Fietsonderdelen Outlet Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Draad Fietsbanden besteld, schwalbe Marathon plus smartguard 37-622. Mooi geleverd in grote kartonnen doos, zodat ze niet geplooid werden. Dank daarvoor.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helm besteld, werd netjes geleverd. Was alleen een maat te klein. Dus online een retourverzoek aangemaakt. Formulier ingevuld, ingestuurd. Nooit reactie op gekregen.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertung abgeben

Retouraanvragen worden genegeerd

1. September 2026

Beste Michael,

Wat vervelend dat je geen reactie hebt gekregen op je retourverzoek. Onze excuses hiervoor!

We hebben het direct voor je uitgezocht. Omdat je aanvraag buiten de 14 dagen zichttermijn viel, moest deze handmatig door ons worden goedgekeurd. Omdat het om een ongebruikte helm gaat is dit geen probleem, maar een nieuwe collega heeft dit proces helaas verkeerd verwerkt waardoor je bericht per ongeluk is gearchiveerd.

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd om dit netjes met je op te lossen. We keuren je retour uiteraard alsnog goed en we hebben je direct een gratis retourlabel toegekend als tegemoetkoming voor het ongemak.

Bezint eer ge begint

Onduidelijk dat je de kosten voor retour ook moet betalen (daar kom je pas achter als je wil retourneren). In mijn geval dus 13 euro verzend- en retourkosten voor een slot van nog geen 30 euro. Belachelijk!

22. September 2026

Beste Tim,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de retourkosten. We hadden hier uiteraard graag even contact met je over gehad voordat je deze review plaatste.

Ik licht de situatie graag feitelijk toe, omdat je aanname over de kosten niet klopt. Bij het retourneren van een bestelling ontvang je van ons namelijk het volledige aanschafbedrag (inclusief de verzendkosten van de heenzending) terug.

Je bent voor het retourneren dus geen 13 euro kwijt, maar enkel de daadwerkelijke retourkosten van € 6,45. Dat is de helft van het bedrag dat je aangeeft. Wij vermelden deze retourvoorwaarden duidelijk op diverse plekken op onze website, waardoor dit vooraf gewoon bekend zou moeten zijn.

Als webshop maken wij logischerwijs ook veel kosten voor het heen en weer verzenden en het verwerken van de retouren. Het is voor ons daardoor helaas niet mogelijk om al deze kosten volledig op ons te nemen. Een eigen bijdrage van € 6,45 is daarin niet onredelijk.

We hopen dat deze toelichting de situatie verduidelijkt en dat je op basis van deze juiste informatie bereid bent om je review nog eens te herzien.

Mocht je nog hulp nodig hebben met het aanmelden van je retour via ons retourportaal, dan staan we natuurlijk voor je klaar via de klantenservice.

Ik had goede ervaring

Ik had goede ervaring, goede prijs en goede service.., dus ik ben helemaal content met deze winkel...Ik zal het weer hier koppen...
Dank u veel...

5. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snelle levering en scherpe prijs, maar retourkosten onvoldoende duidelijk

De bestelling werd snel geleverd en de prijs was concurrerend. Daarover ben ik tevreden.

Mijn ervaring met retourneren is helaas minder positief. Bij het bestellen was voor mij niet duidelijk dat de kosten voor het retourneren (€6,45) voor rekening van de klant zijn. Ik heb het bestelproces daarna opnieuw volledig doorlopen en zowel de productpagina, winkelwagen als het afrekenproces gecontroleerd. Op geen van deze momenten zag ik de retourkosten of een duidelijke vermelding dat deze voor rekening van de klant zijn.
De informatie blijkt wel terug te vinden via het Terugbetalingsbeleid, maar daarvoor moet je zelf actief op die link klikken. Ik vind dat dergelijke kosten duidelijker onder de aandacht mogen worden gebracht voordat je de bestelling definitief plaatst.

Ik heb dit ook met de webshop besproken. Zij zijn van mening dat de huidige vermelding voldoende duidelijk is. De kwestie heb ik inmiddels voorgelegd aan ACM ConsuWijzer.

Positief: snelle levering en een concurrerende prijs.

Verbeterpunt: wees tijdens het bestelproces duidelijker over de kosten bij retourneren.

14. September 2026

Beste Gert,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je in ieder geval tevreden bent over onze snelle levering en concurrerende prijzen.

Je geeft aan dat de vermelding van de retourkosten voor jou niet voldoende was. We communiceren hier echter zo transparant mogelijk over. Daarom plaatsen we geen lange lappen tekst in de check-out, maar tonen we direct onder de definitieve afrekenknop een duidelijke link naar ons Terugbetalingsbeleid. Deze link opent direct een pop-up in hetzelfde scherm, waarin helder staat uitgelegd dat de retourkosten van €6,45 voor eigen rekening zijn. Dit is een veelgebruikte en transparante manier van informeren.

Naast de duidelijke pop-up link direct onder de definitieve afrekenknop, zijn onze retourvoorwaarden en de bijbehorende kosten ook op alle andere pagina's van onze website eenvoudig terug te vinden via de links aan zowel de boven- als onderzijde van de website.

We hebben na je klacht volledig proactief en uit eigen beweging de misgelopen korting op je tweede bestelling aan je teruggestort, puur om je tegemoet te komen. Je geeft in deze review aan dat je de kwestie inmiddels hebt voorgelegd aan de ACM. We hebben je in onze correspondentie direct toegezegd dat we de retourkosten vergoeden als de ACM je in het gelijk stelt. Tot op heden hebben wij echter nog helemaal niets van de toezichthouder vernomen. We zijn dan ook erg benieuwd of zij inhoudelijk hebben gereageerd op je klacht, zodat we weten of er daadwerkelijk aanpassingen en een terugbetaling nodig zijn.

Omdat je zelf expliciet aangeeft positief te zijn over de levering en de prijs, en wij er alles aan hebben gedaan om je oplossingsgericht te woord te staan, vinden we het erg jammer dat je ervoor kiest om ons op meerdere platformen direct met 1 ster te beoordelen. We hadden gehoopt dat de positieve punten en onze proactieve service eerlijker zouden meewegen in je eindoordeel, in plaats van direct deze laagste score uit te delen.

We wachten de beoordeling van de toezichthouder nog steeds rustig af.

Betrouwbaar bedrijf vriendelijke klantenservice

Ik had zsm een fiets slot nodig voor de fiets van mijn zoon. Dit zou de volgende dag geleverd worden door DHL. Helaas ging de levering fout bij DHL. De klantenservice van fietsen onderdelen outlet reageerde erg snel en ik kreeg de volgende dag direct het slot geleverd! Super bedankt, de volgende keer bestel ik weer hier. Betrouwbaar bedrijf.

9. September 2026

Goed

Goede uitleg op de website, nette prijs en goed en snel verzonden

14. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zadeltas van AXA insteekslot was snel…

Zadeltas van AXA insteekslot was snel kapot, dit bleek een bekend probleem in dit model. Na contact opgenomen te hebben is er gratis een nieuwe zadeltas van een ander type opgestuurd. Snel vriendelijk contact en super geregeld.

20. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr