Wij komen regelmatig in deze winkel in Batavia Stad en worden altijd heel fijn geholpen door Nejy. Ze voelt precies aan wat je als klant prettig vindt. Als we advies of hulp nodig hebben, staat ze met... Mehr ansehen
I’ve been a fan of E.A. for years – but over time, the quality has declined whilst prices have risen. Now I’ve experienced the worst side of them: I sent three items back, and the company claims to ha... Mehr ansehen
Dure broek gekocht die na één wasbeurt (volgens voorschrift) zulke wasstrepen vertoonde dat de broek ondraagbaar was. Teruggegaan naar de winkel waar ze met me eens waren dat dit niet in orde was. Fot... Mehr ansehen
Super aardige, goede en snelle klantenservice! Mij tot 2 keer toe heel goed en adequaat geholpen! Heel veel dank!
Vom Unternehmen geschrieben
Designed in Antwerp. Going off-piste since 1999. Essentiel Antwerp is an ode to play. A celebration of exquisite eccentricity. A study of proportion, print and color.
Belgien
- essentiel-antwerp.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Al jaren mijn happy therapie
Al jaren mijn happy therapie! Ik word gewoon gelukkig van hun vrolijke collecties, voor eender welk event je iets nodig hebt, kwalitatief en mooie combinaties met een knipoog. De winkel in Ukkel is nu mijn favoriet, maar in Knokke, Leuven en Nieuwpoort zijn ze ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Red de planeet en spek Essentieel
Voor iedereen die wilt meehelpen aan de planeet, geen kleding terug sturen want met de zogenaamde voucher kan je op de site Essentieel Antwerpen niet bijleggen voor een nieuw kledingstuk . Blijkbaar moet je aanduiden op de site voor welke afdeling (dacht 1 bedrijf:( ) Niemand die het ziet, dus automatisch voor 2de handse kleding. Ze kunnen hier niets aan doen , handig als iedereen zijn gebruikte kleding naar Essentieel sturen daar verdienen ze dus dik aan , voucher niet geldig dus volledige verkoop van jouw kleding in hun pocket!!!!!!!!!!Nice
Une belle marque
Une belle marque, moderne, joyeuse, féminine, chic, un style unique !
Qualité laisse à désirer
Je n'y avais jamais mis les pieds et me suis rendue dans une boutique courant juillet, et j'y ai acheté un ensemble à un certain prix. Je l'ai pris pour le style décalé, la coupe me flatte, la couleur également. Cependant, quand j'ai regardé de plus près la composition et le lieu de fabrication, cela reste du polyester et du made in China... Est-ce que pour un prix inférieur j'aurais pu trouver la même qualité à l'inno ou chez Point Carré, j'en reste persuadée... Et c'est bien dommage !
J'avais dans la foulée commandé un autre ensemble sur le site que je n'avais pas eu l'occasion de prendre en boutique. Je l'ai reçu rapidement, mais en voyant la qualité de ce polyester, pour le prix... Je l'ai tout simplement renvoyé ! Aucun problème avec le remboursement, l'argent a été viré sur mon compte dans les 2 jours ouvrables après réception du colis. Bref, service très correct (contrairement à ce que j'ai pu lire, mais j'ai peut-être été tout simplement chanceuse !), mais pour le rapport qualité/prix, passez votre chemin ! Je ne commanderai/n'achèterai plus des vêtements de cette marque.
Bestelling zonder uitleg geannuleerd
Blouse besteld en met iDeal afgerekend op re-essentiel. Kreeg enkele dagen later bericht dat de bestelling was geannuleerd. Klantenservice gemaild en opheldering gevraagd, geen antwoord gekregen. Nog in afwachting van mijn geld. Erg teleurstellend
Commercialement NUL
Travaillant pour un commerce liégeois, je tente désespérément de joindre à 4 reprises le magasin du passage Lemonnier à partir de 17h15 , personne ne répond … sachant que le magasin ferme ses portes à 18h , je me présente à grande vitesse et j’arrive à 17h56, la porte est fermée , une cliente est à la caisse, on refuse de m’ouvrir … sur insistance , je demande juste que l’on vérifie si le pantalon que j’avais essayé est toujours disponible , on me remet par la négative .
Partant du principe qu’il faut soutenir le commerce liégeois , qui traverse une passe particulièrement difficile, je trouve cette attitude particulièrement peu commerciale , vu que j’étais prête à acheter autre chose , histoire de se remonter le moral en ce temps de grisaille …bref , je suis extrêmement déçue et cela ne me confortera pas dans l’idée de soutenir le commerce local !
Actie wordt niet toegepast en niet rechtgezet. Géén klantenservice.
Bij ontvangst van een 'last call' actie email voor gratis leveringskosten (twv 7.50 €) ga ik ervan uit dat deze ook effectief wordt toegepast. De klantendienst blijft stug zeggen dat het systeem faalt en een rechtzetting niet mogelijk is? Een voor de hand liggende oplossing is de leveringskosten gewoon vergoeden zoals beloofd in de actie. Dat Essentiel Antwerp moeilijk doet over zo'n klein bedrag waar je als klant recht op hebt (dit voor een merk dat de wind al een tijd in de zeilen heeft (met een 2,5 miljoen euro nettowinst). Van consistentie en eerlijkheid is hier geen sprake. Als jarenlange trouwe klant is dit een zeer teleurstellende ervaring.
Veel te duur voor wat het is
Veel te duur voor wat het is
Kwaliteit staat helemaal niet in verhouding tot de prijs die je ervoor moet betalen
Je fais des achats régulièrement dans…
Je fais des achats régulièrement dans la boutique
Rue du Marché Saint Honoré. L'accueil est parfait, les vendeuses et responsable très à l'écoute de la cliente et toujours de très bons conseils sur les pièces à choisir. Un vrai plaisir
Van de iets luxere brands in België
Van de iets luxere brands in België, is dit het meest slechte bedrijf wat je maar kan bedenken.
Ik had voor kerst een pet (€60) cadeau gekregen. Deze had ik meegenomen op vakantie naar Tanzania, mensen die daar geweest zijn weten hoe stoffig het is. De pet was daardoor een beetje vies geworden. Maar na 2 dagen een paar uurtjes de pet gedragen te hebben begon de pet te scheuren op de klep. Ik heb hier een foto van gemaakt en naar de klanten service van Essentiel gestuurd. Pas na een week en nog een keer vragen of mijn e-mail was ontvangen kreeg ik een reactie terug. Doordat de pet zo vies was, werd mijn klacht niet in behandeling genomen.
Een lang verhaal kort te maken, omdat een pet vies is, vind Essentiel Antwerp dat de klacht niet in behandeling genomen hoeft te worden. Terwijl zelfs op de foto’s duidelijk is dat de kwaliteit gewoon extreem slecht is. Een pet Van €60 die kapot gaat door het extreem dunne laagje gelijmde katoen.
Ik heb ontzettend veel kleding,tassen en accessoires van essentiel, de kwaliteit is oké. Maar zeker de hoge prijs niet waard. En de customer service maakt de klantbeleving voor mij compleet. Wat een waardeloos bedrijf.
Overigens draag ik veel petten en die zijn nog nooit kapot gegaan
Ook had ik 2 andere petten mee op vakantie, nog veel viezer doordat zij niet kapot gingen 😄
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.