Må desverre gi en stjerne, da null ikke er mulig. Evo Tønsberg tar ikke hygiene seriøst. Lov å trene uten sko og folk kommer med våte sokker ut i fellesareal etter en tur i garderoben/toalett. Forsøkt... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
ALDRI FÅ MEDLEMSKAP DER. Jeg er 16 år og har nylig blitt medlem på evo. Var helt fint til jeg fant ut at det ikke går Ann å avbryte medlemskapet. Dette er ren svindel tenker jeg. Jeg og typen skulle p... Mehr ansehen
Jeg har aldri opplevd noe så problematisk som å prøve medlemskapet hos EVO. Jeg meldte meg på en 14 dagers gratis prøveperiode, men endte likevel opp med å betale rundt 700 kr totalt. Jeg forsto... Mehr ansehen
Dette var skuffende, har ikke trent på åresvis men meldte meg inn i EVO Kristiansand pga en kampanje. Ser til min overraskelse at de faktisk er dyrest av alle treningssentre i Kristiansand. De trekk... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
scam
scam, anbefales ikke. De tar penger fra deg selv om du har avlyst medlemskapet. Ikke waste pengene dine.
Lite og trangt
Meldte meg inn for å prøve til kampanjepris ut desember.. EVO Fagerholt har små lokaler. Trangt om plassen foran stativ med manualer og ellers i gymmet. Lite mulighet for å stretche og tøye. Klassisk musikk lavt i bakgrunnen… På et treningssenter??
Elendig opplegg med garderobeskap utenfor garderoben. Alt må tas med fra garderobe til skap og noen ganger er det ikke ledig skap. Gammeldags at de ikke har app til å åpne døren med.
Fraværende sosial stemning. Lite høflighet og glede for hverandre. Upersonlig stemning. Mye sure folk som ser dumt på deg om du sier hei !!
Anbefales ikke - problemer med renh
Dessverre måtte jeg bytte treningssenter. Hovedgrunnen var at det ofte luktet ufriskt og lokalenes renhold ikke var på det nivået jeg forventer. I tillegg var min side på deres nettside ustabil og hadde mange bugs.
Jeg har nå valgt et annet senter som er litt dyrere, men som er mye renere og mer profesjonelt. Dette passet bedre for meg.
Ble plutselig trukket når jeg hadde…
Ble plutselig trukket når jeg hadde tilbud
Veiledende markedsføring
Jeg meldte meg inn under kampanjen tren gratis til oktober, men ble likevel trukket for en ekstra måned etterpå.Har sett flere som har opplevd det samme, og jeg har sendt dokumentasjon til Forbrukertilsynet. Hvis det er flere som føler seg lurt, oppfordrer jeg til å melde det inn til forbrukertilsynet jo flere som sier ifra, jo større sjanse for at de reagerer.
Caution
Caution! Intentionally hidden payment terms after trial to lead people into extensive payment cycles.
I signed up for a trial in Berlin, but didn't enjoy the vibe of the studio. It is very futuristic and automated and without staff, which felt uncomfortable to me. So I decided not to visit again. However, for the trial I received multiple Emails, amongst which there was a hardly noticeable term that the trial automatically converts into a very expensive payment plan (EUR70/month). I did not visit even once after the trial and did not notice the monthly withdrawal for a while. There was no Email or other kind of notification informing me about the payments, and I never even received an invoice via Email.
This is an intentional manner of abusing people's trust to make significant revenue. For this alone, I can absolutely not recommend this provider as a trustworthy or customer caring company.
Har meldt meg ut av et annet senter og…
Har meldt meg ut av et annet senter og skulle starte på EVO fordi de var mye nærmere. Klikket på gratis prøveperiode ut desember, men ble kastet ut hver gang jeg prøvde å gå videre. Prøvde å gå inn en annen vei, men da skulle de plutselig belaste meg 700 kr. Kjenner at dette gidder jeg ikke. Melder meg inn igjen på det stedet jeg forlot
Advarsel: Gratis trening
EVO sitt konsept virker å være bygget på å lokke inn folk med gratisperioder for deretter å tjene penger på «sofamedlemmer» som ikke rekker å si opp i tide. Det er uklart og forvirrende informasjon om hva som gjelder ved utmelding – vilkårene endres etter når du prøver å avslutte, og det føles bevisst laget for å gjøre det vanskelig å komme seg ut av avtalen. Vær svært oppmerksom på dette før du melder deg inn.
Tillater bruk av smarttelefon med…
Tillater bruk av smarttelefon med videokamera i garderoben og i dusjområdet. De fleste seriøse treningssentre har regler mot dette.
Har flere ganger bedt folk slutte å filme og legge bort telefonen.
Elendig kundeservice
Kodebrikke fungerer plutselig ikke selv om jeg har aktivt abbonement. Må betale 40kr for å få pinnkode for midlertidig tilgang. Beløpet er ubetydelig men reagerer sterkt på at jeg må betale for et problem EVO er ansvarlig for.
Forferdelig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice. Jeg har tre ganger tatt kontakt med kundeservice. Ene gangen pga dem overtrakk meg med over 3000 kr på abnm. Dette ble raskt ordnet opp i. Gang nummer to gir jeg bedskjed om seksuell trakassering som har foregått flere ganger. Dem lover å se på det. Men ingentin skjer. Deretter tar jeg kontakt ang at jeg ikke får rullestolen gjennom karusellen på senteret. De lover svar fra 2-5 virkedager men det tar over 2 mnd før jeg får svar. Da får jeg svar at dem skal se på muligheten for å koble brikken min til branndøren. Flere mnd går å ingenting skjer. Nå for å toppe driten trekker de uten forvarsel 10 kr ekstra mnd fra kortet mitt. Å gjemmer seg bak at dem har lov å justere med 3% årlig. Jeg synes det er sykt at dem gjør dette uten å gi beskjed om det. Anbefaler alle å holde seg langt unna denne treningsenter kjeden.
Lack of customer service and a refund…
Lack of customer service and a nonexistent refund policy. If you ever enter a contract with EVO and fail to exit on time, they will unjustly charge you and attempt to evade responsibility. No option to bargain with their so-called 'customer service'. Steer away from EVO. In addition, their centres are small, have poor air quality, are faulty, and have limited access to gym equipment. There is no sauna or large wardrobe facility. Additionally, their prices (500 NOK!) do not accurately reflect their limitations in comparison to their competitors.
Samme som alle sentre
Stjeler penger selv om du har avsluttet abonnementet
Jeg betalte for 1 måned gratis på evo i sommer. Kosta 99 kr, og jeg trente der aldri engang. Greit nok å tape 99 spenn, men etter det så ser jeg at de har trukket en usedvanlig stor mengde penger fra kontoen min, og jeg må kontakte banken min for hjelp. Ingen steder så sto det at de ville automatisk binde deg etter prøvdeperioden. Dette var cirka en måned siden, og nå våknet jeg opp til at de har trukket enda mer penger selv om jeg avsluttet abonnementet mitt. Alle må holde seg unda dette de kaller for «treningssenter», ergo ren svindel program
Meldte meg inn på 14 dagers gratisi…
Meldte meg inn på 14 dagers gratis periode og kansellerte samme dag da jeg visste jeg ikke kom til å trene der etter denne perioden.Ser likevel at jeg har blitt trukket og de mener jeg ikke har avsluttet medlemskapet i tide. Tar kontakt med kundeservice og de svarer utrolig frekt, ansatt ved navn Marte.
Utrolig skuffet og kommer heller til å velge SATS selvom de er dyrere, men kundeservice der har ihvertfall alltid vært til god hjelp der.
Useless gym scamming people through…
Useless gym scamming people through terrible customer support and added payments after cancellation.
Selve treningssenteret er OK, resten suger
Selve treningssenteret er OK. Alt som ligger bak er helt forferdelig dårlig. Kuneservice er ikke eksisterende. Avtalene er uklare og upålitelige. Det å ha en nettside i 2025 hvor man ikke kan finne betalingsinformasjon uten å gå til en ekstern side, for å så finne en epost adresse for å så etterspør informasjonen er faktisk på kanten til latterlig.
Prisen er konkurransedyktig, ingenting annet er. Anbefaler absolutt alle andre treningssenter over Evo.
Stay away from this company
Stay away from this company, they tell you that you can do 14 days of free training, and then after registration they ask you to pay 10 kr so that they have your bank details, so after the 14 days are up they take a month's membership from your account, and even if you cancel they continue to take the money from your account for another month, a scam
Ikke gratis, penger må gi bort
Meldte meg in for 14 dagers gratis periode og trodde jeg ikke skulle betale noe. Likevel betalte jeg. Sto på appen en dato for når fristen var over likevel mener customer support at jeg kansellerte for sent. Måtte betale to regninger. Prøvde mitt beste å få tilbake pengene men customer support er like harde som stein når det kommer til å gi tilbake penger.
Markedsfører seg meg gratis trening i…
Markedsfører seg meg gratis trening i juli uten å spesifisere tydelig at man trekt for påfølgende måned selv om man meldte seg ut i juli. Kundeservice er lite hjelpsom og sympatisk.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.