EVENTLAGERET Bewertungen 167

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin service. Svarede hurtigt på henvendelsen og kom med et tilbud, som nemt kunne betales over mobilepay. Sendte pakken, så jeg havde den allerede torsdag, hvor den skulle bruges lørdag. Retur f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De svarer hurtigt på mails, når man har spørgsmål og gør det nemt at leje hos dem, selvom man skal have varen tilsendt. Jeg modtog min pakke 2 dage før jeg skulle bruge den, returlabel var vedlagt, så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle holde bryllupsfest , hvortil vi tænkte en slushice maskine ville være godt til børnene og barnlige sjæle, kæmpe succes og super kundeservice ! Nemt med bestilling, pickup og dropoff! Jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og alt virkede upåklageligt. Vi lejede shuffleboard, beerpong og træstub. Kæmpe hit blandt gæsterne til vores arrangement. Både levering og afhentning var helt problemfri, og det er best... Mehr ansehen

1. Partyzubehörverleih
  2. Mobile Disco

Vom Unternehmen geschrieben

EVENTLAGERET tilbyder udlejning af professionelle DJs, festudstyr og sjove aktiviteter til alle typer af events. I kan f.eks. leje Fadølsanlæg, Slush Ice maskiner, popcornmaskiner, Bumper Balls, Promillebriller, Stød armbånd, højtalere og meget mere... EVENTLAGERET har Danmarks billigste priser på udlejning af festudstyr og sjove aktiviteter, alle EVENTLAGERETs DJs har minimum 10 års erfaring og sidst men ikke mindst, så tilbyder EVENTLAGERET også tilfredshedsgaranti på udlejning af alle deres produkter.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super god service

Super god service, fik levering til dørs og personlig vejledning i brug af stødarmbånd. Kan varmt anbefale Eventlageret til et festligt arrangement.

22. September 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tusind tak for din anmeldelse, Henrik! Vi er glade for at du kunne bruge vores stødbånd 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og altid smilende

Fantastisk service og altid smilende. Jeg stod i en situation, hvor jeg ikke havde modtaget en levering og skulle leje noget på dagen. Her stod Michael klar og hjalp mig hurtigt så vores polterabend ikke skulle laves om. 5 stjerner herfra og så er det gode priser

8. September 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for din anmeldelse, Nicklaes! Du kan altid regne med os! 💪🏼 Vi er altid glade for at stå til rådighed 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling & fantastisk service!

Jeg vil til hver en tid benytte mig af Eventlageret - deres service er fantastisk og de forstår virkelig at dække ens festlige behov! Kæmpe anbefaling herfra. Glæder mig allerede til at benytte dem næste gang 🥳

7. September 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Ivana! Vi er glade for, at du havde en god fødselsdag 🇩🇰 Vi glæder os også til næste gang! 🥳

Anbefaling herfra😊

Jeg lejede en Soundbox fra Eventlageret til min fødselsdag. Alt fungerede perfekt! Hurtig håndtering, god kundeservice, flexible leveringsmuligheder og så spillede den også fantastisk😉 Jeg bruger dem igen næste gang. Stor anbefaling herfra! Tak.

27. August 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for de fine ord, Kathrine! Vi er rigtig glade for, at du havde en god fødselsdag med vores Soundboks 🇩🇰

Rigtig god oplevelse !!!

Yderst god oplevelse med Eventlageret.
Kan klart anbefale deres produkter/oplevelser til andre.
God kundeservice, og hurtige svar på de forespørgsler der måtte komme.
De har alt hvad man skal bruge til polterabend eller andre former for arrangementer, for at give det et ekstra sjovt pift.

Let at afhente hos den nærmeste pakkeshop og endnu lettere at aflevere det.
Kommer til den aftalte dato.

25. August 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for din fine anmeldelse, Søren! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med vores udstyr 🥳⚡️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den BEDSTE DJ til vores bryllup...

Vi havde simpelthen den BEDSTE DJ til vores bryllup, som vi kunne drømme om!!! Vi havde forinden snakket om hvilke genre vi kunne lide, og hvilke vi ikke kunne. DJ'en styrede selv sangene på aften, der blev taget imod ønsker fra gæsterne og han var SÅ god til at skifte genre, ift. hvem der lige var oppe på dansegulvet. Og så havde han en mega god energi og stemning! KÆMPE anbefaling herfra :-D

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for de fine ord, Amanda! 😍 Vi er glade for, at vi kunne bidrage til jeres store dag 👰🤵

Store roser til Eventlageret

Jeg var så heldig at finde Eventlageret, da jeg skulle holde mit bryllup.

De har været utroligt professionelle hele vejen igennem forløbet, og leverede en verdensklasse oplevelse i form at DJ, lys, lyd som var over hvad jeg havde turde håbe på.

Så står du og skal bruge en DJ der kan sætte gang i festen, eller lys som kan sætte den helt rette stemning til din store dag. Kan jeg kun anbefale Eventlager.

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for roserne, Christian! 🌹 Og endnu en gang, stort tillykke med jeres store dag! 🥳

Super oplevelse.

Super oplevelse.

Vi havde lejet 2stk Soundboks 3 med stativ og ekstra batterier til en konfirmationsfest i et telt med ca 100 mennesker.

Hurtig og effektiv bestilling og fleksibel afhentning/aflevering

Super lydmæssigt og teknisk kvalitet i setup med de to opsatte SB3; som uden problemer spillede fra kl 15.00 til kl 03.00 med høj lydkvalitet og ekstrem god lydstyrke 😎

Kan stærkt anbefales til enhver fest hvor der er krav til professionel lyd - og hvor man ikke selv vil slæbe “almindeligt lydanlæg” ud og montere.

Tak for at bidrage til “Årets fest”

Hilsen
Morten

Antwort von EVENTLAGERET

Tusind tak for din fine anmeldelse, Morten! Vi er super glade for, at vi kunne hjælpe med at bidrage til "Årets fest"! 🎉🔊🎵

Super godt 😄

Super godt, ingen problemer👍🏻
10/10 would recommend 🍻

14. Juli 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for din anmeldelse, Freja! Vi håber du havde et godt studentergilde med vores Soundboks! 🎉🎵

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fedt udstyr

Jeg lejede en Soundbox til en havefest. Den fungerede perfekt, og var nem at bruge. Afhentning og tilbagelevering fungeret også godt! Jeg har i de sendte uger også fuldt med i deres livestream på Twitch, og deres dj’s er super gode, til næste fest skal vi klart have EVENTLAGERET ud og spille.

14. Juli 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for din anmeldelse, Frederikke! Vi er glade for I kunne bruge vores Soundboks! Og vi glæder os allerede til jeres næste fest 🎵🎧🎉

Leje af soundboks

Jeg lejede en soundboks gennem eventlageret og Michael. En hele vejen igennem god, nem og fleksibel leje/oplevelse. Derudover har jeg ikke kunne finde en pris for leje af en soundboks, der matcher eventlagerets. Mange tak for den ovenud gode service.

9. Juli 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Louis! Vi er glade for dine flotte ord 🤩🎉🎵

Nemt, billigt og godt!

Lejede en soundbox 3 i en lille uge, og den spillede Max! Nemt og billigt. God service 😊

8. Juli 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tusind tak for din anmeldelse, Gustav! Vi er glade for du kunne bruge vores Soundboks 🎉

Super flink udlejer

Super flink udlejer! Nyt og velfungerende udstyr 👍

Klar anbefaling herfra 😃

6. Juli 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tusind tak for din anmeldelse, Petros! Vi er glade for du kunne bruge vores Soundboks! 🎵

Super nemt

Super nemt, hurtig og man låner for en HELT uge. Vil klart anbefalde virksomheden.

16. Juni 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for din anmeldelse, Shahrzad. Vi er glade for, at du syntes det var nemt, at leje vores udstyr 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Patrick leverer en solid perfomance

Patrick leverer en solid perfomance, ved at spille musik der rammer de fleste målgrupper, og ikke bare kører ensporet på én genre. Der kører både rock, pop, hiphop og house musik over mixerpulten, og det betyder at alle kan være med.

8. Mai 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for din fine anmeldelse, Mathias! Vi er glade for at du kan lide DJ Seegers spillestil :-)

Fantastisk Fest !!

Super fed musik, også for de modne der var unge i 80’erne. En fantastisk Dj der er fyldt med energi, og sender feststemningen direkte hjem i stuerne. Musik Bingo var også sjovt at deltage i.
Jeg hyggede mig Big time, og glæder mig til endnu mere fra jer.

-Marianne

7. Mai 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tak for din anmeldelse, Marianne! Vi hos EVENTLAGERET elsker også de gode gamle 80’ere 🤟

Charlotte

Gode dj’s.
Godt musikvalg og kan virkelig sætte gang i festen, selvom den er hjemmefra. Forstår hvordan som man fyrer den af

7. Mai 2020

Antwort von EVENTLAGERET

Tusind tak for din anmeldelse, Charlotte! Vi er glade for at du kan lide vores DJs 🎉

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr