Fietsonderdelen Outlet Bewertungen

4,5

Ik had zsm een fiets slot nodig voor de fiets van mijn zoon. Dit zou de volgende dag geleverd worden door DHL. Helaas ging de levering fout bij DHL. De klantenservice van fietsen onderdelen outlet re... Mehr ansehen

Draad Fietsbanden besteld, schwalbe Marathon plus smartguard 37-622. Mooi geleverd in grote kartonnen doos, zodat ze niet geplooid werden. Dank daarvoor.

Zadeltas van AXA insteekslot was snel kapot, dit bleek een bekend probleem in dit model. Na contact opgenomen te hebben is er gratis een nieuwe zadeltas van een ander type opgestuurd. Snel vriendelijk... Mehr ansehen

Ik wachte Buitenband Schwalbe Marathon Plus (28x1.60 700x40C) SmartGuard 37-622. Maar ik heb van jullie 700x35C gekregen, jammer een beetje dunne banden, ik vond niet lastig. Een kleine tip is om jul... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Alle Bewertungen

98 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top!

Scherpe prijzen, snel verzonden, goed verpakt.

26. September 2024

Oplichterij Winkel! Blijf weg!

Zeer slechte online winkel die klanten oplicht! Destijds problemen gehad met een bestelling. Defecte producten ontvangen, de eigenaar meerdere malen de gelegenheid gegeven voor een oplossing te zorgen: niet gedaan en alleen een grote mond gegeven. Wat "below the belt" is en totaal onacceptabel! Uiteindelijk heeft Klarna mij in gelijk gesteld. Ik raad iedereen aan bij een andere winkel te bestellen, de goedkope prijs is niet te rechtvaardigen. Of bestel via Klarna zodat je niet opgelicht wordt en beschermd bent. Want de eigenaar doet dat zonder enige schaamte!

24. September 2024

Tevreden klant!

‘s avonds rond 20-21 uur besteld en de ochtend erop al om 9 bezorgd door de post. Nog niet eerder mee gemaakt. Mooi zadel en voldoet aan de verwachtingen. Tevreden klant!

4. September 2024

Zeer slechte Garantie !!!

Deze zaak weet goed te verkopen!!
Maar als het om garantie gaat zijn ze niet thuis!! Dan komen ze met het antwoord helaas dan heeft u hem verkeerd gemonteerd.

Nooit iets opgelost

29. August 2024
Fietsonderdelen Outlet-Logo

Antwort von Fietsonderdelen Outlet

Beste heer Peters,

We zouden graag weten welke bestelling dit betreft.

Waar mogelijk zullen wij altijd ons best doen om garantie te claimen voor onze klanten. Een klant die bij ons komt met een garantievraag zullen wij over het algemeen om foto's vragen om een eerste inschatting te kunnen maken. Blijkt daaruit dat de kans op garantie minimaal is, zullen wij dat eerlijk aangeven, om onnodig heen-en-weer sturen te voorkomen. De klant mag echter altijd beslissen om een artikel toch aan te bieden voor garantie, waarna wij dit met de leverancier / fabrikant op gaan pakken.

Mocht er geen mogelijkheid tot garantie zijn, kijken we of we zelf eventueel een reparatie kunnen uitvoeren. Zo niet, bieden we vanuit coulance een korting op de aanschaf van een nieuw artikel.

Blijkbaar is uw garantie-aanvraag niet geaccepteerd. Vervelend, maar dat betekent niet dat wij niet ons best zullen hebben gedaan. Wanneer we weten om welke bestelling dit precies gaat, kunnen we kijken wat er reeds met u is besproken en of er nog andere opties zijn.

Met sportieve groet,
Team Fietsonderdelen Outlet