Super fin service. Svarede hurtigt på henvendelsen og kom med et tilbud, som nemt kunne betales over mobilepay. Sendte pakken, så jeg havde den allerede torsdag, hvor den skulle bruges lørdag. Retur f... Mehr ansehen
De svarer hurtigt på mails, når man har spørgsmål og gør det nemt at leje hos dem, selvom man skal have varen tilsendt. Jeg modtog min pakke 2 dage før jeg skulle bruge den, returlabel var vedlagt, så... Mehr ansehen
Jeg skulle holde bryllupsfest , hvortil vi tænkte en slushice maskine ville være godt til børnene og barnlige sjæle, kæmpe succes og super kundeservice ! Nemt med bestilling, pickup og dropoff! Jeg... Mehr ansehen
Super service og alt virkede upåklageligt. Vi lejede shuffleboard, beerpong og træstub. Kæmpe hit blandt gæsterne til vores arrangement. Både levering og afhentning var helt problemfri, og det er best... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
EVENTLAGERET tilbyder udlejning af professionelle DJs, festudstyr og sjove aktiviteter til alle typer af events. I kan f.eks. leje Fadølsanlæg, Slush Ice maskiner, popcornmaskiner, Bumper Balls, Promillebriller, Stød armbånd, højtalere og meget mere... EVENTLAGERET har Danmarks billigste priser på udlejning af festudstyr og sjove aktiviteter, alle EVENTLAGERETs DJs har minimum 10 års erfaring og sidst men ikke mindst, så tilbyder EVENTLAGERET også tilfredshedsgaranti på udlejning af alle deres produkter.
Farverland 5, 2600, Glostrup, Dänemark
- Kontakt@eventlageret.dk
- eventlageret.dk
Nemt at bestille og god support.
Det var super god service og…
Det var super god service og produkterne var rigtig gode!
Nemt og super service
Det var nemt at leje via jeres hjemmeside, fik hurtigt svar og nemt at hente og aflevere. Så alt i alt en fin oplevelse. Bruger jer gerne igen.
God kommunikation med Michael fra…
God kommunikation med Michael fra Eventlageret og udstyr og aftaler spillede 100%:-)
En fantastisk oplevelse!
En fantastisk oplevelse!
Jeg kan virkelig anbefale eventlageret til alle der står og mangler lidt ekstra til festen🥳 om det så er udstyr eller underholdning🤩 (Slushice var et kæmpe hit).
God kommunikation og vejledningen var også i top👍🏼
Tak til Michael for en god oplevelse, det er ikke sidste gang!😁
Jeg kan virkelig anbefale EVENTLAGERET
Jeg kan virkelig anbefale EVENTLAGERET. Alt har været helt perfekt. Promillebriller blev leveret til tiden og det var super nemt at aflevere igen. Brillerne virkede perfekt og var skide sjove. Derudover har jeg modtaget super god service pr mail og hurtige svar.
Min varmeste anbefaling.
Lejede 2 par promille briller
Lejede 2 par promille briller, service var helt i top. Der gik under 2 timer fra jeg havde lavet min forespørgsel til jeg fik svar om de havde langt dem til side til mig. Kan varmt anbefale eventlageret hvis du skal bruge noget til en polterabend eller andet
Leje af SlushIce maskine.
Vi lejet en SlushIce maskine af Eventlaget i forbindelse med en 10 års børne fødselsdag.
Vi talte med Michael som er så sød, behjælpelig og behagelig at tale med. Michael fortalte om hvordan og hvorledes maskinen virket og skulle rengøre efter brug.
Maskinen stod næsten som ny, så man kan se at der passes på udstyret så man får en rigtig god oplevelse.
Kan kun anbefale Eventlageret.
5 stjerner herfra og vi lejer helt sikkert herfra igen.
1000 tak for lån og en god oplevelse.
Mvh.
Philip.
Let kommunikation og GLS levering fungerede optimalt
Det har været en super positiv…
Det har været en super positiv oplevelse at benytte eventlageret
Kan kun sende mine varmeste anbefalinger
Perfekt kundeservice
Vi lejede promille briller
Vi lejede promille briller, til en “mandomsprøve” til vores søns konfirmation.
Det satte virkelig prikken over i, det var til stor underholdning ved vores gæster.
Vi modtog pakken, 3 dage før festen. Den var pakket i en kasse med retur label, så den var nem at sende retur.
Vi har anbefalet til vores gæster, virkelig en god service
Mega sjovt og anden måde at lave et indslag på til fest.
Jeg har lejet 2 stk promille briller af to omgange den sidste måned. Jeg brugte dem begge gange til indslag til konfirmationer.
Det gav en masse grin og sjov med de forskellige dyster konfirmanderne blev udsat for. Alt fra at gå på ligne til at komme et kondom på en agurk… kan varmt anbefales.
Og brillerne kom så fint som aftalt.
Hurtig og nemt og utrolig service fra…
Hurtig og nemt og utrolig service fra eventlagret som kunne hjælpe mig ud af en knibe
De var super hurtige til at melde…
De var super hurtige til at melde tilbage på mail og alt var i skønneste orden.
Et hit til enhver fest
Super enkel bestilling, levering, betjening af maskiner og aflevering igen efter endt brug. Især slushice og popcornene var en kæmpe succes iblandt børnene. Alt i alt et hit til vores fest.
Nemt at bestille
Nemt at bestille, nem levering og returnering med GLS, FREMRAGENDE underholdning😆
Nemt og hurtigt
Hurtig svar og nemt at bestille samt returnere
Leje af promillebriller
Hurtig svar, fleksibel proces og gode produkter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.