Ensure – Skade- & Pensionsmægler Bewertungen 21

TrustScore 3 von 5

3,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi ønsker absolut ingen opkald fra jer, når den eneste oplevelse er, at røret bliver knaldet på, i det samme som man tager telefonen. Hold jer HELT væk fra Slangespecialisten, Rødvig. ...Altså HE... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Martin Jensen fra Ensure Pension for en utrolig professionel gennemgang af vores pensioner. Skønt at få så godt et overblik og en helt fantastisk løsning. En rigtig god og gennemskuelig... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi kombinerer vores høje faglige niveau med en god og forståelig rådgivning og service. Det er vigtigt for os, at det giver mening for jeres virksomhed. At det er til at forstå. Og I kan se, hvad I får ud af samarbejdet.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ensure Pensions Kongens Lyngby råkald…

Ensure Pensions Kongens Lyngby råkald Client Adviser kontaktet mig vedr. min pension og vil rådgive mig. I og med min start på pension i slutning af 2025, ønskede jeg udbetaling af pensionsmidlerne. Jeg blev lovede at dette vil ske uden problemer m.m. Men, efter flere henvendelser er det ikke sket noget og når jeg ringer til den Client Adviser er det altid et telefonsvar på. Jeg finder det meget frustrerende og altså en følelse af utilfredshed, ærgrelse, vrede over det.
Det kan ikke være rigtig at Ensure reklamere med at være et ledenede concern og ikke kan løft et simpel opgave !
Det her er - A waste of time !

7. Januar 2026

Står ved deres ord

I overgangen mellem forsikringsudbyder har Martin fra Ensure bistået med et roligt overblik og levet op til det aftalte. Tusinde tak for hjælpen.

17. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er lige skiftet job til et firma som…

Er lige skiftet job til et firma som bruger Ensure til pensionsrådgivning. Man kan tidligst få fat i en rådgiver små 3 måneder efter man har skiftet job.
Det giver meget lidt tid til at skifte!
Det virker ekstremt uprofessionelt og tydeligvis underbemandet!

17. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev sygemeldt i august 2024 har været…

Blev sygemeldt i august 2024 har været igennem er længere forløb mellem pension pfa og ensure. Hvor peter fra ensure har været den ultimative bedste hjælp man kunne ønske sig. Stor ros for jeres engagement støtte og hjælp det er virkelig værdsat og min hverdag som sygemeldt ser lidt lysere ud nu.
Kan kun varmt anbefale ensure mæglerne som rådgivere.

27. Februar 2025

Ensure deal ;)

har været hos Ensure, de sidste mange år.
Er yderst tilfreds med min personlig tilknyttet kontant person, nemlig Martin Jensen. Det er til at forstår og meget transparent det de tilbyder. Vigtigst af alt er at jeg føler mig tryk hos dem.
Har jeg spørgsmål er de ALTID ved tlf. eller vender retur asap!
det sætter jeg stor pris på da jeg selv sadler og ridder samme dag.
En-sure anbefaling her fra :0)

15. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Martin Jensen fra Ensure…

Tak til Martin Jensen fra Ensure Pension for en professionel og reel gennemgang af vores pension og forsikring.
Det er dejligt at man ikke selv skal bruge ressourcer får at få et godt et overblik og en fod løsning.

9. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i en år række brugt Ensure til…

Vi har i en år række brugt Ensure til at håndtere vores pensions ordninger i virksomheden. Martin som er vores rådgiver har ydet god service og informeret medarbejdere om vilkår og ændringer. Han har tilpasset vores ordninger hvert år så alle har en ordentlig ordning.
Han har altid et spil på læben og er klar på telefonen hvis vi har spørgsmål. :-)

8. November 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg oplevede en seriøs behandling og…

Jeg oplevede en seriøs behandling og gennemgang af dokumenter med mere. Stor var glæden, da det gik op for mig, at jeg kunne spare en del penge også. Men det allervigtigste var den professionelle måde, som jeg blev vejledt og rådgivet på.

6. November 2023

Super god service

Super god service, de sparede mig for rigtigt mange penge på min pension, deres analyse viste præcis hvad jeg kunne spare på både forsikringer og omkostninger

2. November 2023

HØJT administration gebyr

Jeg spurgte 2 gange, hvad de administrative omkostninger var vedr den pension de anbefalede. På intet tidspunkt blev ENSURE 260 kr administrations gebyr nævnt. De står meget småt på deres udregningsark inden du underskriver. Det er mange penge at betale over 20-40 år samt penge der ikke bliver investeret i aktier. Få dit firma til at tage fat i pension selvskabet selv og du får arkurat samme aftale. Hvis en sælger ikke skal nævne dem, når jeg spørger TO gange, så ser jeg det som ren løgn og at de vedholder informationen, da de godt ved at ingen med lidt økonomisk sans vil gå og betale det i så mange år. Regn ud selv hvor meget du vil tabe?

7. August 2023

supergod, og ærlig, rådgivning

Jeg får supergod, og ærlig, rådgivning og information om hvad der betales til, dækkes for osv. jeg er meget tilfreds.

30. März 2022
Ensure – Skade- & Pensionsmægler-Logo

Antwort von Ensure – Skade- & Pensionsmægler

Kære Mette, mange tak for din positive respons, vi er glade for at du sætter pris på vores service. Mvh Ensure

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ensure har sparet mig for mange penge i…

Ensure har sparet mig for mange penge i forhold til at forslå mig at flytte min pensionsopsparing. De er ærlige omkring deres rolle i det, så de også tjener penge. De gav mig Professionel uvildig rådgivning og et nemt og hurtigt overblik over hvor det var bedst for mig at placere min opsparing. De ordnede det hele, så det var stort set bare at underskrive. De holder nu øje for mig, hvilket jeg gerne betaler dem for da jeg ikke selv gør det.
Kan anbefales!

22. Juni 2021

Agressiv tilgang til salg

Meget agressiv tilgang til salg. Blev henvendt til via en kollega, som fortalte at en person havde et kaffe møde i huset, hvorefter han blev henvist - og gik direkte igang med at sælge sit produkt helt coldcall agtigt. Det gør mig ked af det at nogle virksomheder kan finde på at bære sig sådan ad.

17. Oktober 2019

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr