Olen ollut valmennuksessa noin 7vk ja olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni lähteä mukaan. Painoa on pudonnut jo reilu 7 kg ja myös yleisvointi on parantunut huomattavasti. Olo on energisempi j... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Tämä on on jotain uskomatonta. Valmentaja aina ma-pe chatin päässä. Saan tukea ja vastaukset heti. Valmentajani positiivisen jämäkkä. Tuloksia tulee, en mää vain tiedä mistä!. Normaalia ruokaa saa... Mehr ansehen
Aivan järjetöntä miten paljon elämänlaatu paranee näinkin pienessä ajassa, 6 viikkoa takana ja painoa lähtenyt 12kg, tuo painon putoaminen ei ole olennaisin asia, vaan se miten Valmentaja Markus on s... Mehr ansehen
Viesteihin vastaillaan kivassa ajassa takaisin, saa rehellistä ja kannustavaa palautetta. Itsekin uskaltaa esim treeniohjelmaan pyytää muutoksia ja niissä kuunnellaan. Sali ei kiinostanut pätkääk... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝
Kontaktinformationen
Finnland
- contact@fitbeny.com
- fitbeny.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen…
Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen personal trainer itsellä ollut! Ruokavalio on sisältänyt oikeasti hyvän makuisia ruokia ja siinä on varaa valita itselle mieluiset. Tarpeen mukaan reseptejä saa lisää! Kuntosaliohjelma on ollut toimiva ja siihenkin on saanut vaihtoehtoa tarvittaessa. Liikkeisiin on saanut apua tarvittaessa. On otettu myös hyvin huomioon vammat ja sellaiset tilanteet jos on joutunut pitämään taukoa. Ennenkaikkea tulosta on saatu aikaiseksi ja tavoitteet saavutettua!
Valmennus 9kk
Ollut hyvää ruokaa ei tunnu laihdutus hommalta vaikka paino tippuu vaikka syö hyvin😁
Valmentajani Sami Matikainen on hyvä tsemppaava ja vaikka ois huonompia hetkiä niin aina tukena ja kannustava👍
Itse tykänny ja alkaaki tuntuu vähä rutiinilta tää syöminen ja mitä syö👍
Treenit tarpeeksi rankkoja pystyy itse säätää kuinka paljon jaksaa/haluu nostaa, jos on liike mitä keho ei tykkää niin löytyy aina toinen liike tilalle tai jos itse tykkää enemmän toisesta niin onnistuu vaihto👍
Joka viikko on viikko raportti ja se pitää ittensä aina mukana tekemisessä😁
Ollut jo 3kk mukana👍😁
Valmennus palaute
Olen ollut Juholla valmennuksessa nyt noin nelisen kuukautta painoa on tippunut noin -10kg valmennuksen aikana🤩. Olen ollut todella tyytyväinen valmennus ohjelmaan. Kaikki on sujunut erittäin hyvin ja se kehitys minkä olen saanut niin fyysisesti kuin henkisesti on todella suuri jo nyt. Takapakkeja on tullut motivaatio on ollut hukassa mutta valmentaja on auttanut tilanteissa, tsempannut, kuunnellut ja saanut mut miettimään asioita ihan uudelta kannalta. Jos joku ei ole ollut mieluisaa Juho on tehnyt muutoksia niin että kaikesta on tullut helppoa ja mieluisaa noudattaa. Olen ollut todella tyytyväinen, vielä on paljon tehtävää mutta tiedän että mulla on super taitava valmentaja tukena💪🏻
Huomioonottava asian tunteva palvelu.
Huomioonottava asian tunteva palvelu.
Jokaiseen asiaan saa vastauksen lyhyessä ajassa, mahtava ilmapiiri ja asenne valmentajilla valmennettavia kohtaa.
Suosittelen kokeilemaan!
Valmentaja Juho on ollut valmennuksen kulmakivi. Välittävä, kuunteleva ja kannustava. Ammattitaitoinen ja ollaan käyty hyviä keskuteluja ravinnosta liikunnasta ja kaikesta muustakin. Ymmärrän miksi tarjoavat pitkäaikaisia valmennuksia koska sillä ne tulokset ja ajattelumaailmakin muuttuvat.
Ruokien suunnittelulaatuun olin ensin pettynyt mutta keskustelun kautta saatiin niihin muutoksia tehtyä ja sen jälkeen noudattamisestakin tuli helpompaa.
Sain mitä tarvitsin
Markuksen kanssa nyt toista kuukautta menty ja olen kyllä tyytyväinen. Homma on tehty helpoksi ja selkeäksi. Palautetta saa viikoittain ja apua tarvittaessa. On pystytty huomioimaan muukin urheilu kuin pelkkä salilla käynti ja kävely/hölkkälenkit.
Yksilöllistä ja ammattimaista, ihan omalla levelillään!
Aloitin valmennuksessa kolme viikkoa sitten, ja alku on ollut todella vakuuttava. Valmennus on rakennettu erittäin yksilöllisesti minulle sopivaksi, ja kaikkia sekä alussa että valmennuksen aikana esittämiäni toiveita on toteutettu ihailtavan tarkasti.
Olen myös vaikuttunut siitä, miten ammattimainen ja työlleen omistautunut porukka valmennuksen takana on. Arvostan kokemusta, mutta valmentajien koulutustausta vahvistaa luottamusta valmennukseen vielä enemmän.
Oma valmentajani Markus Saaristo ansaitsee erityiset kiitokset huikeasta asiakaspalvelusta, sekä vankasta osaamisesta. Alun perusteella mulla on vahva luotto siihen, että kaikkien vuosien ja eri valmennuksien jälkeen pääsen vihdoinkin tavoitteeseeni. 😍
Valmentaja Juho
Meikäläisellä on valmentaja fitbennyn tiimistä Juho, sillä tarvitsen apua Pelastusopiston kuntotestejä varten. Täytyy sanoa, että on ollut iha mahtava, ammattitaitoinen ja motivoiva valmentaja!
Vahva suositus tälle valmennuksella
Vahva suositus tälle valmennuksella! Itse kokeillut monia valmennuksia aikaisemmin, ja tämän valmennus tuotti haluttua tulosta. Isoin syy on valmennuksen kesto,minkä aikana oli mahdollista saada halutut tulokset. Valmentaja avasi hyvin syyt,miksi valmennus kestää 6-12 kk. Itselläni oli 9 kk valmennus. Itse keski-ikäisenä naisena en odottanut isoja muutoksia,ja yllätyin kaikilla osa- alueilla. Ohjelma oli minun elämäntilanteeseen soviteltu ja toimi!!! Lihasvoima kasvoi , enemmän kuin olisin itse uskonut,paino tippui ja sitä en osannut edes odottaa ( tiukassa ollut painon saaminen alaspäin,toki ylipainoa ei ollut)
Ruoka-ohjeet hyvät ja monipuoliset. Nälkää ei tarvitse nähdä,ruoka on maistuvaa ja helppoa valmistaa. Pidempi valmennus teki sen, että asioista tuli rutiinia ja kun valmennus nyt loppuu,niin on helppo jatkaa eteenpäin kun siitä on tullut jo tapa. Aleksi oli minun valmentaja,aivan huippu tyyppi 💪 Ongelmiin löytyi aina ratkaisu ja jos itse epäili edistymistä,niin ihanasti tsemppasi jatkamaan ja ei tullut missään vaiheessa halua lopettaa. Viikko raportit tsemppasi aina seuraavaan viikkoon,ja ihan voittaja fiilis kun tuli onnistumisia! Itselläni selkä ongelmia ja saliohjelmat tehtiin sen mukaan. Selkä erittäin hyvässä jamassa nyt. Iso suositus tälle valmennuksella,ja kiitos Aleksille...ihan parasta oli nämä 9 kk kulkea hänen matkassa!
Ottakaa ihmeessä tili seurantaan,itse seurasin somessa ennen kuin aloitin valmennuksen...kannatti💪
Kaikki toiminut hyvin
Kaikki toiminut hyvin. Hyvät treeniohjelmat ja ruokaohjelmat
priimaa settii
Homma toimii ja pysyy sopivan simppelinä. Ohjelmat sulautuu hyvin arkeen ja toimii kö tehtaalla olis. Mulla oli Aleksi koutsina ja ei oo kyllä mitää muuta kun positiivista sanottavaa!
Valmennus 6/5
Valmennus 6/5. Homma saatiin nopeasti käyntiin ja mulle räätälöitiin toiveiden mukainen treeni- ja ravinto-ohjelma. Sovellus on helppokäyttöinen ja sieltä löytyy tarkat ohjeet ja videot jokaiseen asiaan, jotka tukee tavoitteisiin pääsyä. Itsellä tavoitteena oli päästä kesäkuntoon ja sit siirtyä kehityskaudelle. Eka tavoite suoritettiin onnistuneesti aikataulussa ja ohjelmaa säädetään matkan varrella valmentajan toimesta tarvittaessa. Reseptit ovat herkullisia, helppoja toteuttaa ja niitä voidaan vaihdella.
Mun koutsina toimii Aleksi. Aleksi on rautainen ammattilainen, joka osaa neuvoa asiassa, kuin asiassa ja tarvittaessa myös motivoida. Viikkoraportit Aleksi käy läpi tehokkaasti ja viesteihin tulee vastaukset nopeasti. Mitään huonoa sanottavaa ei ole.
Valmennusta ei myöskään ole mielestäni hinnalla pilattu.
Toimiii!
Markuksen kanssa ollaan painettu nyt vuosi töitä yhdessä ja olen todella tyytyväinen tähän valmennukseen. Hyvä että lähdin mukaan, oppia on tullut paljon erityisesti ravinnon suhteen ja treenit ovat olleet hyviä. Apua on saanut kysyttäessä ja jos joku asia askarruttaa niin siihenkin on etsitty vastaus. Suosittelen isosti! Tästä on erinomaista jatkaa näillä opeilla itsekseen eteenpäin💪
Erittäin selkeitä ohjeita treenaamiseen…
Erittäin selkeitä ohjeita treenaamiseen ja ruokailuun. Aleksilta on helppo kysyä jos on kysyttävää👌🏻 5kuukautta on tehnyt ihmeitä 💪🏻
Ammattimainen ja miellyttävä valmennus
Ammattimainen ja miellyttävä valmennus Aleksin kanssa. Helppokäyttöinen sovellus ja homma toimii. Ainut miinus on kallis hinta :)
Todella helppo tapa tiputtaa painoa
Todella helppo tapa tiputtaa painoa. Luotat vaan annettuihin ohjeisiin ja ohjelmaan sekä pitäydyt siinä. Vaatii kyllä itsekuria ja motivaatiot omalta osalta.
Alkukartoitus, ohjelman tekeminen ja sen seuraaminen on mennyt loistavasti valmentajani Juhon osalta. Jos itsellä meinaa tulokset junnata paikoillaan, niin Juho on saanut tsempattua taas eteenpäin. Lisäksi jos hoksattu, että joku ei toimi tai itse haluaa muuttaa ohjelmaa, niin tähän on heti tartuttu. Puhelimen sovelluskin on todella helppokäyttöinen. Sovelluksen kautta näkee omat tavoitteet ja kehityksen.
Valmennus on ollut jokaisen pennin arvoinen. En olisi ilman valmennusta saanut tällaisia tuloksia ikinä. Voin suositella kaikille kyseistä valmennusta, jos polttaa rasvaa ja tiputtaa painoa 👍
Juhon valmennuksessa saa sinulle…
Juhon valmennuksessa saa sinulle yksilöllisesti räätälöityä ohjausta. Hyvä yhteydenpito ja aina saa apua sekä neuvoja.
Juho on ollut aivan mahtava koutsi…
Juho on ollut aivan mahtava koutsi ymmärtäväinen tsemppaavainen ja mukava suosittelen💪🏻
Appi toiminut ja siitä on hyvä…
Appi toiminut ja siitä on hyvä aloittaa.
Valmentaja Markus on chatin päässä jos apuja tarvii👍
Ruoka- ja saliohjelma just itselleni…
Ruoka- ja saliohjelma just itselleni sopiva. Markus antaa joka viikko hyvän palautteen ja tsemppaa eteenpäin 💪
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.