Unternehmen hat geantwortet
Heel goed bereikbaar bedrijf. Zeer betrouwbaar. Direct een hele vriendelijk behulpzame en meedenkende medewerker aan de telefoon. Er was iets mis met een fiets die ik besteld had. Deze werd d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een kinderfiets besteld. Er zaten wat blauwe folie stickers op, wij hadden gedacht als bescherming. Deze bewust laten zitten tot dat we de fiets in elkaar hadden toen de stickers er pas afgehaald. Toe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nogan fiets voor mijn dochter besteld, dag erna geleverd. Het in elkaar zetten was wel ff een klusje, handleiding niet optimaal en het monteren van het voorwiel en dubbele standaard stond niet vermel... Mehr ansehen
Bike.nl is dé online fietsenwinkel voor de hele familie. Met een ruim aanbod fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen en fietskleding hebben we altijd het product dat je zoekt. We zijn bovendien specialist in kinderfietsen en transportfietsen. Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Bij Bike.nl voeren we onder meer ons eigen merk Nogan. Met Nogan fietsen bieden we kwaliteit voor een laagste prijs. Naast de fietsen van Nogan hebben wij onder meer ook fietsen van Valetta, Popal, Supersuper en Volare in ons assortiment.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Na een paar jaar geleden een slechte ervaring met een fietswebwinkel was ik wat huiverig. Daarom eerst op Trustpilot gekeken naar de recensies, die er goed uitzagen. Toch nog even gebeld om wat vragen te stellen. Ik werd goed te woord gestaan, alles werd nog even dubbel gecheckt en uiteindelijk heb ik besteld. Keurig zoals op de site stond kwam de fiets de volgende werkdag binnen. In elkaar gezet en mijn zoontje is dolgelukkig met zijn nieuwe fiets. Prijs/kwaliteit/service dan ook een dikke 10 van mij!

Antwort von Bike.nl
Heel goed bereikbaar bedrijf.
Zeer betrouwbaar.
Er was iets mis met een fiets die ik besteld had.
Deze werd de volgende dag direct opgehaald en heb direct een andere nieuwe en goede fiets geleverd gekregen.
Echt een aanrader voor iedereen die online een goede fiets wil kopen.

Antwort von Bike.nl
Ik heb bij deze zaak een fiets besteld. Snel en schadevrij mogen ontvangen. Helaas bleek er één sleutel van het slot te ontbreken. Deze kon ik zonder problemen bij axa bestellen en de rekening werd binnen een dag door Bike.nl vergoed. Mail contact verliep ook perfect. Bedankt!

Antwort von Bike.nl
Het is heel onhandig dat je zelf geen leverdatum kan kiezen. Ook kreeg ik geen track&trace en zo stond de bezorger de eerste keer voor niets voor de deur. De volgende dag belde ik om te vragen om een tijdsvak voor levering, hier heb ik 3x voor terug moeten bellen omdat bike.nl dit ook niet wist. Ook geen tel nr van een bezorger of track en trace te bekennen bij bike.nl zelf. Om 3 uur gaven ze aan dat ie tussen 3-6 geleverd zou worden, ja, dat begrijp ik ook wel... Daarna is het immers weekend. Fiets uiteindelijk ontvangen maar dit kan toch soepeler... De bezorger was overigens wel erg vriendelijk en behulpzaam.

Antwort von Bike.nl
Goede service! Fiets snel geleverd en een jaar na dato nog service verleend voor ons. Hele fijne klantenservice

Antwort von Bike.nl
Fiets werd super snel geleverd en na openen bleek er een 2-tal beschadigingen op de fiets te zitten. Nadat ik een mail met foto's sturen kreeg ik netjes een lakstift toegestuurd. Voor de vervelende situatie kreeg ik ook nog een kleine vergoeding.
super fijn bedrijf en iedereen aan te raden!

Antwort von Bike.nl
Fietsje voor onze kleindochter gekocht, helaas binnen 14 dagen de achterband gescheurd.
Na een mailtje konden we de fiets gelukkig omruilen.
Super service!

Antwort von Bike.nl
Bestellen en betalen van product verliep eenvoudig. Helaas geen track and trace code ontvangen, locatie product niet te achterhalen. Na verstrijken verwachte leverdatum is product helaas nooit aangekomen op aangegeven afleveradres. Lijkt dus op een scam..

Antwort von Bike.nl
Een mooie kinderfiets in februari 2025 gekocht, juni 2025 ontdekten we een breuk in de voorvork.
Dit is natuurlijk een fabrieksfoutje!
Ik heb gemaild met bike.nl en kreeg vlot een reactie terug dat ze hierover in overleg gingen, binnen 2 dagen kreeg ik terug dat ik een nieuwe fiets voor mijn dochter mocht uitzoeken.
Na deze uitgezocht te hebben is hij gelijk verstuurd en is mijn dochtertje weer dolgelukkig.
Ik raadt het aan om hier een fiets te kopen!!
Echt TOP service!!
bike.nl ga zo door....

Antwort von Bike.nl
Een kinderfiets besteld, volgens vervoerder is deze geleverd. Echter is de fiets nooit geleverd. Gebeld en het zou uitgezocht worden. Maar niets meer van gehoord

Antwort von Bike.nl
Na al eerder een fiets te hebben besteld die zeer goed beviel hebben wij opnieuw gekozen voor Bike.nl. Dit keer was de fiets groter dan gedacht, heb een mail gestuurd om om te ruilen en kreeg direct alles toegestuurd. Ik moest het verzendbewijs toesturen en diezelfde ochtend is er al een andere fiets naar ons toegestuurd! Echt een top service en super snel!
Goed bereikbaar en geweldige service . Augustus 2022 2 kinderfietsen gekocht. Van het ene fietsje wat het zadel al snel kapot (afgebroken). Dit werd heel snel opgelost door het sturen van een nieuw zadel.
Onlangs is het zadel van de andere fiets ook afgebroken en ook dit werd weer keurig opgelost.
Als we weer fietsen nodig hebben, zullen wij zonder twijfel weer bij bike.nl bestellen!

Antwort von Bike.nl
In oktober een Grijs roze LolaLola fiets gekocht voor mijn kleindochter. Prima te bestellen, perfect bezorgd en eenvoudig af te monteren. Kleine schade door vallen opgelopen. Stukje lak eraf. Na een mailtje kreeg ik direct een lakstift opgestuurd. Top service!!!

Antwort von Bike.nl
Kinderfiets van nog geen 2 jaar oud valt helemaal uit elkaar. Het hele crankas is kapot en natuurlijk valt dat niet meer onder de garantie. Voor ons nooit meer👋
Vervolgens een reactie dat het slijtage is. Bijzonder dat dit vastgesteld kan worden zonder de fiets te zien. Er zou een onderdeel opgestuurd worden, maar de betreffende collega is op vakantie, dus duurt nog even een paar weken.

Antwort von Bike.nl
Het schermpje van mijn kleinzoon zijn 12inch paw patrol was kapot en gebeld naar bike.nl en Joris heeft dit heel snel geregeld dat er kosteloos een nieuwe komt.
Top service

Antwort von Bike.nl
Fietsen werden snel geleverd. Toen bleek dat er een klein probleem was met 1 van de 2 fietsen werd er snel een vervangend onderdeel opgestuurd. Fietsen voelen degelijk aan. Daar gaan onze kleinkinderen nog lang plezier van beleven.

Antwort von Bike.nl
Ik ben heel tevreden over de service die Bike24 biedt. De leveringen gebeuren zoals op voorhand aangekondigd op datum en uur.
De dienst na verkoop is super, de geld-terug-garantie bij een probleem, niet tevreden of beschadiging is hier zeker van toepassing. Ik kan Bike 24 alleen maar aanraden. Topservice !
Ondanks dat er levering problemen waren met DHL, pakket werd blijkbaar geleverd op mijn adres met een Handtekening dit niet van mij was helaas... Heb ik meteen contact genomen met bike.nl en werd geholpen door Ivan ! Ze gingen een enquête af leggen en contact nemen met DHL maar omdat de verjaardag van mijn zoon gevierd wordt aanstaande zaterdag, heeft hij mij een nieuw fiets opgestuurd via Bpost en kreeg ik hem de dag nadien geleverd ! Hartelijk dank voor de service, mijn zoontje is fan van Stitch en zal heel blij zijn hiermee 😊

Antwort von Bike.nl
Mooie fiets besteld voor mijn dochter.
Helaas problemen bij dhl met leveren.
Na een mailtje naar de klantenservice van bike.nl snel reactie gehad en alsnog snel de fiets geleverd!
Fiets zelf ook erg mooi,bouwpakket maar helemaal compleet.

Antwort von Bike.nl
ik heb een kinderfiets voor mijn kleindochter gekocht, bij aankomst blijkt dat de reflector kapot is. Bericht gestuurd, deze zonder probleem en snel twee nieuwe reflector toegestuurd gekregen. Zeer goede service, vind ik. Mijn kleindochter is erg blij met haar eerste nieuw fiets!

Antwort von Bike.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.