Fietsly Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niets! Mijn bestelling is geannuleerd, maar ze weigeren mijn €149 terug te storten. Ze negeren al mijn e-mails en de telefoon is onbereikbaar. Pure diefstal. Als ik vandaag mijn geld не on... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eenvoudig bestelproces via de website. Weinig tot geen informatie ontvangen over de levering, totdat je er zelf om vraagt. Snelle reactie op mail van klantenservice. Toen fiets geleverd werd een heel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

⭐ 1 ster – Absoluut geen aanrader Wat een waardeloze service van Fietsly. Een aantal weken geleden een fiets voor mijn dochter besteld en uiteraard direct betaald. Sindsdien alleen maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de fiets rijklaar besteld, waardoor de levering iets langer duurde dan de levertijd die op de website stond aangegeven. Dit werd echter goed gecommuniceerd. Het contact via e-mail verliep pre... Mehr ansehen

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 49 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

94 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mijn dochter heb ik een…

Voor mijn dochter heb ik een kinderfiets besteld van het merk Volare en mijn bestelling is super snel geleverd, helemaal afgemonteerd zoals wordt aangegeven op de website. Mijn dochter is super blij met haar nieuwe fiets en zij heeft inmiddels de eerste kilometers gemaakt. Telefonisch minder goed bereikbaar maar ze reageren snel op mail en WhatsApp!!

16. Januar 2025

Pas op ! Fietsly weer online

Nadat de site oflline ging zag ik dat deze weer online was. Echter zijn alle contact gegevens verdwenen. Geen KVK nummer meer zichtbaar en geen retouradres. Dit kan alleen via contact met klantenservice. Lekker transparant allemaal.

10. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters, bestel hier geen fiets.

Op 27 November een fiets besteld na een paar dagen kreeg ik een mail dat die niet op voorraad is en wou ik geld terug maar tot nu toe niks ontvangen, telkens zeggen ze van we gaan het uitzoeken en sturen het geld binnen 3 werkdagen,7 werkdagen, ik heb aangifte gedaan bij de politie en melding bij ACM en nu nog verdere stappen ondernemen. Zware oplichters bestel hier geen fiets.

11. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht, geen geld terug, Fietsly offline

Op 6 december 2024 heb ik een Altec Transportfiets besteld bij Fietlsy voor een bedrag van €359. Ik heb direct betaald via iDEAL en ontving een factuur. De verwachte levertijd was 5-7 werkdagen.

Helaas heb ik de fiets nooit ontvangen. Na het verstrijken van de levertijd heb ik meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met Fietlsy via e-mail (info at fietsly.nl) en telefoon ( nul zes 85432647), maar ik krijg geen reactie. De website van Fietsly is inmiddels offline. ideal rekening is bekend en telefoon nummer ook. Politie online aangifte, ziet het niet als oplichting. Vreemd.
Puur oplichting!

8. Januar 2025

Inmiddels aangifte gedaan!

Een fiets besteld van 299 euro op 9 december. Daarna kreeg ik bericht dat hij niet meer leverbaar zou zijn. Het bedrag kon terugbetaald worden of er kon een andere fiets gekozen worden. Ik had voor terugbetaling gekozen. Het is inmiddels meerdere weken en talloze beloften, apps en mails later en nog steeds geen geld terug ontvangen. Dit bedrijf licht gewoon mensen op!(Bike2Bike is er ws ook onderdeel van!) Inmiddels aangifte gedaan en we zijn juridische stappen aan het ondernemen. Verder bezig met media en sociale media om mensen te waarschuwen voor deze oplichters en om ervoor te zorgen dat ze gepakt gaan worden. Momenteel is het mail adres van Fietsly niet meer bereikbaar, 06 nummer niet meer bereikbaar en is de website online niet bereikbaar! Fietsly ik hoop dat jullie dit lezen en in je gedachte meenemen, dit gaat opgelost worden. Links of rechtsom.

8. Januar 2025

Oplichterij

Een fiets besteld van 249 euro. Daarna kreeg ik bericht dat hij niet meer leverbaar zou zijn. Het bedrag kon terugbetaald worden of er kon een andere fiets gekozen worden. Ik had voor terugbetaling gekozen. Het is inmiddels 2 maanden verder en nog niks ontvangen. Dit bedrijf licht je op en ik zal waarschijnlijk juridische stappen moeten gaan ondernemen.

20. Dezember 2024

1 ster is zelfs te veel!

1 ster is zelfs te veel!! Product staat op voorraad en is niet op voorraad. Nu al 2 maanden aan het wachten op terugbetaling. Die volgens mail contact al 4x zou gebeuren, tot op heden niets op mijn rekening ontvangen. Ik ben het kotsbeu!

25. Oktober 2024

Keurig geleverd door Fietsly

Fiets was helemaal afgemonteerd en 100% rijklaar. Bezorging werd keuring vermeld. Goede hulp vanuit het bedrijf met vragen. AI met al een net bedrijf, welke duidelijk het bedienen van de klant hoog in het vaandel heeft staan.

4. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De klantenservice is totaal niet…

De klantenservice is totaal niet bereikbaar. Na meerdere dagen op verschillende tijdstippen te bellen en voicemail achter te laten om teruggebeld te worden en tevens online formulier ingevuld te hebben zonder enige reactie, is geen goede klantenservice! Ik heb een vraag over een bestelling die ik heb gedaan, maar krijg niemand te spreken en geen reactie via mail

18. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op! Dit is een oplichter

KOOP HIER NIET!!
Als je een fiets hebt besteld, krijg je een mail dat de fiets niet op voorraad is en hij een alternatief heeft. Op het verzoek om de aankoop te annuleren reageert hij met vage mailtjes. Geen geld terug ontvangen.
De positieve reviews schrijft deze persoon zelf.

21. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fiets rijklaar in goede orde ontvangen

Onder al deze slechte reviews moet ik toch mijn ervaringen delen over fietsly. Wij hebben de fiets rijklaar in goede orde mogen ontvangen van hun. Wel een paar dagen te laat maar onze zoon is er uitermate trots op.

9. November 2024

Jansen en de Vries

Bij meneer Jansen en mevrouw de Vries worden de bestelde fietsen wel gebracht. Kijk eens aan zoveel ***** reviews hier. Bij de meeste andere stervelingen komt er niets. Die wachten op geld terug, van op de site staande producten die verrassend genoeg niet leverbaar blijken en blijven staan lonken naar nieuwe naïevelingen.

Als ik het zo lees tussen de nepreviews door, wordt er terugbetaald na aangifte, zodat die ingetrokken moet worden. En gaat dit trucje al zo door sinds 2021. Lucratief handeltje. En veel werk al die administratie voor instanties.

6. November 2024

2 fietsen besteld

2 fietsen besteld, na +-1 week werden ze geleverd. 1 fiets was foutieve kleur maar na contact werd deze ook 1 week later opnieuw omgeruild door de juiste. Heel tevreden!
Bedankt!

Telefonisch niet bereikbaar, wel via app of mail.

1. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fietsly: onbetrouwbaar en onbereikbaar.

Wij hebben op 11 september 2 kinderfietsen besteld bij fietsly. We hebben hier 558 euro voor betaald. Ze zouden de volgende dag geleverd worden. Maar na 1 week hadden we nog geen fietsen, nadat wij contact zochten met Fietsly bleken de fietsen niet leverbaar. We hebben de bestelling geannuleerd en Fietsly heeft bevestigd het bedrag terug te storten op 18 september. We hebben echter nog steeds ons geld niet terug gehad (het is nu 30 oktober). Meerdere keren gemaild en geappt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

11. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters! Geloof de goede reviews niet, die zijn nep!!

Update: na aangifte, melding bij ACM, een slechte review hier en de organisatie bestookt te hebben met e-mails dat ze oplichters zijn heb ik mijn geld terug gekregen. Ik raad iedereen aan dit te doen. Mijn 1-ster rating pas ik absoluut niet aan, want ik geloof plechtig dat ze nooit geld terug hadden gegeven als ik dit niet gedaan had.

Ik heb tot mijn spijt geprobeerd een fiets te kopen bij deze nepperd. De fiets was uiteraard niet op voorraad, dus ik heb de bestelling gelijk weer geannuleerd. Geld zou binnen 5 dagen terugkomen. Dat is nu 3 weken later nog steeds niet gebeurt. Ik heb aangifte gedaan, ik raad iedereen aan om dit te doen. Deze persoon heeft ook een andere webshop bike2bike, staat op hetzelfde adres geregistreerd. Overigens heeft fietsly geen KVK registratie, bike2bike wel, een eenmanszaak gevestigd in een woonhuis. Overduidelijk een oplichter dus.

Ondertussen komt er een enorme lading aan goede reviews binnen hier, en op de pagina’s van bike2bike, grappig genoeg op een van de twee pagina’s van bike2bike zijn het allemaal niet-Nederlandse namen en op alledrie de pagina’s zijn het allemaal eenmalige reviewers, lekker geloofwaardig! Trustpilot, neem je verantwoordelijkheid en werk niet mee aan deze oplichterij!

6. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr