Snel en makkelijk contact. Afspraak op korte termijn. Fijn persoon die toch maar door heel je huis loopt. Het energielabel volgens afspraak ontvangen. Achteraf betalen.
Snel gereageerd, door ziekte duurde het een paar dagen langer , maar ik werd netjes op tijd op de hoogte gehouden, vanmorgen (28 sept) is er iemand geweest, en het zag er deskundig en vertrouwd uit, e... Mehr ansehen
Heel prettig dat Fardin zoveel aandacht heeft gegeven om het juiste energielabel voor onze woning te geven. En fijn dat het ook snel kon gebeuren.
Snelle reactie, super vriendelijk en hulpvaardig Vrijdagsavonds aangevraagd, maandagochtend zijn we gebeld en direct afspraak voor de dinsdagochtend. Dmiddags hadden we het label in de mail. Super ge... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zijn het startpunt voor iedereen die zijn woning wil verbeteren. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, een ervaren belegger, of simpelweg je energiekosten wilt verlagen: wij maken de weg naar een officieel energielabel simpel, snel en transparant. Dit doen wij door energielabels bij gecertificeerde EP-adviseurs te vergelijken in heel Nederland. We kijken niet alleen naar de prijs, maar ook naar snelheid, service en reviews. Zo kies jij met zekerheid de beste match voor jouw woning.
Niederlande
- info@energie-labels.nl
- energie-labels.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Plezierig en duidelijk contact bij het…
Plezierig en duidelijk contact bij het maken van een afspraak. Afspraak verzetten was geen probleem. Controle van de woning zonder poespas en met uitleg van de procedure, TOP!

Duidelijke website met aanbieders
Duidelijke website met aanbieders. Goed te sorteren op prijs en/of snelheid. Het bedrijf wat geweest is, CRI advies was goed. Nette rustige man. Wij hadden geluk, dezelfde avond hadden wij het energie label al binnen.

Antwort von Energie-labels.nl
Er werd snel gehandeld en adviezen zijn…
Er werd snel gehandeld en adviezen zijn als zeer goed ervaren.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, ook over de menselijke kant
Vorige week is er een keurige, vriendelijke jongeman bij mij langs geweest voor het opnemen van mijn energielabel. Hij was representatief, beleefd en duidelijk deskundig. Door omstandigheden (zijn collega was met vakantie) moest hij alles alleen doen, wat begrijpelijk leidde tot wat vertraging en een missertje met het tijdstip.
Wat ik vooral waardeer: hij was hier eerlijk over, gaf het direct toe en vroeg netjes of dat een probleem was. Geen smoesjes, geen gedraai – en dat is zeldzaam tegenwoordig. Het energielabel is uiteindelijk professioneel en keurig op tijd geleverd.
Fijn om te merken dat iemand niet alleen zijn vak verstaat, maar ook integer is. Iedereen kan zich eens verslapen — het gaat erom hoe je ermee omgaat. Kortom: aanrader!

Antwort von Energie-labels.nl
Robbert heeft prima werk geleverd
Robbert heeft prima werk geleverd. Wij hadden zelf een rekenfout gemaakt waardoor we dachten dat we recht hadden op een hoger label. Hij heeft de moeite genomen om het misverstand netjes uit de wereld te helpen door een gode onderbouwing. Wij zijn nu tevreden met Energielabel B met dank aan Robbert.

Antwort von Energie-labels.nl
Vriendelijk en zeer deskundig…
Vriendelijk en zeer deskundig in-opgemeten en we zijn zeer blij met de uitkomst (A) en zeer vlot bericht gekregen hierover 👍

De adviseur reageerde snel
De adviseur reageerde snel, was open en eerlijk en kon ook snel langskomen. Prijs was duidelijk geen verwarring over in / ex btw en inclusief alle kosten.

Antwort von Energie-labels.nl
Werd zeer goed en vriendelijk te woord…
Werd zeer goed en vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met een duidelijke uitleg.

vertrouwelijk
snel , duidelijk , afspraak , op tijd , vertrouwelijk , klaar

Antwort von Energie-labels.nl
Niemand gehoord dus slechte ervaring.

Antwort von Energie-labels.nl
Epato reageerde professioneel en snel
Er reageerde “maar” 1 bedrijf, maar Epato was voor ons het juiste bedrijf. Reageerde snel, per whatsapp, ook al was het zaterdag eind van de middag. Maandag telefonisch contact en snel een afspraak. Goed verlopen.

TOP!!
Afspraak snel gemaakt, duidelijke communicatie, snel antwoord, kortom Top!!

Keurig uitgevoerd
Keurig uitgevoerd. Wel wat wachttijd voordat de adviseur in de gelegenheid was het huis te bezoeken en ook de rapportage duurt 1 tot 2 weken.

Snel en duidelijke communicatie

Vlotte professionele aanpak.
Medewerker was keurig op tijd. Er was sprake van duidelijke informatie en een vlotte, gedegen en professionele aanpak.
Ook belangrijk: in goede, vriendelijke sfeer.

Antwort von Energie-labels.nl
Doen wat ze beloven voor een eerlijke prijs
Dit bedrijf reageert snel op aanvraag voor een bezoek om een energie label aan te vragen en levert een keurig rapport in korte tijd tegen een scherpe prijs.

Aanrader!
Vlot geregeld, goede communicatie en een nauwkeurige en vriendelijke adviseur. Goed bevallen!

Antwort von Energie-labels.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.