Event Kaffen Bewertungen 147

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt kaffevogn og isvogn til min søns konfirmation - og sikke en dejlig oplevelse! Både ift kommunikation inden og på dagen med en rigtig fin service og lækker kaffe og is. Følte virkelig vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse. Hyggelig måde at servere flere forskellige varme drikke på til eftermiddagskaffe. Vi brugte Event Kaffe til en 50 års fødselsdag. De 2 kaffe bryggere var fantastiske og kommunikat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har vi i det konservative folkeparti i Egedal brugt Rama og Event kaffe nogle gange til forskellige lejligheder her sidst til et valg arrangeret i forbindelse med folketingsvalget. De er super prof... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kaffevogn og isbar, betjent af det venligste, sjoveste og høfligste personale. Isbar med 4 slags is, parasol, isskilt og kaffevogn med kaffe/te/chai. Omkring 60 gæster jublede og smilede saligt i t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Mobiles Catering
  2. Catering
  3. Kaffeestand

Vom Unternehmen geschrieben

Event Kaffen bringer en hyggelig kaffeoplevelse til dine mest betydningsfulde øjeblikke. Vores specialdesignede kaffevogne skaber ikke kun en atmosfære af elegance, men serverer også 100% økologisk kaffe. Vi specialiserer os i at gøre enhver begivenhed uforglemmelig, uanset om det er en fødselsdag, reception, firmafest, jubilæum, produktlancering m.m. Vi har gjort det til vores mission at bringe smagen af unikke øjeblikke til både virksomheder og private. Event Kaffen tilbyder derudover også vafler og økologisk is fra Hansens is. Setups gældende for større arrangementer er vores speciale. Tjek vores hjemmeside for mere information:

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Eminent kaffe

Eminent kaffe, fantastisk service og punktlighed, det er hvad der beskriver vores oplevelse med Eventkaffen. Simpelthen fuldt ud igennem en god oplevelse. Stor anbefaling og vil klart bruge dem igen.

24. Mai 2025

Super

Super. Sprøde vaffel og rigtig god kaffe. Søde og venlige mennesker som severer. God service fra start til slut 😊

24. Mai 2025

Tak 🙏🏻

Tusind tak for et glædeligt indslag til vores søns konfirmation d.17/5-2025.
I leverede en fantastisk service, kaffe og oplevelse.
Vognen var perfekt sat op med parasol, italienske toner og de sødeste baristaer.
Det bliver ikke sidste gang vi booker jer til fest.
Bh Kristina og familie.

17. Mai 2025

Nemt og lækkert

Nemt at booke, rigtig god service før, under og efter eventet. Og god kvalitet af både is og materialer.

Kan klart anbefale dette til andre, der skal have et lækkert input til en børnefødselsdag.

17. Mai 2025

Afvikling af +200 kopper kaffe over en hel dag

Helt ud igennem en fantastisk fornøjelse at have forplejning fra Event Kaffen!

Søde og smilende medarbejdere!
Samt lækker og velsmagende kaffe!

God bruger oplevelse fra første henvendelse til afvikling af arrangementet. - Klart en gentagelse værd!

Tak for Kaffe! :D

28. März 2025

Varm anbefaling 🌟🌟🌟🌟🌟

Vi havde Event Kaffen ude og servere til vores Fastelavns-arrangement, og det kan kun anbefales. Vi har anvendt dem flere gange til disse arrangementer og det er en kæmpe fornøjelse at have dem med. Det er glade medarbejdere, der serverer lækre varme drikke til naboerne.

2. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing Waffles with a variety of toppings

I recently had the pleasure of experiencing the waffle cart from Event Kaffen, and I can't recommend them enough! They arrived before time and had everything set up perfectly for us. The waffles were incredibly fresh and delicious, with a variety of toppings and sauces and it was clear that everyone enjoyed them immensely. The service was top-notch, and the quality of the waffles truly made our event special. Thank you, Event Kaffen, for such a wonderful experience!

3. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 Stjerner og super god service.

Eventkaffen kan klart anbefales til enhver, der ønsker en god kop kaffe. Vi havde booket dem til et arrangement og Rama og hans kollega lavede den ene gode kop kaffe efter den anden. Det er ikke sidste gang vi har besøg af jer.
5 stjernet anmeldelse herfra.
Morten Thomsen MJ Eriksson

24. Februar 2025

Anbefaling herfra

Vi havde besøg af Event Kaffen til vores barnedåb. En rigtig god oplevelse og der var styr på det hele fra start til slut. Meget professionelt. Vores gæster var vilde med kaffen. Den varmeste anbefaling herfra og nok ikke sidste gang vi har booket Event Kaffen.

22. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde besøg af Event Kaffen til…

Vi havde besøg af Event Kaffen til vores fejring af vores lille rejsegilde i vores nye hus.
De sørgede for fantastisk stemning, og service og kaffe var helt i top.
Vi kommer helt sikkert til at booke dem til vores næste arrangement også.

22. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolute pleasure to work with!

We booked Event Kaffen for a larger company event (+200 people over 2 hours) and could not be happier with the service! Not only were the waffles and coffee fantastic, but the team has been incredibly easy to work with and accommodating!

Can highly recommend!

29. Januar 2025

Helt fantastiske <3

Vi hos Ro Copenhagen havde booket Event kaffe - må bare sige at de er fuldstændig fantastiske - så søde baristas, hjælpsomme og virkelig dygtige <3 kaffen er så lækker. Vi kan på det varmeste anbefale dem og det er ikke sidste gang vi bruger Event Kaffe <3

29. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr