Vi fik idag mad til barnedåb, +50 kuverter med premium charcuterie. Selve charcuteriet var rigtig lækkert, alle var godt tilfredse, og der var virkelig meget mad. Udvalget af tilbehør var stort... Mehr ansehen
Afhentede i dag den lækreste tapas anretning med de skønneste tapas retter. Fint anrettet og lækkert udvalg af pølse ost og lækre salater som skal nydes i aften til brusende bobler i sommervarmen. Kan... Mehr ansehen
Afhentede den 31. maj 19 stk. Luksus Italiensk Buffet. Rigelig og veltilberedt, både de lækre salater, kødet og det friskbagte, endnu lune foccacia brød. Det hele anrettet på fade og i skåle. Kan va... Mehr ansehen
Jeg er vild med italiensk mad, og denne Luksus italienske buffet levede helt op til mine forventninger, mine gæster var enige og ville gerne vide hvor maden kom fra, så i får helt sikkert flere best... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Events Catering leverer overdådige catering buffeter til konfirmation, barnedåb, fødselsdag, bryllup, julefrokost, reception, jubilæum mm. til både privat og erhverv på hele Sjælland.
Scharlingsvej 11, 2500, Valby, Dänemark
- 71995020
- info@eventscatering.dk
- eventscatering.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God mad, uacceptabel levering
Vi fik idag mad til barnedåb, +50 kuverter med premium charcuterie.
Kagen var tør og lignede ikke det på billedet. Den kunne vi godt have undværet.
Vores største og eneste egentlige problem var leveringen.
Vi skulle være i kirke kl 11 og havde bestilt og betalt 599 for levering kl 12.30 i festlokalet, 20 minutters kørsel derfra.
Kl 10.22 på vej i kirke bliver jeg ringet op om at de har kørt tidligere afsted og vil levere det kl 11. Jeg siger at der er vi i kirke og bliver spurgt om vi ikke kan have en til at tage imod på adressen. Dette er ikke muligt. Jeg føler mig presset da jeg ikke ønsker at vores mad står uden opsyn foran en dør i 1,5 time og må få det leveret foran kirken hvor det kommer 10.45 og i al hast må klemmes ind i 3-4 forskellige bagagerum og håbe at det er koldt nok. Det synes jeg ikke er den service man betaler for ved levering.
.vi og vores gæster har igen nydt jeres…
.vi og vores gæster har igen nydt jeres tapas menuer alt er friskt og veltillavet.Og så gør det ikke noget at servicen er i top.Kan varmt anbefales.Hilsen Ditte&Leif Hartmann.
Super god mad til super god pris!
Vi fik mexi buffet til 18 personer. Alt var virkelig godt, og der var virkelig meget. Vi kunne have været 25, og alle ville være blevet mætte. Tusinde tak for lækker, smagfuld mad, som var super nemt at servere👌🏼
We got the deluxe tapas for 4 People
We got the deluxe tapas for 4 People. There was plenty of food. But all the pickled vegetables were mixed together (beetroot with cucumber and so on). It would be better to separate them.
Lækker mad
Har fået den lækreste italienske buffet. Der var rigeligt mad og alt smagte rigtig godt.
Det bliver ikke sidste gang vi får mad derfra.
Superlækker mad, pænt anrettet.
Superlækker mad, festlig anrettet på pæne fade lige til at sætte på bordet. Der var mad nok og problemfri afhentning og tilbagelevering af fade og kasser. Meget nemt og lækkert, jeg kommer igen.😊
Et helt igennem fantastisk valg af sted…
Et helt igennem fantastisk valg af sted at bestille fra og menu. Kommunikationen var i top og der var rigeligt mad, utrolig lækker mad og gæsterne roste menuen og kvaliteten. +++ stjerner herfra
Rigtig god tapas til 4.
Rigtig god tapas til 4.
Der var rigeligt, mad til 4
Maden var rigtig god, købte 2 af deres brød, dejlig .
2 af vores venner, der prøved den sammen med os
vil bestille til en gang i ugen, de var også glade for den.
Virkelig lækker tapas platte
Nem bestilling og afhentning. Virkelig lækker tapas platte og flot anrettet. Ikke sidst gang jeg køber hos jer.
Jeg nyder at hente mad her
Jeg nyder at hente mad her. Der er altid styr på sagerne, og maden smager altid dejligt. Der plejer også at være rigeligt af det. Så her køber jeg stensikkert fra igen.
Hentede i søndags dejlige tapas…
Hentede i søndags dejlige tapas tallerkner, de var godt og der var nok til 4 i en tallerken.
Hilsen
Bente
Jeg står uden for døren nu i…
Jeg står uden for døren nu i Charlottenlund kl 1345 og skal hente anretning bestilt i sidste uge , jeg skulle hente inden kl 14 for de lukkede , det er lukket og slukket fuldstændig hvad bilder i jer ind , , at tage numsen fra folk på den måde. Jeg hentede en anretning sidste uge hvor jeg aftalte med jer i butikken at jeg skulle komme inden kl 14 idag. Det er simpelt hen ufatteligt , jeg har været i kø til jeres telefon i 11 min som nr 2 , mon i også har lukket telefonen ???? Ja sikkert føj for en måde at behandle jeres kunder på , spotdeal gælder til 30/6 og i lukker 2 dage før det er virkelig flot
Meget lækker tapasanretning og god service
Meget lækker tapasanretning til 65 personer. Den kan virkelig anbefales! Fin service mht. ordre og levering
En meget god betjening og meget god…
En meget god betjening og meget god mad, som var meget frisk
Glimrende tapasanretning
Glimrende tapasanretning, meget frisk og lækker. Virkelig god til prisen, som var meget rimelig, da der var et godt tilbud.
Jeg havde med glæde betalt mere for at få en eller anden form for fx foccasia eller baguette med.
Kan klart anbefales
Tapas
Fin tapas. Mange ingredienser både pølse, pate’,ost, tilbehør til tapas’en og godt til kaffen. Kan varmt anbefale dealen.
Indløsning af værdibevis
Hej med Jer.
Jeg købte et værdibevis til EN EKSKLUSIV TAPASBOKS d. 21.2.2022 hos Events Catering.
Vi ville gerne indløse værdibeviset lørdag d. 21.5.2022.
Tirsdag d. 17.5 sendte vi en mail og udfyldte et skema med ALLE de oplysninger firmaet bad om. Vi hørte intet.
Ringede til Events Catering onsdag d. 18.5 sidst på eftermiddagen. Personen, jeg talte med var temmelig ubehagelig og påstod, at vi IKKE havde sendt en mail.
OK - vi sendte en ny mail med de samme oplysninger. Efterfølgende modtog vi en bekræftelse på, at vi kunne hente tapasboksen lørdag d. 21.5.2022 kl. 17.30.
I går lørdag d. 21.5 kørte vi fra Dronningmølle til Ordrupvej 78D for at hente vores tapasboks.
Da jeg kom til forretningen var der LUKKET. Kl. var på det tidspunkt 17.32.
Vi måtte køre tilbage til Dronningmølle UDEN tapasboks.
På denne baggrund ønsker vi vores penge retur.
Kai Ove Nielsen

Antwort von Events Catering
Super lækker mad
Super lækker mad - fik italiensk buffet til min datters konfirmation og det var meget vellykket! Samt god service undervejs. Kan kun anbefales!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.