Fit&Sund Bewertungen 827

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var i telefonisk kontakt med Fit & Sund Horsens Dagnæs, hvor medarbejderen præsenterede sig som “bedstemor”. Jeg forsøgte at forklare min situation, og hun noterede mine oplysninger samt op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget venligt, imødekommende, og kompetente trænere og personale, der sørger for god atmosfære - hele vejen rundt. Man føler sig meget velkommen, tilpas hyggelig størrelse, med ro på…….og ingen... Mehr ansehen

1. Fitnessstudio
  2. Fitness- und Ernährungsberatung
  3. Physiotherapiepraxis

Vom Unternehmen geschrieben

Hos vores Fit&Sund-huse overalt i landet finder du nærværende medlemsservice, dygtige trænere og sundhedsfagligt personale, som står klar til at tage godt imod dig og hjælpe dig i mål.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

827 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var i fit og sund i formiddags

Var i fit og sund i formiddags. Vil gerne prøve en Reformer time. Det var ok En ung fyr sagde der var en plads tilbage. Den ville jeg gerne have. Følte m det samme der er få personaler Ville egentlig gerne have hjælp til og blive meldt ind , men følte jeg var til besvær. Nu prøver jeg Reformer og så må jeg se. Det er ærgeligt det skal være sådan. 😞

15. April 2026

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, hvis du har følt dig til besvær – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Samtidig vil vi rigtig gerne blive klogere på situationen, da din oplevelse umiddelbart bygger på en fornemmelse, som vi gerne vil undersøge nærmere.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på lj@fogs.dk og oplyse, hvilket hus det drejer sig om, så vi kan følge op og sikre, at du får den hjælp og service, du har brug for – både i forhold til indmeldelse og din Reformer-time.

Vi håber, du får en god oplevelse på holdet, og at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Uprofessionelt

Jeg forsøgte at forklare min situation, og hun noterede mine oplysninger samt oplyste, at hun ville undersøge sagen med sin chef.

Til sidst i samtalen ændrede tonen sig dog, og hun ønskede ikke længere at tale videre eller undersøge sagen. Hun udtalte direkte, at “vi kan ikke begå fejl” - det gør mennesker ikke.

Jeg finder det meget utilfredsstillende og uprofessionelt, at man som kunde bliver mødt på denne måde. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at kunder behandles sådan.

10. April 2026

Kære Omaid

Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at læse, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din kontakt med os.

Vi har efterfølgende været i dialog med teamet i Fit&Sund Horsens Dagnæs for at undersøge sagen nærmere. De kan desværre ikke genkende den beskrevne situation – hverken i forhold til præsentationen som “bedstemor” eller udtalelsen om, at man ikke kan begå fejl.

Når det er sagt, tager vi naturligvis din oplevelse alvorligt. Hvis der er sket en misforståelse eller en uhensigtsmæssig dialog, vil vi meget gerne have mulighed for at kigge nærmere på det og få det afklaret.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig direkte på mail: lj@fogs.dk – oplys gerne dit medlemsnummer, så vi kan finde din sag og både få belyst situationen og hjælpe dig videre med det, din henvendelse drejede sig om.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ros og ris til Dagnæs, de trænger til hovedrengøring

Generelt godt tilfreds med Dagnæs, meget stort, enormt udvalg af både maskiner og aktiviteter. Venlige ansatte men det halter gevaldigt med rengøringen. Beskidt imellem stængerne på maskinerne, beskidt på de dele som maskinerne er skruet i gulvet med, beskidt ovenpå de tværliggende stænger på maskinerne og sådan kan man blive med. Der trænger gevaldigt til en ordentlig omgang hovedrengøring

3. April 2026

Kære Henke

Tusind tak for din anmeldelse og for både ros og ærlig feedback!

Vi er rigtig glade for at høre, at du generelt er tilfreds med Dagnæs, vores faciliteter og personale – det betyder meget for os.
Samtidig er vi kede af at høre, at rengøringsniveauet ikke har levet op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde, og din beskrivelse tager vi meget seriøst.

Jeg vil følge op på det med det samme, så Dagnæs har mulighed for, at tage hånd om de områder, du nævner.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kør til er hvert andet hus end Køge, hvis du ønsker at træne uden at være på hold.

Fit & sund Køge
Det absolut værste af de 5 huse jeg har trænet i.
Værste træningsoplevelse jeg har haft i årevis, ingen steder hvor man kan prøve at være i sit eget hjørne eller lignende, ingen små skillevægge. Deres dumbell stativ står i exercise lab, hvor de åbenbart synes det er okay at afholde holdtræninger. Jeg var midt i en øvelse med dumbells, hvor det pludseligt går op for mig at de til den holdtræning har valgt at hoarde samtligt håndvægte, praktisk talt alt andet end 15kg+ og under 4kg. Havde det kun været det, ville det være hvad var, men så vælger de simpelthen også at de skal stå og kaste vægtbolde i gulvet, så alt ryster og alle andres træning forstyrres. Nej det var ikke skiltet at, exercise lab var lukket for hold træning.

2. April 2026

Kære Lasse

Tak for din anmeldelse – og beklager først og fremmest din oplevelse hos os i Fit&Sund Køge.

Vi kan godt forstå din frustration over situationen i Exercise Lab, særligt hvis du har været midt i din træning og pludselig oplever begrænset adgang til udstyr samt støj fra holdtræning.
Exercise Lab er et område, der både bruges til fri træning og holdtræning, og vi er opmærksomme på, at det i nogle situationer kan give udfordringer. Vi tager din feedback med videre i forhold til tydeligere information og skiltning, så det fremgår bedre, når området anvendes til hold.

Når det er sagt, er det desværre en del af de fysiske rammer i huset, at funktionel træning og holdtræning deles om pladsen. Vi arbejder løbende på at skabe den bedst mulige balance, så alle får en god oplevelse – uanset træningsform.

Vi håber, du vil give os en chance igen en anden gang – og du er altid velkommen til at tage fat i os direkte i huset, så vi kan hjælpe med at finde de bedste tidspunkter eller områder til din træning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ole er det tætteste jeg har været på Guds hånd!

Jeg har gennemgået et behandlingsforløb hos Ole Meyer og er blevet mine rygproblemer kvit gennem kyndig vejledning, træning og opfølgning. Er blevet bevist om de udløsende faktorer for problemernes opståen, og hvordan jeg undgår dem fremadrettet. Jeg giver Ole 5 stjerner og min bedste anbefaling.

27. März 2026

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er blevet dine rygproblemer kvit, og at du har fået gode redskaber med videre til at forebygge fremadrettet.

Vi er meget glade for at have Ole på holdet, og tak for din anbefaling! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en atlas behandling ved Robyn…

Jeg fik en atlas behandling ved Robyn Knowels, og det har kort sagt ændret mit liv. Jeg har døjet med kroniske smerter i nakken og skuldrene hele mit liv, det gør jeg ikke mere. Robyn var enormt rar, forstående og professionel.

12. Februar 2026

Kære Sofie

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os at læse.

Det glæder os utroligt meget at høre, at din behandling hos Robyn har gjort så stor en forskel for dig, og at du har fået lindret dine smerter. Det er netop dét, vi arbejder for hver dag 💚

Vi giver selvfølgelig dine pæne ord videre til Robyn – hun vil helt sikkert blive meget glad for din feedback.

Fantastisk sted Odense

Fantastisk sted, hyggelige omgivelser.
Fokus på dig .
Dygtige og smilende instruktører

13. März 2026

Kære Anita

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Fit&Sund Odense.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever både hyggelige omgivelser og dygtige, smilende instruktører – og ikke mindst at du føler, at der er fokus på dig. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at se dig i huset igen! 🧡

De bedste anbefalinger til Fit&Sund Odense

Man føler sig meget velkommen, tilpas hyggelig størrelse, med ro på…….og ingen, der optager maskinerne, grundet selfies 😅😬🙈

Hot yoga “er den nye sort” for mig, og jeg er vild med det.

De bedste anbefalinger til Odense centret.

2. Februar 2026

Kære Nanna

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi bliver virkelig glade, når vores trænere og personale kan skabe en god atmosfære, hvor man føler sig velkommen.
Det er fantastisk at høre, at du nyder både vores hot yoga og stemningen i huset – og at vores maskiner forbliver tilgængelige uden selfies 😉

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 💛

Ikke plads til transkønnede

Absolut ikke et sted hvor transkønnede bliver akkomoderet for overhovedet. Man bliver smidt ud af omklædningsrummet uden de giver en anden mulighed for skabe så ens ting ikke bliver stjålet. De tager ikke ansvar hvis nogle af deres medlemmer er transfobiske selvom de så selvsikkert kalder sig selv "trans-safespace". Do better - Man betaler lige så meget som alle andre.

26. Februar 2026

Kære Alex

Tak fordi du deler din oplevelse. Det gør os oprigtigt kede af at læse, at du har følt dig utryg og ikke mødt med den respekt, du forventer hos os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen af vores medlemmer!

Vi bestræber os på, at alle – uanset kønsidentitet – føler sig velkomne og trygge i vores huse. Det lyder som en rigtig ubehagelig situation i omklædningsrummet, og vi vil meget gerne høre mere om, hvad der er sket, så vi kan tage hånd om det og sikre, at vi håndterer lignende situationer bedre fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på mailen: lj@fogs.dk, så vi kan finde en god løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle ansatte er meget flinke og…

Alle ansatte er meget flinke og venlige; man får hvad man har brug for.

4. März 2026

Kære Yurdasel

Mange tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores medarbejdere som flinke og venlige, og at du får den hjælp, du har brug for. Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse for alle vores medlemmer.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og fordi du træner hos os! 💚

Træning og socialt samvær

Her er plads, nye maskiner dygtige holdtrænere og et herligt socialt samvær. Elsker at komme her

4. März 2026

Kære Ingerlis

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du både sætter pris på træningen, de nye maskiner og vores dygtige holdtrænere. Vi er også meget stolte af det sociale fællesskab i huset – det betyder meget for os, at det er et sted, man har lyst til at komme.

Tak fordi du er en del af det! 💜

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Man for noget ud er det her men…

Man for noget ud er det her men musikken kunne godt have været lidt bedre ellers er der god stemning og det er hyggeligt

Kære Chris

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi er glade for at høre, at du får noget ud af træningen og oplever god stemning og hygge hos os – det betyder meget.
Og tak for input omkring musikken. Musikken skal gerne bidrage til energien og oplevelsen, så vi er altid åbne for ønsker og forslag – du er meget velkommen til at dele dem med os i huset.

Tak fordi du træner hos Fit&Sund Odense 🧡

Fit og sund i Odense

Fit og sund i Odense, er et fantastisk sted, med søde og venlige instruktører/personale. Har kun mødt venlighed søde smil, også fra de andre motionister. Rengøringen er også i top.

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor bliver vi glade for at høre, at du oplever både vores instruktører, personale og de andre medlemmer som imødekommende og venlige. Det betyder rigtig meget for os at skabe et sted med smil, tryghed og god energi – både på holdene og i hverdagen i huset.
Og hvor er det dejligt, at du også bemærker rengøringen! Det er en vigtig del af at føle sig godt tilpas.

Vi glæder os til at se dig igen i Fit&Sund Odense 🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et træningscenter hvor man føler sig velkommen og godt tilpas

Fit og sund Odense er et rigtig dejlig træningscenter. Flot og æstetisk omgivelser, dygtige og søde instruktører og rigtig godt fællesskab.

Kære Joyce

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os, at du oplever både de fysiske rammer, vores instruktører og fællesskabet som noget særligt.
Vi lægger stor vægt på at skabe et sted, hvor man både føler sig velkommen, motiveret og en del af noget større – så din feedback gør os både stolte og glade.

Tak fordi du er en del af Fit&Sund Odense 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fit og Sund Silkeborg er et rigtig godt…

Fit og Sund Silkeborg er et rigtig godt sted at træne. Professionelt personale, hyggelig stemning, altid pænt og rent og Cybex maskiner af høj kvalitet. Ikke verdens største center, men har alle de maskiner og redskaber der skal til, for en seriøs træning af hele kroppen.

19. Februar 2026

Kære Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Fit&Sund Silkeborg.
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever både en hyggelig stemning, professionelle medarbejdere og rene omgivelser – det betyder meget for os i hverdagen.

Vi er stolte af vores kvalitetsudstyr fra Cybex og af, at huset – selvom det ikke er det største – rummer alt, hvad der skal til for en effektiv og seriøs helkropstræning.

Tak fordi du træner hos os og for at dele din oplevelse 💚

lea

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke den bedste for professionel træning

Medlemskabet koster lige så meget som i de større fitnesscentre, men Fit&Sund Silkeborg lever ikke op til prisen. Maskinerder går i stykkerbliver ikke fikset, eller måske først efter lang tid. Jeg har trænet der i 3 år fordi jeg ikke har andre muligheder og i de 3 år har de fleste maskiner haft ødelagte drikkedunk-holdere, som ikke bliver repareret. Maskinerne mangler ofte polstring, fordi den er gået i stykker og/eller er så dekomprimeret at det gør ondt at bruge dem. En af maskinerne har nu haft polstring med gaffatape i 2 måneder. Gulvet er gået i stykker mange steder, især hvor man skal stå for at lave squats og dødløft. Centret er for lille og der er ikke plads til nok maskiner, men der kan til gengæld købes mere småudstyr som fx en Safety Squat Bar. Centret har kun en enkelt polstring til vægtstang, som bliver brugt rigtig godt men der bliver ikke købt nye/flere. Der er holdtræning 2 gange om ugen og det starter kl. 17.30 hvor der er mest travlt og holdet blokerer hele området omkring det ene power rack hvilket betyder at området praktisk talt er utilgængeligt fordi holdet kommer før tid og sætter området op og først er færdige omkring kl. 19. Og ja, man kan beder dem om at flytte lidt, men det skal man hver eneste gang, og det giver ikke mening at der er holdtræning i lokalet hvor alle andre skal kunne bruge Power Rack.

2. Februar 2026

Kære Mikkel

Tak fordi du deler din oplevelse med Fit&Sund Silkeborg.

Vi er kede af at læse, at du ikke oplever, at huset lever op til prisen, og at du gennem længere tid har været frustreret over vedligeholdelse, udstyr og pladsforhold. Det er bestemt ikke en god oplevelse som medlem.

Vi anerkender, at slid på udstyr og indretning kan påvirke træningsoplevelsen, og vi tager dine konkrete eksempler med videre i den løbende dialog omkring prioriteringer og udvikling i huset.

I forhold til holdtræningen forstår vi godt, at det kan opleves generende, hvis et område i perioder er optaget. Vi forsøger at skabe plads til både holdtræning og individuel træning inden for de fysiske rammer, der er.

Tak fordi du har været medlem gennem 3 år og for at give din ærlige feedback – den er vigtig for os i arbejdet med at udvikle vores fitnesshuse.

Fit&sund Brønshøj

Fit&sund Brønshøj
Dejligt fitnes center på alle måder: mange gode hold, og det er nemt at booke. Dejlig træningssal med god plads mellem maskinerne og bortset fra klokken 9 til 11 står man aldrig i kø til en maskine. Flinke personaler som hjælper, og der altid rent. Dejlig café hvor man kan sidde efter træning og holde pause hvis man skal videre i byen. Ovenikøbet med gratis te og kaffe i god kvalitet. Omklædningsrummet fungerer også rigtig godt.

13. Februar 2026

Kære Ane

Tusind tak for din virkelig fine og grundige anmeldelse af Fit&Sund Brønshøj – det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at du oplever både holdudbuddet, bookingmulighederne og indretningen af træningssalen som velfungerende – og at der er god plads omkring maskinerne. Det er noget, vi prioriterer højt for at skabe en behagelig træningsoplevelse.

Også en stor tak for de pæne ord om vores personale og rengøringen. Vi arbejder hver dag på at skabe et imødekommende og trygt miljø, så det er dejligt at høre, at det kan mærkes.
Og hvor er det skønt, at caféområdet og den gratis te og kaffe falder i god jord – det skal netop være et sted, hvor man har lyst til at blive lidt længere 💛

Vi glæder os til at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantasirig søde medarbejder i…

Helt fantasirig søde medarbejder i Ballerup.
God kundeservice.
Hyggeligt center med alt hvad man har brug for til en træning. 😊

1. Januar 2026

Kære Tulle

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere i Ballerup og oplever huset som både hyggeligt og velfungerende.

Vi håber, du fortsat får mange gode træninger hos os 💚

Afmelder min søn

Afmelder min søn. Siden har i trukket fra mit kort. Bare ikke i orden

1. Februar 2026

Kære Dean

For at vi kan undersøge sagen, har vi brug for flere oplysninger end dem, der fremgår af din anmeldelse. Med de nuværende informationer har vi desværre ingen mulighed for at identificere, hvor din søn har været indmeldt, eller hvad der konkret er sket i forbindelse med afmeldingen og korttrækningen.

Hvis der er trukket betaling efter en korrekt afmelding, skal det naturligvis undersøges og afklares. Det kræver dog, at du kontakter os direkte med relevante oplysninger såsom det hus din søn har været medlem i, navn og tidspunkt for afmelding.

Du er velkommen til at skrive direkte til mig på lj@fogs.dk, så vi kan se konkret på sagen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne vurdering gælder Højbjerg…

Denne vurdering gælder Højbjerg afdelingen

Middelmådige lokaler, en del uengageret personale, meget uheldig teæningskultur, en voldsomt uvenlig teæningskultur.
Læg hertil at Fit & Sund Højbjerg ikke lever op til lovgivningen om bogføring/momsangivelsen på den meget høje opkrævede pris.
Det bliver et nej tak herfra - det er mit liv for kort til, så jeg har meldt mig ud.

Opdatering 14/2: pudsigt egentligt. I tigger os kunder om vurderinger bl.a. her på Trustpilot. Når I så får forbedringsforslag begynder i at forsvare jer, fremfor at overveje om der skulle være noget om det fremførte.
Hvad værre er, så afslutter i gudhjælpemig hvad i anser som en sag med, at i nu anser den for afsluttet. Sig mig lige en gang - hvad bilder i jer egentlig ind?
Hvis I har så vanskeligt med at håndtere at jeres brugere rent faktisk gider involvere sig, bruge tid på at forholde dig til jeres lille sted og oven i købet fremfører forbedringsforslag - hvorfor i alverden opfordrer I så til vurderinger! For der er da vel ikke med det utroværdige formål blot at høste fem stjernede vurderinger?
Held og lykke fremover.

31. Dezember 2025

Kære Hc

Vi tager feedback alvorligt, men vi kan også konstatere, at dette ikke er første gang, du giver udtryk for utilfredshed med Fit&Sund – herunder også samme afdeling.

Vi anerkender, at vores tilbud ikke passer til alle, og netop derfor står det enhver frit for at vælge et andet sted at træne, hvis oplevelsen ikke lever op til egne forventninger.

Vi vil dog gerne understrege, at Fit&Sund naturligvis overholder gældende lovgivning, herunder regler om bogføring og moms. Påstande om det modsatte er alvorlige og ikke korrekte.

Vi betragter derfor denne sag som afsluttet og ønsker dig held og lykke fremover.

Lea

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr