Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt min jakke andet sted, hvor den desværre var udsolgt. Fandt Jer i mængden af muligheder. Bestilte og fik ganske få dage efter leveret min jakke. Incl returlabel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos feiber er betjeningen helt i top. Jeg blev vejledt, ikke noget med at blive påduttet Noget extra. Ekspedienten var med hele vejen, og hjalp med at finde det jeg ønskede.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og kyndige fagfolk. Her bliver man virkelig klædt godt på! Det er oplevelsen af at have et par arbejdsbukser/shorts på som er gennemtænkt i sådan en grad at det mærkes markant i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem store flotte stjerne til Feiber.dk Bestilte kort før klokken 14, og det bestilte kom dagen efter om eftermiddagen... sådan ca. 25 timer efter køb. Det kalder jeg hurtig og effektiv levering. Tusi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Arbeitsbekleidung
  2. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en distributørvirksomhed med mere end 10 år i branchen med showroom i Hvidovre og repræsenteret hos over 400 forhandlere i Danmark. Vi har brands som Carhartt, Reebok m.fl.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Hurtig levering

Hurtig levering, søde ansatte ved telefonen, rigtig god service

16. April 2022

Hey Leon

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse :-)

God service

God service. Hurtig levering

13. April 2022

Hej Jakob

Tusinde tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på 😊

Fin handel

Fin handel, hurtig levering som aftalt.
Kan anbefales

10. April 2022

Hey Lizzie,

Tak for din super fine anmeldelse og de 5 stjerner! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg må indrømme jeg har aldrig modtaget…

Jeg må indrømme jeg har aldrig modtaget eller bliver modtaget af sådan en smilende og professionel personale som jeg blev ved Feiber jeg er stor og skulle bruge en livret og udvalget af helt præcis bare fantastisk og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ude i deres butik det var til min oplevelse jeg synes andre skulle have virkelig professionel

10. April 2022

Antwort von Feiber.dk

Hej Michael. Vi er glade for at læse at du blev mødt med smil og professionalisme. Det bestræber vi os meget på, så dejligt at høre om din gode oplevelse. Tusinde tak for din rosende anmeldelse 😊
Vi håber meget på at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin service og nem ombytning

Jeg fik desværre bestilt en for stor størrelse, men Feiber byttede uden problemer.

9. April 2022

Hey Ole,
Øv at du fik bestilt en for stor størrelse, men hvor er det dejligt at læse at det var nemt at ombytte. Tak for din ros og de flotte 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet ondt om denne side

Har kun brugt denne side en gang og der er absolut intet at klage over her.

Antwort von Feiber.dk

Og vi klager bestemt heller ikke over denne fine anmeldelse. Tusinde tak 😊

Dejlig atmosfære

Dejlig atmosfære. Fin betjening. Fede varer. What's not to like?

Antwort von Feiber.dk

Hey Signe, sikke en dejlig anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Tusinde tak 😊

God og brugervenlig hjemmeside

God og brugervenlig hjemmeside. God kundeservice, hurtigt levering. Ovenikøbet med et gavebevis med i pakken. Kan klart anbefales.

Hej Jakob!
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er utrolig glade for at læse, at du har haft en positiv oplevelse hos feiber.dk :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt sted at handle

Super hyggeligt sted at handle, lækker indretning og atmosfære, man bliver pænt budt velkommen, uden at det er en overenergisk sælger der straks skal have solgt en masse til en.
Der er god hjælp når man spørger, når der skal afregnes er det på en super afslappet måde på et borde/bænkesæt, hvor man får en god hygge sladder hvis man er til det, en lille kaffe og man ville være svær at drive ud af butikken 🤗.
Jeg er pjattet med konceptet og handler 100% der igen.
Mvh Jan

4. April 2022

Hey Jan!
Det varmer at læse din utrolig rosende og søde anmeldelse. Tusinde tak for dit besøg og de 5 stjerner. Vi glæder os til at se dig igen - til en lækker kop barista kaffe, en hyggelig sladder og din dejlige energi.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt sted!

Dejligt sted. Rar stemning og godt udvalg. Jeg måtte spørge lidt meget efter hjælp, men da jeg fik den var den velment og professionel!

30. März 2022

Hejsa!
Tak for din anmeldelse og din utrolig brugbare feedback. Vi er kede af, at du måtte hive fat i os for at få hjælp, men det glæder os at høre at du fik det.
Vi håber på at se dig igen :-)

Super oplevelse

Super oplevelse! God kundeservice :-)

28. März 2022

Hej Natalie!
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at du havde en super oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Go service den trøje fra hisforbi jeg…

Go service den trøje fra hisforbi jeg havde bestilt var udsolgt så fik hurtigt en mail med en undskyldning og et forslag til en tilsvarende trøje og om jeg ville købe den i stedet.

26. März 2022

Hej Peder!
Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os, at du har fået en god oplevelse på trods af at varen var udsolgt. :-)

God service

Bestile nogen sikkerhedssko igennem dem. God oplevelse og service hele vejen.

26. März 2022

Hej Therese!
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre at du havde en god oplevelse hele vejen.
Vi håber at se dig igen :-)

Altid fantastisk hjælpsom service

Altid fantastisk hjælpsom service. Og så er der frisklavet kaffe og lidt koldt at drikke. Handler ALTID Carharrt hos Feiber.

25. März 2022

Hey Janus!
Sikke en dejlig anmeldelse - tusinde tak. Det varmer helt at læse om dine gode oplevelser hos os. Vi giver altid en friskbrygget kaffe i vores showroom eller en kold sodavand, som du nævner.
Vi glæder os til at se dig igen.

Fine priser og hurtig levering

Fine priser og hurtig levering
Jeg er kun positiv overrasket

22. März 2022

Hej Jan!
Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse. :-)

Hej Poul.
Tak for din anmeldelse med 5 stjerner. Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse hos feiber.dk og fik en hurtig levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig ekspedition af bestilte…

Lynhurtig ekspedition af bestilte varer, og store tak rabatkoder med, selv ved små ordrer.

15. März 2022

Hej Thomas.
Det glæder os at læse om din oplevelse med at handle hos feiber.dk
Tusinde tak for din fine anmeldelse og for de 5 flotte stjerner.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr