Eurocept Homecare Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Eurocept Homecare is goed omdat mocht er een keer iets mis gaan ze meteen naar een oplossing zoeken. Ook al mijn vragen worden adequaat beantwoord. Waar zit een verbeterpunt dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Begin vorig jaar kreeg ik van mijn behandelend arts Eligard (leuproreline-acetaat) voorgeschreven. Het contact met de medewerkers van Eurocept was goed. Vriendelijke mensen die de afspraken voor de b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste ervaring met Eurocept-Homecare nav mijn eerste telefoongesprek: 1. Geeft de klant de ruimte en tijd om vragen te stellen. 2. Geeft duidelijk antwoorden op de vragen. 3. Beantwoord d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de zorg van Eurocept. Het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Het contact verloopt prettig en duidelijk, waardoor je je echt gehoord voelt. De thuiszorg is profession... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Eurocept Homecare is een van de grootste aanbieders van thuiszorg in Nederland. Van specialistische zorg die doorgaans alleen in het ziekenhuis kan worden geboden, tot alledaagse verpleegkundige werkzaamheden; wij maken het mogelijk bij de patiënt thuis. Zo bieden wij een totaalpakket aan waarin de patiënt centraal staat en de zorgsector zoveel mogelijk wordt ontlast.

Hervorragend

Alle Bewertungen

106 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering altijd keurig op tijd

Tijdstip bezorging wordt ruimschoots van tevoren aangegeven.
Altijd op tijd en vriendelijke bezorgers

25. Februar 2026

Beste mevrouw Veenstra,

Dank voor uw bericht! We zijn blij dat zowel de communicatie als de bezorging zo goed bevalt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Truus is een fijne en ervaren…

Truus is een fijne en ervaren verpleegkundige, infuus prikt ze altijd in één keer goed, daar kunnen ze in het ziekenhuis een voorbeeld aan nemen

25. Februar 2026

Beste Leonie,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat Truus u zo goed heeft kunnen helpen. We geven uw compliment graag aan haar door!

Declareren zonder levering.

Eindeloos te weinig gaasjes leveren en zeggen dat ik maar 1 gaasje per dag mag. Na een jaar zelf gaasjes kopen, blijkt dat ik gewoon 2 per dag mocht. Na eerste jaar voedingspomp ophalen voor onderhoud, geen nieuwe pomp krijgen. Maar de pomp wel blijven declareren. Inmiddels al een jaar geen sondevoeding meer. Ze hebben ook geen machtiging meer, maar de pomp wordt nog steeds gedeclareerd bij de verzekering. Jarenlang zelf voeding moeten spuiten, omdat ik geen pomp had. Wanneer stopt dit declaren?

22. Februar 2026

Beste,

Dank dat u de tijd nam om dit met ons te delen. Wij onderzoeken graag wat er is misgegaan en hoe wij dit kunnen verbeteren. Op basis van uw gebruikersnaam kunnen wij uw contactgegevens helaas niet terugvinden. Zou u deze willen delen via waardering@eurocept.nl ?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed voor de patiënten

Heb al jaren lange ervaring met Eurocept. Al die jaren nooit problemen gehad.
De mensen waren altijd heel vriendelijk en we konden , als het met de afspraak niet goed uitkwam van beide kanten ,tot een goede oplossing komen. Gebruik al sinds 2008 de Sandostatine

17. Februar 2026

Beste heer Nomden,

Dank u wel voor uw review. We waarderen het enorm dat u al zo lange tijd op onze zorg vertrouwt en het doet ons goed te lezen dat de samenwerking altijd prettig verloopt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd op tijd en dezelfde persoon die…

Altijd op tijd en dezelfde persoon die je behandeld ook medicijn worden keurig op tijd aangeleverd

12. Februar 2026

Beste Johan,

We waarderen uw woorden en zijn blij dat de afspraken en medicatielevering naar wens verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behandeling slaat goed aan, zeer tevreden!

Goede ervaring. Vriendelijke behandelaar, duidelijke uitleg en snelle reactie op vragen. De behandeling is effectief en slaat goed aan. Een professionele plek waar je je gehoord voelt.

9. Februar 2026

Beste Mo,

Erg fijn om te lezen dat de behandeling goed aanslaat en dat u onze service positief ervaart!

Contact verloopt soepel

Contact verloopt soepel. Verpleegkundigen zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig.

12. Februar 2026

Beste Claudia,

We zijn blij dat ons contact en de deskundigheid van onze verpleegkundigen zo positief worden ervaren.

Top service.

Jaren zeer goede service. In principe had ik er geen omkijken naar. Kreeg bijtijds een bericht als ik weer toe was aan mijn nieuwe voorraad medicatie en dan kon ik kiezen wanneer en hoe laat. Op de dag van levering kreeg ik nog een bericht met het exacte tijdstip van levering en ook nog een foto van de persoon die het kwam brengen. Top. Ga me medicatie niet missen daar mag ik mee stoppen maar jullie service ga ik zeker missen. Dank jullie wel alle medewerkers, telefonistes en bezorgers.

11. Februar 2026

Beste Sandra,

Wat fijn om te lezen dat onze service u al die jaren zo goed heeft geholpen, en nog beter nieuws dat u met uw medicatie mag stoppen!
Dank voor het vertrouwen namens al onze medewerkers. We wensen u het allerbeste.

Deskundig

Deskundig, vriendelijk, punctueel

9. Februar 2026

Dank voor uw feedback.

I had an excellent experience with Eurocept Homecare

I had an excellent experience with Eurocept Homecare. They were timely and very precise with the instructions and delivery of the equipment, and always available to answer any question and doubt I have. I would definitely recommend them!

6. Februar 2026

Antwort von Eurocept Homecare

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze services zo goed zijn bevallen en we waarderen uw aanbeveling!

Fijne organisatie met uitstekende

Fijne organisatie met uitstekende, kundige en vriendelijke medewerkers! Hebben mij heel erg goed en fijn geholpen tijdens mijn antibiotica infuus

3. Februar 2026

Antwort von Eurocept Homecare

Ons team is blij dat u de dienstverlening zo waardeert!

Elke 2 weken een infuus van 3,5 uur

Elke 2 weken een infuus van 3,5 uur. Ik ben moeilijk te prikken maar de verpleegkundige (Nancy)lukt het meestal in 1 keer. Topper!

29. Januar 2026

Antwort von Eurocept Homecare

Wat fijn dat u zo tevreden bent. Nancy, en al haar collega's, zijn inderdaad toppers!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke medewerkers die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Door de overstap naar een andere vervoerder, verliep de levering van mijn product niet volgens planning. Toch bleef elke medewerker die ik daarover gesproken heb uitermate vriendelijk. Ze beloofden erachteraan te gaan en me terug te bellen en deden dat allemaal stuk voor stuk. Ze reageerden begripvol, gingen er achteraan en hielden dit net zo lang vol tot het product geleverd is.
Daarna ben ik telefonisch goed op weg geholpen om het product in gebruik te nemen. De medewerker nam de tijd en wist alles goed uit te leggen.

20. Januar 2026

Antwort von Eurocept Homecare

Dank voor uw positieve terugkoppeling!

Zeer slechte service

;Ik gebruik drinkvoeding in afwachting van een maagoperatie ivm maagkanker. 2e kerstdag realiseerde ik me dat ik nieuwe voorraad nodig had. Mijn eigen fout! Uiteraard niemand bereikbaar maar ook 27 en 28 dec.niet. Telefonisch bestelling plaatsen lukte niet. Na het weekend gebeld. Reactie het is erg druk gaat niet lukken. Na uitleg van mijn situatie en de opmerking dat ik contact op zou nemen met mijn diëtiste werd beloofd dat het diezelfde dag maandag verstuurd zou worden. Inmiddels is het donderdag en ik heb nog niks ontvangen. Morgen belt mijn diëtiste om te vragen hoe het gaat, ik zal vertellen hoe slecht de service van Eurocept is en attenderen op de reviews op Trustpilot. In de hoop dat zij met een andere leverancier gaat samenwerken.

Gisteren op mijn verzoek door de diëtiste drinkvoeding besteld bij Sorgente, vandaag al ontvangen. Voortaan alleen nog bij Sorgente.

1. Januar 2026

Beste heer en mevrouw Terheggen,
Wij komen heel graag in contact om de voeding vandaag nog te leveren.
Wij willen u vragen een mail te sturen naar medischevoeding@eurocept.nl met uw contactgegevens.

Naar aanleiding van uw aanvulling:
Wij betreuren het zeer dat uw ervaring niet is verlopen zoals wij nastreven. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, zeker niet in een situatie waarin voeding zo belangrijk is. Ons doel is altijd om tijdig en zorgeloos te leveren, en wij vinden het vervelend dat dit hier niet is gelukt. Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren en hopen uw in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar en slecht bereikbaar!

Ik bestel daar medische voeding. Die he ik echt nodig. En ook op tijd. Eurocept levert echter slecht/onbetrouwbaar. Ze hebben tegenwoordig een levertijd die oploopt tot meer dan 4 werkdagen. Als je de klantenservice belt hang je ruim meer dan een uur in de wacht! Kappen dus met Eurocept! Er zijn andere leveranciers in Nederland voor medische voeding.

29. Dezember 2025

Beste Gerard,
Wij begrijpen dat het vervelend is om lang te moeten wachten aan de telefoon en bieden hiervoor onze excuses aan. Op dit moment ervaren wij een hogere drukte, waardoor wachttijden en levertijden langer kunnen zijn dan normaal. Om u sneller te helpen, zijn wij naast telefonisch ook bereikbaar via e-mail (medischevoeding@eurocept.nl) en via de chat in onze webshop. Daarnaast kunt u bestellingen voor medische voeding eenvoudig en snel plaatsen via onze webshop. Zo hoeft u niet te wachten en kunt u direct uw bestelling afronden.

Zeer teleurstellende ervaring met Eurocept Homecare

Mijn ervaring met Eurocept Homecare is helaas zeer negatief. De communicatie verloopt traag en moeizaam: vragen worden vaak laat of helemaal niet beantwoord. Afspraken worden slecht afgestemd, waardoor je als cliënt het gevoel krijgt alles zelf te moeten uitzoeken en voortdurend moet nabellen.

Daarnaast is de medische drinkvoeding regelmatig niet op voorraad. Ook klopt de levering vrijwel nooit; bestellingen zijn vaak onvolledig of incorrect, ondanks herhaald contact hierover.

De service is allesbehalve klantgericht. Wanneer je hen telefonisch spreekt, wordt er nauwelijks meegedacht en worden problemen slecht of helemaal niet opgelost. Fouten worden bovendien bij de cliënt gelegd in plaats van dat er verantwoordelijkheid wordt genomen.

Voor een organisatie die medische zorg en voeding levert, vind ik dit uiterst zorgwekkend en onacceptabel.

7. Dezember 2025

Beste Guido,
Dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Dit is niet de kwaliteit die wij nastreven en wij doen er alles aan om u binnenkort een positieve ervaring te kunnen bieden.
Wellicht stelt u het op prijs om persoonlijk contact te hebben. U kunt dit kenbaar maken door een email te sturen naar waardering@eurocept.nl. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Super vriendelijk!

Vriendelijk personeel wat mij altijd zonder wachtrijen te woord heeft gestaan. Ook de terugbel afspraken altijd binnen twee uur opgepakt.
Duidelijke communicatie en levering!

19. Dezember 2025

Antwort von Eurocept Homecare

Beste Floor, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij zetten ons dagelijks in om mee te denken en een snelle, zorgvuldige service te bieden. Dank dat u uw ervaring met ons deelt!

Eurocept Homecare

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr