid, goed uitgebalanceerd en vooral ook erg smaakvol. Bovendien zijn ze handig verpakt, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen en snel kunt opwarmen.
Of je nu een drukke werkdag hebt of gewoon geen zin hebt om te koken: Fitpreps biedt een handige oplossing zonder in te boeten op kwaliteit of smaak.
Aanrader voor iedereen die gezond wil leven zonder uren in de keuken te staan!
In het begin was ik zeer tevreden over…
In het begin was ik zeer tevreden over fit preps, en bestelde grote hoeveelheden. Op een gegeven moment had ik vaak maaltijden met veel rijst, zeer weinig groente, en een paar stukjes vlees. Ik dacht kan gebeuren, dus ik bleef bestellen. Echter zijn de maaltijden alleen maar zo gebleven, veel rijst, zeer weinig groente (had een maaltijd met maar twee sperziebonen erin) en amper vlees. Dus ben ik helaas gaan overstappen naar een ander bedrijf. Vandaar mijn 3 sterren.
👍 goed
Snelle levering, alles was netjes verpakt. Bedankt voor de shaker 😄
Je kan ook zien dat er aandacht is besteed aan de etiketten en uitstraling van de producten. Ziet er goed uit!
Goede service. Korte reactie tijd. Bij fout bezorgdienst goed opgelost. Al geruime tijd bestel ik privé maar sinds korte tijd ook mijn collega’s aan de maaltijden van fitpreps gekregen. Veel variatie en ook niet onbelangrijk goed van smaak. Ga zo door.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.