Må desverre gi en stjerne, da null ikke er mulig. Evo Tønsberg tar ikke hygiene seriøst. Lov å trene uten sko og folk kommer med våte sokker ut i fellesareal etter en tur i garderoben/toalett. Forsøkt... Mehr ansehen
ALDRI FÅ MEDLEMSKAP DER. Jeg er 16 år og har nylig blitt medlem på evo. Var helt fint til jeg fant ut at det ikke går Ann å avbryte medlemskapet. Dette er ren svindel tenker jeg. Jeg og typen skulle p... Mehr ansehen
Jeg har aldri opplevd noe så problematisk som å prøve medlemskapet hos EVO. Jeg meldte meg på en 14 dagers gratis prøveperiode, men endte likevel opp med å betale rundt 700 kr totalt. Jeg forsto... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fraudulent activities👎👎
Useriøst. Styr unna.
Sa opp 29 mai og har bekreftelse på dette. EVO svarte ikke før 2 juni og skriver at det er deres registreringsdato som gjelder. Det er ikke min feil at de ikke svarer, og de må forholde seg til faktisk oppsigelsesdato. Forbrukertilsynet får nok en liten klage for dette er useriøst og uprofesjonelt.
Hold dere unna dette senteret
Dette er et treningssenter som kun eksisterer for å svindle deg. Lokalene er på samme størrelse som soverommet mitt, og prisene er høyere enn alle treningssentre som hadde vært bedre alternativer. Samtidig lurer de deg inn ved å få deg til å trene gratis i en bestemt prøveperiode, for å deretter automatisk registrere deg på et månedlig abonnement. Får de ikke trekt kortet ditt så venter de 3 måneder med å fortelle deg det, bare sånn at du skal skylde dem 3-måneder verdt med penger. Kundeservicen trenger egentlig ikke å eksistere engang mtp. hvor lite behjelpelig og villige til å lytte de er. Helt ubrukelig. Dette er et senter som absolutt ikke opptrer under god forretningsskikk og skulle aldri hatt lov til å operere her i Norge…
Etter frys må du betale fullt for å få avslutte
Fordi jeg mye av året befinner meg andre steder enn hjemme, bestemte jeg meg for å avslutte medlemsskapet. Imidlertid ble jeg (via Min Side) lokket og lurt til å i stedet gå over til å fryse medlemsskapet, i fall jeg skulle ha bruk for det igjen. Det viser seg nå at medlemsskapet ikke kan avsluttes mens det er i frys, det må gjenopprettes og jeg må betale fullt i over 2 måneder for å få avsluttet dette.
Dette er så tett på svindel det ikke kan aksepteres.
Stappfulle sentre i Oslo
Stappfulle sentre i Oslo. Lokker til fler kunder med store rabatter, men lojale kunder får betale full medlemskap.
Prøvde å fryse mitt abonnement grunnet ferie, men dem aktiverte medlemskapet mitt uten varsel og ga meg ikke mulighet for å si opp abonnementet uten å betale for 2 måneder til full pris. Etter å ha kontaktet kundeservice den første dag på måneden, så ville dem ikke hjelpe og sendte kravet til inkasso. Anbefaler å finne en mer seriøs aktør som kan gi ordentlig kundeservice
Dette var skuffende
Dette var skuffende, har ikke trent på åresvis men meldte meg inn i EVO Kristiansand pga en kampanje. Ser til min overraskelse at de faktisk er dyrest av alle treningssentre i Kristiansand. De trekker meg 429 kr mnd for et lite lokale med få apparater i. Dårlig inneklima og denne er nyåpnet.
Nei det blir Fresh Fitness på meg isteden. Koster 299,- mnd på et senter. Hyggeligere folk og større lokaler.
Ikke verdt prisen
Positivt med EVO:
- Sentral beliggenhet.
- Ålreit spinningsykkel.
- Lite folk tidlig på dagen - det gir god plass og rolig stemning.
- Gode åpningstider.
Negativt med EVO:
- Fraværende sosial stemning. Lite høflighet og glede for hverandre. Upersonlig stemning.
- Dårlig luft - kvalmende lukt.
- Skitne apparater og skitne gulv.
- Dårlig utvalg for apparat som trener mage, rygg og setemuskler.
- Ingen garderobeskap i garderoben.
- Liten garderobe.
- Ofte ødelagte apparater.
- I perioder er det kun to dusjer som er i drift, på grunn øvrige skader.
- Folk rydder ikke opp etter seg. Nesten ingen vasker etter seg.
Jeg synes EVO er for dyrt med tanke på kvalitet og utvalg. Det bør gjøres noe med hygiene og luftkvalitet. Kanskje litt bedre stemning mellom folk?
Pengetrekk etter jeg meldte meg ut
Meldte meg ut i januar og har blitt trukket 429kr 2 ganger etter jeg sa opp! Finn ett annet sted å tren
De driver å trekker penger dobbelt og hevder at jeg har to medlemskap. Medlemskapet er knyttet til samme e-post adresse og når jeg logger inn bruker jeg den, og kommer bare inn på en konto.
Svindler med å trekke dobbelt, sier at jeg har to medlemskap, da har de problemer med systemet sitt. Jeg mistenker at det er med hensikt. De nekter å refundere.
Utmelding gikk ikke gjennom på Evo sin side.
Meldte meg ut i november og merket i mars at jeg fortsatt ble trukket. Sendte e-post og ba om refusjon samt hjelp til utmelding da det ikke fungerte fra min side og jeg bare fikk til å fryse medlemskapet. Nå er vi kommet til juni og jeg fikk omsider til å melde meg ut selv. Jeg har fått noe svar på e-posten jeg sendte dem, men det tar utrolig lang tid mellom hver tilbakemelding. Jeg opplever også at jeg ikke blir trodd, som er utrolig kjipt. Hadde jeg vært klar over at medlemskapet var aktivt hadde jeg 100% trent på EVO og ikke der jeg vanligvis går da de har mye gunstigere åpningstider. Som student er dette en utrolig belastning på økonomien, og jeg ønsker bare å bli møtt med forståelse og respekt. Det at jeg selv ikke har fått til å melde meg ut etter at jeg sendte dem e-posten synes jeg er utrolig merkelig, jeg ble fram til i dag møtt med feilmelding.
Oppsigelse
De prøver å trekke penger ut av kontoen min lenge etter oppsigelsen! Det går heller ikke an å ta kontakt med de.
Oppsigelse…
Har blitt trukket for medlemsskap lenge etter oppsigelse. Kan bare kontaktes via mail, lite lydhøre for å oppklare, og står på sitt uten å ville vise til dokumentasjon på det de hevder! Styr unna, finnes mange andre seriøse aktører.
Hold deg unna
Prisen gjenspeiler ikke senterets tilbud samt dårlig kundeservice som bare er ute etter å ta deg istedenfor å være behjelpelig.
WARMING! WORSE GYM EVER, ITS A TRAP ❌❌❌
THE WORSE CUSTOMER SERVICE EVER. OFFERS AND CAMPAIGNS ARE SNEAKY TRAPS TO LURE CUSTOMERS AND PROFIT MONEY. I REGISTERED FOR AN OFFER / CAMPAIGN BUT HAD TO TRAVEL ABROAD AND WASNT ABLE TO USE MY MEMBERSHIP. THOUGH I HAD SENT AN EMAIL REGARDING THAT THEY TOOK MONEY FROM MY ACCOUNT. THEY KNOW I HAVENT BEEN TI TGE TRAINING CENTERS AND I WONT BE ABLE TO USED IT NEX NEW MONTHS. THEY ASK ME TO SIGN OFF MEMBERSHIP BUT STILL I HAHE TO PAY ALMOST 900kr FOR 2 MONTHS UNUSED MEMBERSHIP. THEY DIDNT EVEN HELP ME TO FREEZE THE MEMBERSHIP. THEY GIVE YOU THESE OFFERS FOR 14 DAYS OR LONGER BECAUSE THEY KNOW PEOPLE WILL FORGET TO INFORM OR UNREGISTER FROM THE MEMBERSHIP SO THAT CAN KEEP TAKIKG MONEY WITHOUT ANY INFORMATION. VERY SNEAKY AND UGLY WAY TO MAKE MONEY. BAD CUSTOMER SERVICE AND EVO GYMS ARENT EVEN THE BEST ONES IN NORWAY. ANY OTHER GYM IN NORWAY HAS A BETTER CUSTOMER SERVICE SO STAY AWAY IF YOU DONT WANNA FALL IN THIS TRAP ⛔️🚫❌
439 for et slitent senter med de værste…
439 for et slitent senter med de værste apparatene som finnes. Alltid en maskin som er ødelagt, trang garderobe som lukter shiit.
Hadde holdt meg langt unna de trakk meg…
Hadde holdt meg langt unna de trakk meg 1kr også fikk jeg melding at jeg ikke hadde betalt også måtte jeg oppdatere betalings kort hele tiden
Har vært innom begge sentere i…
Har vært innom begge sentere i Kristiansand nå. Mye bra, men også ting jeg savner. Har fylt ut skjemaet da jeg sa opp abonnementet nå i god tide ( trener på Sats ellers )
Savner ordentlig benkpress og flatbenk begge plasser. Kristiansand Sentrum har en flat benk foreløpig. Fagerholt ingen.
Litt lureri på utmelding skjemaet om man ikke følger veldig nøye med 😆 LETT å trykke rosa som er øverst istedenfor hvitt nederst.
Alert of scammers
Be cafeful with Evo in general. They are scammers. They charged me and made up a story that I was letting people in. They never could prove right even if I asked them to check security cameras.
My friend had to cancel his card because even if he has cancelled the subscription they had tried to charge him like three times.
Scammers.
Syns prisen og treningsenteret er helt…
Syns prisen og treningsenteret er helt ok. Ble trukket dobbelt en måned og jeg tror det ble sendt over 20 mail frem og tilbake før jeg endelig fikk de 350kr tilbake. De nektet ikke å betale tilbake de bare stillte de samme spørsmålene om og om igjen i håp at jeg bare skulle gi meg.
Evo Moss
Useriøst, høy pris i forhold til lokale/apparater/tilbud, ødelagt treningsutstyr som ikke erstattes, dårlig kundebehandling.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.