Kjøpte en pakke med 10 treningspass. Tok flere dager før jeg fikk en mail med kvittering men i mailen fikk jeg IKKE et passord til å logge meg inn på appen. Så jeg har betalt men får ikke... Mehr ansehen
‼️FitnessX meld dig ikke ind ‼️ Og giv dem IKKE adgang til selv at trække på dit kort, hvilket de misbruger, og du kan ikke få dine penge retur. Der er klamt beskidt, specielt i dame omklædning, i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en dansk fitnesskæde med centre i hele landet. Du kan se mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig her: https://fitnessx.dk/
Kongevejen 378, 2840 , Holte, Dänemark
- https://fitnessx.dk/find-center/
- fitnessx.dk
Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kjøpte en pakke med 10 treningspass.
Kjøpte en pakke med 10 treningspass.
Så jeg har betalt men får ikke tilgang til app og ikke tilgang til studio.
Kundeservice svarer ikke, jeg har prøvd mange ganger å resette passord i appen, får ikke Email.
Dårlig kundeservice og ingen hjelp å få.
Nå må jeg kontakter kredittkort firmaet og få pengene tilbake
‼️FitnessX meld dig ikke ind ‼️
‼️FitnessX meld dig ikke ind ‼️
Der er klamt beskidt, specielt i dame omklædning, i øjeblikket har man i 8 dage ikke kunnet gå i bad, da der ikke er varmt vand. FitnessX prøver at fastholde medlemmer i medlemskaber, som de ikke ønsker, accepterer ikke opsigelser, ændrer medlemskaber uden varsel, og uden gennemsigtighed. Tænker det er en case for et af TV’s gode forbruger programmer. Så hvis der er andre utilfredse medlemmer end mig, så skriv til KONTANT og OPERATION X, det gør jeg. Helt uacceptabel adfærd i FitnessX, og ydermere når man skriver til dem, får man ikke at vide hvem man skriver med, hvis de overhovedet svarer.
Manglende respekt for ansøgere
Giver konsekvent 1 stjerne, når steder søger medarbejdere, men ikke vender retur på sendt ansøgning.
Fusk
Fusk og snyd. De vil bare have dine penge, og gør dine kundebetingelser rigtig dårlig. Gå i sats eller puregym.
Bortvist uden begrundelse..
Du er ikke velkommen i FitnessX Vestergade Holstebro hvis du gør maneger opmærksom på deres hygiejne. toiletter der ikke virker, manglende aftørring/håndklædepapir, klage over andres opførsel i omklædningsrum og rengøringspersonale som bortbliver..
Det er min oplevelse ud over have repareret deres udstyr tørret bræk op, renset håndvaske.. skiftet neon rør så toilettet kunne blive med lys..
Resultat bortvisning..
Tyveri i fitnessX Virum
Første besøg fitnessX Virum. Glemte min cashmere trøje på treadmill. Da jeg kom tilbage for at tage den under en time efter var den væk. Ingen har set den og heller ikke ved glemte genstande. Så den er jo angiveligt blevet stjålet, mens jeg gik rundt og trænede. Ret ufed oplevelse.
Meld jer aldrig ind i Fitness X kæden
Meld jer aldrig ind i Fitness X kæden. Når du opsiger dit medlemskab som træningsven er du TVUNGET til at betale i hele opsigelsesperioden, UDEN at må bruge deres center. Jeg forstår ikke, hvordan dette kan være lovligt. Det er hvert fald sidste gang jeg har sat min fod i deres center. TEGN IKKE MEDLEMSKAB HER

Antwort von FitnessX
De svarer ikke på henvendelser
Det er nu over 2 uger siden jeg sendte et spørgsmål gennem appen. Dette fik jeg et sagsnummer for. Efter 9 dage var der intet svar, så jeg bedte om en opfølgning og fik nu endnu et sagsnummer. Nu er der gået yderligere 7 dage og stadig intet svar. Måske en dårlig anmeldelse kan lede til at en kunde kan få svar på spørgsmål.
Originale sagsnummer: wn8rt4TpOU7xig1lEB6D
Opfølgning sagsnummer: rPH9PdbMZUjfQj4SjTvt

Antwort von FitnessX
Uretmæssige betalinger trods opsigelse – manglende support og ingen mulighed for kontakt
Jeg har været medlem hos FitnessX i flere år, men opsagde mit medlemskab i august 2025, hvilket også fremgik tydeligt i deres egen app. Jeg stoppede helt med at bruge centret, og appen viser, at jeg ikke har trænet i perioden.
Alligevel har FitnessX trukket betalinger for januar, februar og marts 2026 – tre måneder, hvor der hverken har været et aktivt medlemskab eller aktivitet fra min side. Det er uacceptabelt, og jeg ser det som uberettiget opkrævning.
Det værste er næsten, at det er umuligt at komme i kontakt med virksomheden:
• Ingen kundeservice
• Ingen telefonnummer
• Ingen medarbejdere til stede i centeret, da jeg mødte op personligt
• Kun en kontaktformular, som jeg nu afventer svar på
Når man betaler hver måned og følger reglerne, forventer man, at virksomheden gør det samme. Jeg handlede i god tro og stolede på, at min opsigelse var registreret korrekt, da den stod sådan i appen. I stedet bliver jeg mødt med uberettigede trækninger og ingen mulighed for at få hjælp.
Jeg forventer, at FitnessX:
1. Refunderer de tre måneders betaling, der aldrig skulle være trukket, og
2. Lukker mit medlemskab permanent og korrekt uden yderligere betalinger.
Indtil det sker, kan jeg desværre ikke anbefale FitnessX til nogen. Et træningscenter kan være nok så fint, men når administration og kundeservice fungerer så dårligt, giver det en meget utryg oplevelse som kunde.
Magen til svindlerfirma skal man lede…
Magen til svindlerfirma skal man lede længe efter. Smider om sig med 'Dummebøder' bl.a at jeg skal betale kr750 fordi en ukendt gik ind samme med mig og det er så min skyld! At skrive til dem får man intet ud af da de bare henviser til medlemsbetingelserne så nu vil jeg så bruge mine penge i en anden fitness kæde.

Antwort von FitnessX
Helle som er spinning instruktør i Viby…
Helle som er spinning instruktør i Viby J gør det fantastisk - hun er klar og tydelig i kommunikation, hun sørger for alle er med, hun tager sig godt af de nye medlemmer og så laver hun bare noget fantastisk musik - jeg håber alle nye spinning instruktører får en session med hende inden de bliver sluppet løs
Husk at overbringe hende roserne
Morten Kirkegård

Vildledende årsager til prisstigninger
Jeg oplever desværre manglende gennemsigtighed omkring FitnessX’ prisstigninger.
Centeret varslede en prisstigning med henvisning til nye EU-momsregler. Da jeg efterfølgende bad dem forklare konkret, hvordan disse regler skulle påvirke medlemsprisen – særligt når man er under 30 år – ændrede de forklaring og henviste i stedet til generelt øgede driftsomkostninger.
Det virker problematisk, når begrundelsen for prisstigninger ændres efter kundens spørgsmål, og når der først henvises til specifik lovgivning, som senere ikke længere fremstår som årsagen. Som kunde forventer jeg en klar og retvisende forklaring på, hvorfor prisen stiger.
Dykker man ned i den angivede årsag i anden omgang “stigende udgifter”, så kunne det være rimeligt - når der nu har været løbende og betydelige prisstigninger de seneste år - med større åbenhed om, hvilke konkrete udgiftsstigninger der ligger bag. Eller om man bare skummer fløden.
Jeg efterlyser derfor mere gennemsigtighed og konsistent kommunikation over for medlemmerne
Jeg kan simpelthen ikke forstå jeg…
Jeg kan simpelthen ikke forstå jeg blive bortvist fra fitness x i Roskilde bare fordi jeg løfter den tungest og jeg gøre som det skal være og det mener jeg har ikke livet op til krav med at ikke slippe stang når jeg dødeløfer jeg træner i fitness x bare fordi det ligger kun 5 minutter fra hvor jeg bor men der er ikke noget fancy for styrke træning og dårlig benchmark, dårligt squat rack hvor jeg ikke kan brug safety hvis jeg skal squat dybt og dårligt stang hvor det bøger nå man løfter tungt squat, bench,og døde løfte så hvis man vil træne styrke det ikke fitness x der er mange steder det har bedre stange bench og squatrak

eg opsagde mit abonnement den 2
eg opsagde mit abonnement den 2. februar, efter at have betalt for hele februar måned for et duo-abonnement. Det undrer mig, at jeg skulle betale fuld pris for duo, når den anden bruger allerede havde opsagt sit abonnement.
Ved opsigelsen forventede jeg naturligvis fortsat adgang resten af februar, da perioden var fuldt betalt. Min konto blev imidlertid lukket allerede den 2. februar, uden at jeg har modtaget nogen form for refundering.
Derudover er det ikke muligt at komme i kontakt med kundeservice via telefon. Support henviser til chat i appen, men da min konto er lukket, kan jeg ikke længere logge ind og benytte denne.
Jeg finder både håndteringen og manglen på tilgængelig kundeservice utilfredsstillende
EDIT:
De refunderede min betaling hurtigt og smertefrit, så jeg har øget vurderingen

Antwort von FitnessX
Dårlig fysiske betingelser i spinningslokale.
Siden jul 2025 har der været mange eksempler på, at musikanlægget falder ud i spinningtimerne. I samme periode har det været fejl i ventilationen, som har betydet meget høj luftfugtighed i lokalet. Uhyre ringe service. I øvrigt har stedet dygtige instruktører.

Få dokumentation på alt
Jeg mødte personligt op i FitnessX Carlsberg Byen for at sætte mit medlemskab i bero pga. udlandsrejse. Personalet bekræftede, at det ville blive ordnet, men de har efterfølgende trukket penge alligevel.
Nu nægter de at refundere beløbet og gemmer sig bag, at det er en "misforståelse", selvom det er deres medarbejder, der har vejledt forkert. Som kunde kan man åbenbart ikke stole på de aftaler, man indgår ved skranken. Meget uprofessionel håndtering af en simpel fejl begået af deres eget personale.
Pas på med at stole på deres mundtlige bekræftelser. Få dokumentation på alt!
Selve centrene er i fine, og klientellet er generelt mere seriøse omkring deres træning. Det gør det til et fedt træningsmiljø, men for 405 kr. om måneden er der mange andre fede alternativer.

Beskidt og rodet hos FitnessX i Carlsbergbyen
Jeg anbefaler ikke dette Fitnesscenter. Først og fremmest er det rodet og beskidt. Og kundeservice er langommelig og i et tilfælde ikke venlig. Heldigvis er der andre centre i området.
Jeg har haft et abonnement hos FitnessX i Carlsbergbyen i december og januar 2026.
Mit kort blev spærret dagen før udløb en lørdag. Jeg ringede til vagten, som henviste mig til kundeservice. Kun efter 2 uger har jeg fået et svar. Og et negativt uvenligt svar på trods af min venlige henvendelse.
Mine oplevelser i forbindelse med udløbet af mit abonnement, samt en henvendelse omkring smuds og roderi i centret, er at kundeservice er langsom.

Antwort von FitnessX
De køre reklamer overalt med en…
De køre reklamer overalt med en trænings ven. Så jeg meldte mig ind på et godt tilbud med den plan.
Men så kom den negative del efter indmeldelse og betaling, at dette koncept så ikke findes mere. Hvad er det for noget reklame fuks!!!!!!

Dårlig planlægning
50% af de gange jeg er kommet til holdtræning, er træneren ikke dukket op, med forklaringen at træneren ikke vidste der var planlagt holdtræning. Meget uprofessionelt.

Antwort von FitnessX
et godt træning center det er så…
et godt træning center det er så ikke sidste gang vi kommer 10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐💪

Antwort von FitnessX
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.