FitBeny Valmennus Bewertungen

520
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olen ollut valmennuksessa noin 7vk ja olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni lähteä mukaan. Painoa on pudonnut jo reilu 7 kg ja myös yleisvointi on parantunut huomattavasti. Olo on energisempi j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tämä on on jotain uskomatonta. Valmentaja aina ma-pe chatin päässä. Saan tukea ja vastaukset heti. Valmentajani positiivisen jämäkkä. Tuloksia tulee, en mää vain tiedä mistä!. Normaalia ruokaa saa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aivan järjetöntä miten paljon elämänlaatu paranee näinkin pienessä ajassa, 6 viikkoa takana ja painoa lähtenyt 12kg, tuo painon putoaminen ei ole olennaisin asia, vaan se miten Valmentaja Markus on s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Viesteihin vastaillaan kivassa ajassa takaisin, saa rehellistä ja kannustavaa palautetta. Itsekin uskaltaa esim treeniohjelmaan pyytää muutoksia ja niissä kuunnellaan. Sali ei kiinostanut pätkääk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Personal Trainer
  3. Gewichtsabnahme-Coaching

Vom Unternehmen geschrieben

Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝

Kontaktinformationen

(520)

387 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Suvi❤️

Suvin kanssa 10kk tehtiin yhteistyötä. ISO kiitos kannustuksesta, opeista, ymmärryksestä ja neuvoista, en olisi päässyt yksin tavoitteisiini ja tästä on hyvä jatkaa❤️ Suvi on ihana, fiksu ja helposti lähestyttävä valmentaja joka osaa sanoa oikeat sanat oikeaan kohtaan.

3. September 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fitbeny valmennus osui silmään…

Fitbeny valmennus osui silmään sosiaalisessa mediassa ja päätin kokeilla. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta kappas, 4kk ja 10 kiloa tippunut!!
Ruoat ovat erittäin helppoja ja maukkaita! Ei tunnu yhtään 'dietiltä', eikä näläntunnetta. Samin kanssa on sujunut rennosti ja vastaukset tulee nopeasti takaisin. Treenit jatkuneet ja elämäntapamuutos tapahtunut. Loistava konsepti!! Kiitos 😊

Ainut miinus on, että asun Australiassa, niin jotkut ruokatarvikkeet ei löydy täältä.

2. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Luotettava ja ammattitaitoinen valmennus!

Huippu 6kk valmennus takanapäin ja paino pudonnut 7-8kg vaikka paino ei oo se ainut mittari, taskussa oppeja, uusi elämäntapa ja tieto siitä mihin palata jos tarpeet muuttuvat! Isot kiitokset Aleksille, ammattilainen, joka osaa asiansa 100% ja jaksaa tsempata ja uskoa valmennettavaan. Suosittelen valmennusta kaikille, sinne vain sellaisena kuin olet ja avoimin mielin! Isot kiitokset koko tiimille!

1. September 2026

Erittäin tyytyväinen valmennukseen

Erittäin tyytyväinen valmennukseen. Tulosta tuli ja Markukselle siitä suurkiitos💪 Apu oli koko valmennuksen ajan saatavilla helposti ja ohjelmia mukautettiin tarpeen mukaan. Voin suositella Fitbenyn valmennusta💯😎

31. August 2026

Kokemuksia valmennuksesta

Olen ollut tyytyväinen palveluun ja saanut hyviä neuvoja ja nopeita vastauksia kysymyksiin. Olen yllättynyt kuinka maukkaita reseptit ovat olleet, niitä ei uskoisi laihdutus ruuaksi. Valmentaja Samilta on saanut hyviä vinkkejä ja neuvoja kun on kysellyt. Ruokaohjelmaa on muokattu aina kun on ollut tarve. Valmentaja on tukenut matkan varrella hyvin ja tuloksia on tullut.

Tyytyväinen valmennettava!

Samin valmennusta 3kk takana ja painoa pudonnut nyt 7-8kg 🤩 kokemus siis vallan hyvä ja pelkkä ruokavaliokin toimii painon pudotukseen 🙏🏼 suosittelen tätä niille jotka oikeasti haluavat elämätapamuutoksen tehdä!

Toimiva valmennus

Juho toimi hyvänä ohjenuorana ja tsemppaajana. Kyseli tarvittaessa lisätietoja jotta saatiin kurssi kohdilleen. Ammattitaitoinen ja mukava koutsi.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Selkeät

Selkeät, motivoivat ja kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus. Matka itsellä vasta alussa, mutta yhden kuukauden jälkeen voi sanoa, että on wörtti! 💪 valmentajana mulle toimii Markus. Selkeästi hän tietää mitä tekee ja mistä puhuu💪

Pysyvää elämänmuutosta kohti

Valmennus on vasta alussa mutta hyvä ensivaikutelma on tullut ja pari kiloa on jo tippunut 😊 Markus on vaikuttanut olevan valmentajana asiantunteva ja helposti lähestyttävä.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suvin kanssa ollut monta kuukautta…

Suvin kanssa ollut monta kuukautta matkassa ja -11kg karkeasti lähtenyt 💪🏼 ruokavaliot ja treenit sovitettu hyvin kiireiseenkin arkeen, ja aina pystynyt muokkailemaan, sekä ruokista, että treenejä tarpeen mukaan. Vahva suositus ❤️

29. August 2026

Olen erittäin tyytyväinen…

Olen erittäin tyytyväinen valmennukseen! Tuloksia ja muutosta on tapahtunut, ja on ollut hienoa huomata oma kehitys. Valmentajasta huomaa, että hän välittää aidosti valmennettavistaan ja on aina valmis auttamaan ja tsemppaamaan. Valmentajana on juho.

29. August 2026

Todella loistava valmennus

Todella loistava valmennus, Aleksi teki äärimmäisen hyvää työtä, kuunteli, muokkasi ohjelmia ja auttoi vetämään kropan loistokuntoon. Kiitos paljon💪🏻

28. August 2026

Hyvä valmennus!

Markus toimi valmentajanani valmennuksen ajan ja täydet pisteet! Hyviä vinkkejä ja pohdintoja ollaan tehty yhdessä tämän matkan aikana ja avannut silmiäni uudella tavalla elämäntapamuutoksessa!
Ruuat ja treenit ollut monipuolisia ja niitä muokattu aina omien toiveideni mukaisesti!
Voin suositella tätä valmennusta missä ihminen kohdataan yksilönä ja valmentajan tuki aina läsnä💪🏼

28. August 2026

Mahtava kokemus!

Mahtava kokemus vaikka omalla kohdallani valmennus jäi kesken, omista henkilökohtaisista syistä. Valmentajaksi sain Samin joka oli ihan huippu tyyppi. Miten joku löytääkin kaikesta aina jotain positiivista ja pystyy tsemppaamaan kun itsellä meinasi usko loppua tai arki vei voimavarat. Suuret kiitokset koko tiimille.

27. August 2026

Paras etävalmennus

Asian osaavat valmentajat ovat antaneet paljon uutta tietoa niin treenaamisesta kuin ravinnosta. Ruuat ovat olleet erittäin hyviä! Mulla on ollu Juho valmentajana ja en vois enempää pyytää. Tietää niin paljon alasta ja auttanut mua kehittymään nopeella vauhdilla! Iso suositus niin FitBenylle palveluna kuin myös Juholle valmentajana!

27. August 2026

FitBeny-tiimi ja erityisesti Juho 🫶🏼

FitBeny-tiimi ja erityisesti Juho on tehnyt loistavaa työtä tässä valmennuksessa minun eteeni.

Haluan lähettää lämpimät kiitokset tästä huikeasta matkasta kohti terveellisempää elämää.

Tämä valmennus on ollut minulle todella merkityksellinen.
Olen oppinut arvostamaan itseäni aivan uudella tavalla.
Terveellisemmät elämäntavat sekä järkevä syöminen ovat löytäneet luontevan paikan arjessani.
Olen myös löytänyt aidon ilon liikkumisesta ja nautin valtavasti siitä energisestä olosta, jonka säännöllinen treeni tuo mukanaan.
Ja ne reseptit!! Nam!!

Tämä matka on ollut niin antoisa, etten edes tiedä, tuleeko tälle varsinaista "loppua".
Ehkä tämä onkin elämäntapa, joka kantaa tästä eteenpäin.

Suuri kiitos tuesta ja kannustuksesta!
-Henna Villikka-

Mahtava rasvantiputus

Olen ollut fitbenyn valmennuksessa nyt 5-6kk ja valmentajani Juhon kansaa olemme saanut aikaan noin 15 kilon rasvan tiputuksen ja lihaksen kasvatuksen aikaan. Nälissään ei ole tarvinnut olla missään kohtaan vaan ruokaa saa syöhä niin että välillä ei ddes jaksaisi syödä ja silti paino tippuu. Jotenka voin suositella kaikille jotka haluavat tuloksia.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olen ollut todella tyytyväinen…

Olen ollut todella tyytyväinen palveluun. Yhteistyö on ollut kannustavaa, tavoitteellista sekä samanaikaisesti sopivan joustavaa omaan arkeen.
Treeniohjelma salilla on ollut monipuolinen ja selkeä, ja siinä on hyvin mielestäni huomioitu toivotut tavoitteet ja lähtötaso.
Erityisesti olen pitänyt myös siitä, että tekemiseen on saanut konkreettisia ohjeita niin treenien kuin ruokavalionkin suhteen, ja tarvittaessa tehty myös muutoksia minun tilanteen mukaisesti. Koutsina on toiminut Juho, sekä alkuun myös Santeri. Heidän kanssaan asiat ovat sujuneet saumattomasti ja koen, että olen saanut aina tarvittavan tuen ja kannustuksen heiltä!💪🏻😊

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr