Havde bestilt kaffevogn og isvogn til min søns konfirmation - og sikke en dejlig oplevelse! Både ift kommunikation inden og på dagen med en rigtig fin service og lækker kaffe og is. Følte virkelig vi... Mehr ansehen
Super god oplevelse. Hyggelig måde at servere flere forskellige varme drikke på til eftermiddagskaffe. Vi brugte Event Kaffe til en 50 års fødselsdag. De 2 kaffe bryggere var fantastiske og kommunikat... Mehr ansehen
Nu har vi i det konservative folkeparti i Egedal brugt Rama og Event kaffe nogle gange til forskellige lejligheder her sidst til et valg arrangeret i forbindelse med folketingsvalget. De er super prof... Mehr ansehen
Kaffevogn og isbar, betjent af det venligste, sjoveste og høfligste personale. Isbar med 4 slags is, parasol, isskilt og kaffevogn med kaffe/te/chai. Omkring 60 gæster jublede og smilede saligt i t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Event Kaffen bringer en hyggelig kaffeoplevelse til dine mest betydningsfulde øjeblikke. Vores specialdesignede kaffevogne skaber ikke kun en atmosfære af elegance, men serverer også 100% økologisk kaffe. Vi specialiserer os i at gøre enhver begivenhed uforglemmelig, uanset om det er en fødselsdag, reception, firmafest, jubilæum, produktlancering m.m. Vi har gjort det til vores mission at bringe smagen af unikke øjeblikke til både virksomheder og private. Event Kaffen tilbyder derudover også vafler og økologisk is fra Hansens is. Setups gældende for større arrangementer er vores speciale. Tjek vores hjemmeside for mere information:
Kringsholmvej 2, R3, 2670, Greve, Dänemark
- 4411 6799
- info@eventkaffen.dk
- eventkaffen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
It was really nice working with…
It was really nice working with EventKaffen, they were helpfull and the coffee was delicious!
Event Kaffen leverede en super god oplevelse
Event Kaffen overholdte alle aftaler - og så serverede de den lækreste kaffe og havde super gode kager med til vores gæster.
Dertil er personalet super venlige og imødekommende.
En helt igennem god oplevelse.
Bragende gode, punktlige og professionelle
Vi havde fornøjelsen af at have Eventkaffe til vores event, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Servicen var helt i top, musikken var skøn, og der var et stort udvalg at vælge imellem. De var utrolig servicemindede og professionelle hele vejen igennem. Det var en kæmpe fornøjelse, og jeg kan simpelthen ikke anbefale dem nok!
Isvogn til bryllup
Vi bookede Event Kaffes isvogn i forbindelse med vores bryllup.
En kæmpe overraskelse og til glæde for vores gæster!
Lækker is, god service. Der kan ikke sættes en finger på det!
Isbil fra eventkaffen
Vi bestilte en isvogn fra eventkaffen i forbindelse med vores firmafest, og det var en kæmpe succes som blev mødt med stor begejstring. Rama og hans folk vendte hurtigt tilbage på vores henvendelse, og har hele vejen igennem været top professionelle og imødekommende. De fortjener mere end fem stjerner for deres super service og rigtig gode udvalg af is. Det er ikke sidste gang vi bruger dem :)
Vi billede eventkaffe om eftermiddagen…
Vi billede eventkaffe om eftermiddagen til vores bryllup.
Det var et kæmpe hit og alle elskede det.
Stor anbefaling herfra.
Meget anbefalelsesværdige!
Super imødekommende og venlige både i kommunikation op til event og på dagen. Personalet var meget fleksible og løsningsorienterede.
Stor anbefaling herfra!
Vi benyttede Event Kaffen i forbindelse med en barnedåb
Vi benyttede Event Kaffen i forbindelse med en barnedåb og så alle kunne få en kop kaffe efter kirken. Det var super nemt at aftale med Rama og Eventkaffe, de mødte op på pletten, kaffe, iskaffe etc. smagte dejligt. Enorm god value for money og 5 stjerner for convenience i min ende. TAK for et rigtig godt bidrag til en god fest :-)
Isbar
Vi havde lejet en isbar gennem Event Kaffen. Kommunikationen var hurtig og professionel. Isbaren fungerede super godt og vi og vores gæster var begejstret for både is og toppings. Vi kan varmt anbefale Event Kaffen☺️

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. Det var et kæmpe hit til 50+20 års fødselsdag. Super lækker kaffe, serviceminded, smilende og glad betjening. De bedste anbefalinger herfra.

Helt fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice, fantastisk kaffe, fantastiske mennesker! Skal jeg bruge en kaffevogn igen, ringer jeg til Event Kaffen! Kæmpe anbefaling! Simpelthen de rareste mennesker!

Velsmagende kaffe
Velsmagende kaffe, elegant settup og to dygtige og servicemindede baristaer.
Vi hyrede Event Kaffen til et sølvbryllup med 80 gæster. De havde ingen problemer med at “følge med”. Gæsterne var tilfredse.
Det var en solrig morgen, og derfor var det dejligt, at baristaerne også serverede iskaffe.
Hele setuppet med den lille vogn, skilt og foreklæder skaber en autentisk og hyggelig atmosfære.

Antwort von Event Kaffen
Kaffevognen var en kæmpe succes
Kaffevognen var en kæmpe succes. Alle gæster syntes den var helt fantastisk. Rama og hjælpere var søde og gode.
Det var første gang vi havde kaffevogn men ikke sidste gang. Det er en vinder.

Antwort von Event Kaffen
Event kaffe giver din fest et herligt twist
Vi havde besøg af Event kaffe til en privat have fest, og det var en meget god oplevelse. Asif & Rama er venlige og i mødekommende og serverer virkelig god kaffe. Alle gæster har rost den gode kvalitet og det gode udvalg.
De faldt godt ind i stemningen.
De kom i god tid inden arrangementet og klarede alt selv.

Antwort von Event Kaffen
God oplevelse og god service
Super fin oplevelse og god service! Vores medarbejdere var tilfredse.

Vi lejede en isvogn fra Event Kaffe
Vi lejede en isvogn fra Event Kaffe, da studentervognen kom forbi, og vi var et af de første stop. Det var en kæmpe succes! De unge mennesker elskede det, og det var et stort hit at få en is i varmen. Betjeningen var venlig og professionel, og isene var lækre og af høj kvalitet. Vi vil helt sikkert anbefale Event Kaffe til andre – det var en fantastisk oplevelse! Stor anbefaling herfra!

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Skøn kaffe. Baristaerne var søde og
opmærksomme. Gæsterne glade.
Vi anmelder gerne.
Hilsen
Torben og Birgit

Antwort von Event Kaffen
Vi kan på det varmeste anbefale Event…
Vi kan på det varmeste anbefale Event Kaffen. Vi var meget tilfredse med deres service og store udvalg. Søde, smilende og imødekommende baristaer.
Vi vil helt klart bruge dem igen.

Antwort von Event Kaffen
Hurtig udrykning med et smil
En helt igennem super oplevelse. Vi var lidt sent ude med at få bestilt, men isbaren stod klar til tiden, og vi fik endda lov til at beholde den en ekstra dag ❤️. Der var en rigtig god kommunikation med Rama og teamet, og vi kunne mærke, at de oprigtigt var interesserede i, at vi skulle få en rigtig god oplevelse, og en god fest.
Stor anbefaling herfra. Kh Patricia

Antwort von Event Kaffen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.