Das sagen Bewerter
Vi holdt havefest. Anledningen var min mands 70 års fødselsdag. Vi havde et spansk tema, med tapas, flamencodans og, naturligvis, paella. Vi valgte Chorines som leverandør af paellaen og det fortr... Mehr ansehen
Særdeles god oplevelse. Vi fik leveret til rund fødselsdag til 38 gæster. Alt blev leveret præcis som aftalt. De sidste rettelser i antallet af gæster blev modtaget få dage før uden problemer. A... Mehr ansehen
I anledning af en familiebegivenhed ønskede vi lidt let og nemt hvorfor valget faldt på spansk tapas. Gennem en landsmand blev vi anbefalet Chorines Tapas fra hvem vi valgte forskellige spanske specia... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Smagen af Spanien er lige rundt om hjørnet – hos Chorines på Frederiksberg. Vi bringer smagen direkte til dig og dine kære med lækre, spanske skinker, fyldige oste og andet godt.
Kontaktinformationen
Østbanegade 103, 2100, København , Dänemark
- info@chorines-tapas.dk
- chorines-tapas.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Tapas til konfirmation
Vi fik tapas til min datters konfirmation, og hold fest hvor var det helt igennem lækkert. Veltillavet og velanrettet. Der manglede ikke noget, og vi var alle blæst bagover. Tusind tak for at være med til at gøre dagen helt uforglemmelig :-)
Dejlig tapas til 36 personer
Vi fik lækker tapas fra Chorines til 36 personer. Maden var lækker, og der var rigeligt til alle.
Hele oplevelsen fra bestilling til levering var upåklagelig 🙂
Stor ros
Stor ros. Tapas til 15 personer. 15 tilfredse personer, hvor vi alle har rost maden - både for opfindsomhed og lækker mad. Fin beskrivelse af det mad som skulle varmes. Vi kan kun anbefale mad herfra
Virkelig god spansk tapas og der var…
Virkelig god spansk tapas og der var rigeligt af det. God service - kan varmt anbefales.
Virkeligt lækre tapas
Virkeligt lækre tapas, rigeligt mad og fantastisk service; kan kun anbefales!
Absolut højeste kvalitets-tapas!
Utrolig smukt og utroligt smagfuldt. Vi elskede det:)
Pris og kvalitet hænger i den grad sammen!
Jeg fik lov til at ændre og tilføje i menuen, så det passede perfekt til vores arrangement. Virkelig god kommunikation med Louise.
Og der var rigeligt med mad. Alle blev mætte, og der var gode rester til næste dag.
Lækkert og rigeligt
FANTASTISK!!!
FANTASTISK!!!
Mere er der ikke at sige om dem 👍👍👍
Lækker mad til gæster
Vi fik Chorines Tapas til at levere maden for en lille komsammen med venner, og alle var begejstret for maden.
Alt var godt og der var endda lidt overskud til dagen efter.
Flotte smagfulde pintxos
Tak til Chorines Tapas som leverede mad til min fødselsdag. Ankom til tiden, smagte godt, så godt ud og så var der rigeligt mad inkl. Brød
Vi var 14 pers. Alle var begejstrede
Jeg havde selv suppl med en grøn salat.
60 års fødselsdag
. Rigtigt lækkert Tapas, og der var noget for enhver smag, og rigeligt. Chorinnis kom og anrettede det hele på fade, og dækkede op på bordet. Kan Helt klart anbefales.
Autentisk paella
Jeg kan varmt anbefale Chorines, som leverede to utroligt lækre paella til festen i lørdags. Irene var ikke kun dygtig til at lave mad, men også utrolig sød og engageret. Maden smagte fantastisk. Tusind tak!
Fantastisk catering
Fantastisk catering. Vi havde 3 vegetarer og 1 veganer i selskabet, og det var intet problem. Chorines sørgede endda for vegansk ost. Kæmpe god stil og meget smagfuld mad. Også rigelige mængder.
Velsmagende, god kvalitet og ditto service
Virkelig lækker og velsmagende mad til studentergilde. Fik endda glutenfri tilpasning uden problemer. Blev leveret som aftalt til tiden, og alle kunne lide det.
Dejlige smagfulde tapas 🤗
Vi holdt 40-års bryllupsfest i går for 40 med telt i haven og tapas-buffet fra Chorines. Maden var virkelig lækker, mængden tilpas og alle gæster roste maden - og tog mange gange fra buffeten! Tak for skøn mad!
Tusinde TAK for dejlig Tapas ,skinke og…
Tusinde TAK for dejlig Tapas ,skinke og pølse i søndags ❤️ til min runde fødselsdag.
Alle gæster sagde mums uhhh ejjj, hvor er det lækkert
Kæmpe lækkert og vidunderligt ❤️
Kan kun anbefales og jeg vil med glæde bestille igen.
Mange og bedste hilsener
Kirsten Rasmussen ❤️
Til min 60 års fødselsdag
Til min 60 års fødselsdag, hvad vi telt i haven og Chorines Tapas stor for alt - lige fra stole, borde mad og bar. Det var fantastisk vellykket arrangement - og Chorines Tapas leverede meget - meget fin mad og havde valgt gode vine. Og tjenere og bartendere var også bare i første klasse.

Antwort von Chorines Tapas
Flot og velsmagende
Vores gæster og vi nød 7 slags tapas og charcuteri og oste med både øje og gane. Stor måltidssucces for alle, der kom til fødselsdagsselskab.
Vi havde bestilt til vores søns 20 års…
Vi havde bestilt til vores søns 20 års fødselsdag og var ikke sikker på hvad vi skulle forvente.
Må siger at alt var så lækkert og fyldt med smag.
Bestemt ikke sidste gang vi bestiller lækker tapas fra Chorines.
God service og virkelig lækker mad.
God service og virkelig lækker mad.
Kan varmt anbefales.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.