Factor_België Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De maaltijden zijn lekker en gezond en het wekelijkse aanbod is ruim en gevarieerd. Bezorging is heel vlot. Enige minder goede ervaring is communicatie wanneer er een probleem is met de bezorging. E... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

goed concept maar flauwe maaltijden. Groot gebruiksgemak maar porties zijn redelijk klein en de meeste gerechten zijn gewoon niet erg lekker. Geef mij dan maar de gewone Hellofresh, wel wat werk aan m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om de gerechten te bekijken moet je onmiddellijk je bankgegevens doorgeven waardoor je direct vastzit aan een abonnement. Als je dit dan onmiddellijk annuleert (27 augustus) en hiervan bevestiging kri... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Les plats sont sympas même si répétitifs. Le service client est vraiment très pro. La livraison est toujours comme prévue dans l’application.

1. Lieferservice
  2. Lieferant für die Lebensmittelherstellung
  3. Lebensmittelanbieter
  4. Online-Bestellservice

Über Factor_België

Vom Unternehmen geschrieben

Krijg wekelijks een box vol lekkere, gezonde opwarmmaaltijden thuisbezorgd - vers bereid door onze chefs en klaar wanneer jij dat bent. Met Factor eet je altijd hoe je wilt eten. Kies wekelijks je favoriete maaltijden en weet precies wat je eet. Andere plannen? Geen probleem. Wijzig, pauzeer of stop wanneer jij dat wilt. Kies wekelijks uit vier dieetvoorkeuren: vegetarisch, flexitarisch, pescotarisch en keto. Mixen is altijd mogelijk. Zo makkelijk kan gezond eten zijn.

Onze chefs koken uitsluitend met verse ingrediënten van goede kwaliteit én ons team van diëtisten werkt continu aan het optimaliseren van de voedingswaarden per maaltijd. Dit zorgt ervoor dat je, zonder zelf te hoeven koken, van gezond gemak kunt genieten. Even opwarmen in de oven of magnetron en je kunt al in een paar minuten aan tafel - zo gepiept.

Bij Factor geloven we dat gezondheid bij goede voeding begint, iets waar we graag bij helpen. Hoe we dat doen? Met verse maaltijden vol voedingsstoffen die een steentje bijdragen om je gezondheidsdoelen te bereiken. En dat zonder tijd en energie te verspillen aan het doen van boodschappen, koken, de vaat en het uitpluizen van voedingsinformatie. Met Factor bespaar je tijd in de keuken en houd je tegelijkertijd de controle over je gezondheid.

Healthy Meals – Ready When You Are

Vom Unternehmen geschrieben

Drukke dag? Eet altijd lekker, vers en voedzaam. Even opwarmen en klaar.
Kies wekelijks uit zes dieetvoorkeuren: vegetarisch, chefs-choice, pescotarisch, keto, eiwitrijk en caloriebewust. Mixen is altijd mogelijk. Zo makkelijk kan gezond eten zijn.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

325 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere smaakvolle gerechten !

Lekkere smaakvolle gerechten waardoor je toch gezond kan eten wanneer je na een lange werkdag geen zin meer hebt om je eigen potje te koken !

7. August 2026

Hi SVL,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden zo smaakvol vindt en dat ze het gemakkelijk maken om ook na een lange werkdag gezond te eten. Dat is precies waar we het voor doen!

Kant en klaar en vooral lekker

Kant en klaar en vooral lekker

7. Mai 2026

Hi Guy,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden lekker vindt en het gemak van kant-en-klare maaltijden waardeert.

We hopen dat we je nog vaak mogen verrassen met heerlijke maaltijden.

Gezonde maaltijden

Gezonde maaltijden, gemaakt met olijfolie en geen onnodige toevoegingen.

7. Mai 2026

Hi Ine,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze gezonde maaltijden waardeert en tevreden bent over de ingrediënten. Daar doen we het voor!

Gezond & makkelijk

Gezond, zeer makkelijk en snel bereid. Bepaalde vaak terugkerende ingrediënten zoals courgette dat op termijn wel wat begint tegen te vallen. Ook al regelmatig een leveringsprobleem geweest van een besteld gerecht. Je krijgt dan wel je geld van dit gerecht terug in krediet + kleine vergoeding.

5. August 2026

Hi Silke,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden gezond, gemakkelijk en snel te bereiden vindt.

Ook bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat je op termijn graag wat meer afwisseling ziet in bepaalde ingrediënten en vinden het jammer dat je al een aantal keer te maken hebt gehad met een ontbrekend gerecht. Dat is niet helemaal de bedoeling namelijk. Heb je hierover ook contact gezocht met de klantenservice? We kijken graag naar een passende oplossing.

We hopen dat we je ook in de toekomst kunnen blijven verrassen met onze maaltijden.

Hi Celina,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze maaltijden altijd lekker vindt en tevreden bent over de variatie. Daar worden we natuurlijk heel blij van!

Opgelost…

Mijn klacht van een paar weken geleden werd goed opgelost. Dit mag ook gezegd worden,
met vriendelijke groeten,
Nathalie

17. Juli 2026

Antwort von Factor_België

Wat fijn om te horen, Nathalie! Bedankt dat je ook de tijd hebt genomen om dit te laten weten. We zijn blij dat we je klacht naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. - Milla van Factor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Votre factor m a été présenté par…

Votre factor m a été présenté par hellofresch qui a une très bonne renommée ,puisqu il vous représentait J ai eu confiance et j ai essayé je fus ravie ! Tout les plats sont très. Bons,varies et je les apprécies .pour moi c est ok factor !

31. Dezember 2025

Antwort von Factor_België

Merci d'avoir pris le temps de rédiger un avis. Je suis ravie de voir que vous avez été conquise par le concept et que les plats vous plaisent. Nous espérons continuer à vous surprendre et vous offrir des recettes à la hauteur de vos attentes! Natali Factor

Lekker

Lekker, goed afgekruid , niet te veel calorieën en originele recepten.
Niet goedkoop

26. Februar 2026

Antwort von Factor_België

Bedankt voor je mooie review, Martine! Fijn om te horen dat je geniet van de smaak, de originele recepten en de caloriebewuste maaltijden. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de prijs, die nemen we mee. Geniet van je volgende maaltijden! Groetjes, Milla van HelloFresh

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De maaltijden zien er helemaal niet zo…

De maaltijden zien er helemaal niet zo smakelijk uit als op de foto.
'Speciale' voedselcombinaties waar ik niet zo'n fan van ben.

25. Juni 2026

Antwort von Factor_België

Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat onze maaltijden je niet zo aanspreken. Smaken verschillen natuurlijk, daarom bieden we een gevarieerd menu met verschillende smaken en combinaties. We nemen je feedback graag mee. Mocht je er verder over willen praten, stuur ons dan gerust een privébericht via www.factormeals.be/contact-us. Groetjes, Milla van HelloFresh

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Missing items + terrible customer service

First time ordering and items were missing. Tried contacting them (instagram) but they were 100% NOT helpfull - didn’t understand or brushing me off. Promised to get money back for the missing meals but after over a month still nothing. Quality of the food ok.

26. Juni 2026

Antwort von Factor_België

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Onze oprechte excuses dat er maaltijden ontbraken en dat je je niet goed geholpen voelde toen je contact met ons opnam. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We kijken graag voor je uit wat er precies is gebeurd en wat de status van de beloofde terugbetaling is. Stuur ons alsjeblieft een privébericht via www.factormeals.be/contact-us, dan zoeken we dit graag verder voor je uit. 💚

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

eerste week

We hebben nu onze eerste week bijna achter de rug. Helaas ging het bij de bestelling van de tweede week achteraf gezien fout. Ik bleek voor week drie te hebben besteld en krijg nu voor komende week een keuze die ik niet heb gemaakt. Dat is erg jammer: ik vind het persoonlijk ook niet nodig om al meerdere weken in het overzicht te hebben staan. Meerdere maaltijden waren niet de maaltijden die ik had gekozen voor deze eerste week, omdat ze die niet konden leveren volgens hun beoogde kwaliteit. Kan gebeuren. Wel jammer, dat je dan één maaltijd, twee keer krijgt. Verder vinden we wat we tot nu toe hebben gegeten, erg lekker, het leek weinig maar is op zich genoeg gebleken, maar ik vind 150 gram groente echt veel te weinig. Minimaal 200 zou dat moeten zijn en liefst 250.

15. Juli 2026

Hi Rianne,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat de maaltijden die je hebt gegeten goed in de smaak vielen. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat je eerste ervaring ook voor frustratie heeft gezorgd.

We begrijpen dat het vervelend is als er onduidelijkheid ontstaat bij het kiezen van je maaltijden en dat je daarnaast een vervangende maaltijd twee keer hebt ontvangen. Ook waarderen we je feedback over de hoeveelheid groente.

We hebben je account op basis van de gegevens in je review helaas niet kunnen achterhalen. Daarom hebben we via Trustpilot een verzoek om aanvullende informatie gestuurd. Zodra we deze ontvangen, kijken we graag met je mee om je ervaring verder te bespreken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vindt de maaltijden heel lekker en…

Ik vindt de maaltijden heel lekker en ik heb tot nu nog geen maaltijd gehad dat mij niet,bedankt Mvg.Tina 👍👋😋🥘

2. Juli 2026

Hi Tina,

Wat leuk om te lezen dat alle maaltijden tot nu toe zo goed in de smaak vallen! Daar worden we natuurlijk heel blij van. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je enthousiasme met ons te delen.

We hopen dat je nog veel nieuwe favorieten ontdekt en nog lang van onze maaltijden blijft genieten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Qua smaakbommers top en leuke variatieHeel leuke service en dat je de…

Heel leuke service en dat je de maaltijden kan kiezen etc. Alsook de leveringen verlopen top. Ook handig dat je de box zelf kunt samenstellen of eens een week kunt overslaan.

Echter zijn mijn vriend en ik misschien uitgebreide eters want het verzadigd ons niet voldoende. Ik vind het nochtans enorm lekker met die kruidenmengelingen en sausjes + het vlees is nog steeds erg sappig en niet uitgekookt, geen idee hoe jullie dat voor elkaar krijgen. De zalm gerechten zijn uitmuntend. Hierbij maken we nu wel wat rijst of noodels zodat we voldoende verzadigd zijn maar deze kan ik niet meer missen.
De groenten en vlees of vis zijn voldoende maar we missen nog wat meer aardappelen, rijst of pasta maar kunnen dit zelf makkelijk bijmaken.

18. Juni 2026

Hi Celine,

Bedankt dat je de tijd neemt om zo uitgebreid je ervaring met ons te delen. Wat leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over de smaak, de variatie, de kruiden, de zalmgerechten en het gemak van onze service. Dat zijn prachtige complimenten!

Ook bedankt voor je eerlijke feedback over de portiegrootte. Onze maaltijden zijn samengesteld als volledige eenpersoonsmaaltijden, maar we begrijpen dat de gewenste hoeveelheid per persoon kan verschillen. Fijn om te horen dat jullie zelf een beetje rijst, pasta of aardappelen toevoegen om de maaltijd helemaal naar wens te maken. We nemen je suggestie over iets ruimere koolhydraatporties graag mee naar ons team.

We hopen dat we jullie nog lang mogen verrassen met heerlijke maaltijden.

eigenlijk wel content

eigenlijk wel content. goede kwaliteit en hoeveelheid en mooie presentatie. Geen vettige sauzen.

2. Juli 2026

Hi Lieven,

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de portiegrootte en de presentatie van onze maaltijden. Ook leuk dat je de lichtere sauzen waardeert.

We hopen dat we je nog lang mogen verrassen met smaakvolle maaltijden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I would take a look at the food and the…

I would take a look at the food and the price so I get dowloaded the app. Needed to fill in all my personal information with the comment I just need to pay €1 for or something like that, I didn't understand but get the remarque I wouldn't pay but without knowing I signed ok for an abonnement that automaticly send food to my adress. That without getting an e mail at the advance with confirming that. Very dispoiting somthing like this is ok! SAD

11. Juli 2026

Hi Ilona,

Thank you for taking the time to share your experience. We're sorry to hear that you were surprised by an active subscription and an order when you were only intending to browse our meal selection. We completely understand how confusing and disappointing that must have been.

We'd like to get in touch with you personally to better understand what happened and see how we can resolve this together.

Kind regards,
Zora from Factor

Expérience réellement décevante

Expérience réellement décevante avec un service clientèle particulièrement difficile à joindre.

Les plats manquent cruellement de saveur, d'assaisonnement, d'intérêt tout simplement.

La présentation des plats dans leur contenants est négligée et ne donne vraiment pas envie.

Malgré avoir mis mon abonnement en pause, et ce pour une durée indéterminée (option possible sur le site), celui-ci à été relancé, avec une sélection de plats que je n'avais pas choisi, une date de livraison dont j'ignorais l'existence.

Quand il à fallu annuler la livraison planifiée par Factor, ce n'était pas possible de les contacter via le site web directement. J'ai du passer par la page Facebook, le compte Instagram et compagnie. Je ne trouve pas cela très honnête.

Heureusement, je suis parvenu à entrer en contact avec quelqu'un via la page Facebook et la commande à été annulée de justesse et j'ai été remboursé.

1. Juni 2026

Antwort von Factor_België

Nous sommes navrés de cette expérience et vous remercions d'avoir pris le temps de nous en faire part. Nous prenons votre retour très au sérieux. Afin de mieux comprendre la situation, notre équipe va vous contacter en privé pour recueillir plus de détails. Natali Factor

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je veux supprimer mon abonnement et le…

Je veux supprimer mon abonnement et le service clientèle ne le fait pas !!!!

11. Juni 2026

Antwort von Factor_België

Nous sommes sincèrement navrés d'apprendre les désagréments que vous avez rencontrés, ce n'est absolument pas le niveau de service que nous souhaitons offrir. Notre équipe prend votre retour très au sérieux et va revenir vers vous directement afin de faire le point et trouver une solution adaptée. Natali Factor

ARNAQUE TOTALE !!!

ARNAQUE TOTALE !!!! Marchandise pas reçue, refus de rembourser !!!!! Je viens de les avoir au téléphone, enfin en français, et ils ne veulent rien savoir. Je vais les faire connaïtre sur tous les réseaux !!! Eric Vande Velde

7. Juli 2026

Antwort von Factor_België

Nous regrettons sincèrement l’expérience que vous avez rencontrée et vous remercions de nous l’avoir signalée. Afin de mieux comprendre la situation, notre équipe va vous contacter en privé pour recueillir plus de détails. Natali Factor

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jullie maaltijden werden aangeraden…

Jullie maaltijden werden aangeraden door een professionele fitness coach.Om gezondheidsredenen was ik op zoek naar gezond lekker en makkelijk klaar te maken maaltijden.Dat is wat ik bij jullie heb gevonden .

21. Mai 2026

Antwort von Factor_België

Bedankt voor je mooie review Ivan!

Wat leuk om te horen dat Factor je is aangeraden en dat je precies hebt gevonden wat je zocht: gezonde, lekkere en gemakkelijk te bereiden maaltijden. Fijn dat we je daarbij kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen!

Kwaliteit slecht. Zure maaltijden

Heb in 2 maanden tijd 5 keer een slechte maaltijd gehad, Maaltijden komen zuur en de paketten staan bol al vanaf 2 tot 3 dagen voor de vervaldatum. Als je alleenstaande bent betaal je makkelijk 13€ per portie. Laat je niet vangen door de valse en misleidende reclame die zegt dat een maaltijd maar 4,99€ kost. Conclusie: ga beter een kant en klare maaltijd halen in de supermarkt of bij uw traiteur. Goedkoper en verser.

19. Februar 2026

Antwort von Factor_België

Hi Yves en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons om te horen dat je de afgelopen maanden meerdere keren problemen hebt ervaren met de kwaliteit van de maaltijden. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Ik zie dat je hierover al contact hebt gehad met onze klantenservice en dat er een passende vergoeding is aangeboden.

Desondanks begrijpen we heel goed dat dit de teleurstelling niet wegneemt. Daarom nemen we je feedback serieus en geven we deze door aan de desbetreffende teams, zodat dit verder onderzocht kan worden en we onze kwaliteit kunnen blijven verbeteren. Het is namelijk niet de bedoeling dat dit zovaak misgaat.

We waarderen het dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr