Smaakvolle maaltijden (zelfs die maaltijden die voor afvallen zijn) die nooit gaan vervelen door de variatie! Eerlijke prijzen en makkelijk te bestellen. Ik doe dit al een hele tijd en altijd 100% tev... Mehr ansehen
Vrijdag de maaltijden ontvangen, vanavond gegeten.. wauw mijn complimenten zo lekker gegeten en het vult ook nog eens goed.. jullie hebben er zeker een nieuwe klant bij !.. zo benieuwd na de andere 7... Mehr ansehen
Wat een slechte klantenservice, zolang er niks verkeerd gaat en alles wordt bezorgd is er niks aan de hand maar als er iets mis gaat zoals bij mij dat ik voor €100 aan eten kon weggooien omdat het een... Mehr ansehen
Really delicious, but please consider adding a qr code to your meals so I can track my calories and protein goals on tracking apps such as MyFitnessPal Other than that very impressive. Are you con... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze missie is zoveel mogelijk mensen te voorzien van voedzame en gezonde gerechten die onze Gezel Meester Kok heeft bedacht waarmee onze klanten hun doelen kunnen bereiken. Hierdoor hoeven onze klanten niet meer te koken. Zo houden ze meer tijd over voor hun zelf en zijn ze toch verzekerd dat ze de juiste voeding binnen krijgen.
Nieuw Baarnstraat 99, 3743 BR, Baarn, Niederlande
- +31629500301
- info@fitpreps.nl
- fitpreps.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben inmiddels al sinds de oprichting…
Ik ben inmiddels al sinds de oprichting van dit bedrijf klant (al zo'n 3 jaar) en nog steeds bestel ik regelmatig bij hen. Voor mij is dit het beste meal prep bedrijf van NL.
Good deal - tasty meals at good price
I have bought a few meals (and breakfast) from Fitpreps. They were my choice initially because they sell Halal meals. The meals are balanced, yet tasty. And they deliver the next day… from 5 to 10 in the evening which makes it convenient to order from them.
I wish they also had options for low salt meals / low sugar / low fat.
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten, ideale porties, goed gekruid. We hebben al veel gerechten gegeten en altijd heel lekker. Wij zijn fan.
Slechte klantenservice , niet oplossingsgericht
Ik heb vorige week prepmeals besteld en nog wat dingen waarvan een aantal dingen niet meegeleverd waren. Toen heb ik direct contact opgenomen met fitpreps alleen krijg geen reactie. Ik blijf onbeantwoord en krijg op geen één mogelijke manier contact. Slechte service
Heerlijke betaalbare gerechten!
Heerlijke betaalbare gerechten die je een hoop tijd en nadenken schelen. Alles wordt goed verpakt en snel geleverd.
Als je zelf kook neem je vaak meer omdat het kan, als je gerecht op is dan is het gewoon op dus kan je niet meer eten.
Je hoeft minder naar de supermarkt waardoor je dus ook minder onnodige dingen (vaak eten/snacks) meeneemt dus het bespaart ook nog eens.
Boven gemiddeld
Eten was lekker, stevige doos. Enkel de verpakking van de maaltijden kunnen beter! Wij wouden eigenlijk overstappen van een ander merk maaltijden, daar hebben ze plastic bakjes en dit zijn kartonnen bakjes. In de magnetron worden deze wak, dus moet uiteindelijk nog de maaltijden op een bord leggen, en de plastic is al los van het bakje voor ik het in de magnetron zet, dus dat is wel een groot nadeel eerlijk gezegd. Buiten dat niet echt opmerkingen.
De gerechten zijn top
De gerechten zijn top! Ook een goede smaak. Jammer dat alles elke keer in de doos gegooid word.
Levering was prima
Levering was prima. Echter vond ik je maaltijden niet lekker. Ik had overnight oats besteld bij fitpreps.
Ik bestel hier nu al maanden en nog…
Ik bestel hier nu al maanden en nog nooit een probleem gehad en altijd lekker gegeten!
Ook de bezorging altijd optijd.
lekkere maaltijden
lekkere maaltijden, de porties zijn groot genoeg!
Handig om kant en klare low-calorie maaltijden altijd in huis te hebben!
Vriendelijke klantenservice
Nieuwe favoriet gevonden om te…
Nieuwe favoriet gevonden om te bestellen. Halal en goed op smaak. Enige nadeel is de leverancier Trunkrs. Tot nu tot nog geen goede ervaring mee gehad. Hopelijk veranderd dat en anders hoop ik dat ze een andere leverancier aan kunnen stellen.
Lekker en makkelijk
Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Duidelijke categorieën, bijv. om af te vallen, bulken, droogtrainen. En de maaltijden zijn lekker en vers.
Zeer tevreden
Top service, kwaliteit en smaak
Zoals gebruikelijk top service, kwaliteit en smaak. Aflevering weer top. Klein foutje in de bestelling maar na melding binnen 2-3 dagen geld van de vergeten maaltijden weer terug op de rekening.
Mensen zijn gek om voor die kleine…
Mensen zijn gek om voor die kleine bakjes gemiddeld 10 euro te betalen.
Een bakje met rijst wat kipblokjes en super weinig groente voor 10 euro wat nog geen paar euro waard is.
Die maaltijden die hun in die bakjes hebben zitten heb je zelf binnen no time klaar gemaakt en vers met veel meer smaak.
Belachelijk bedrijf zo kan iedereen wel geld verdienen.
Bestel al bijna 2 jaar bij fit preps en…
Bestel al bijna 2 jaar bij fit preps en ben tot nu toe altijd tevreden
Geen aanraden €100+ uitgegeven gedaan…
Geen aanraden €100+ uitgegeven gedaan wat er staat en alles verbrand in de magnetron
Very tasty and at the same time…
Very tasty and at the same time healthy. Portions are small though.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.