Tesverse AS Bewertungen 545

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendingen ble noe forsinket i posten, men daglig leder møtte meg personlig i Drammen for å levere før ferien og tok seg tid til å montere utstyret i bilen. Utmerket service og en virkelig god kundeopp... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg fikk varene jeg bestilte raskt levert. Men. Senere skulle jeg ha mer, som jeg ønsket å kjøpe i lagerbutikken i Drammen. Da jeg kom dit var det ingen der ( i åpningstidene), og ingen svarte på tele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svært raskt håndtert bestilling.Meget hyggelig pris på bestilt vare. Veldig god service da det ble litt kluss med adressen - dette ble ordnet «på strak arm» ved kundeservice. Varen kunne hentes dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask og enkel bestilling. God kvalitet på varene. Hvis det var noe jeg skulle ønske var annerledes så var det at man kunne gjøre endringer på bestilling. Det vil si legge til flere varer hvis noe er g... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en 100% norsk nettbutikk med kontorer i Drammen og lager i Askim. Vårt mål er å bli den foretrukne nettbutikken for alle Tesla-eiere ved å tilby en funksjonsrik nettbutikk med produkter av best kvalitet og samtidig til de beste prisene i markedet. En umulig oppgave vil mange si, men vår lange erfaring fra handel i tillegg til en unaturlig stå-på-vilje gjør det alikevel mulig! Hos oss finner du noe for alle modellene til Tesla, og vi kan tilby gratis frakt for alle ordre over kr 699. Du får også flere valgmuligheter når det gjelder betaling; betal med kort, Vipps eller bruk Klarna for å en trygg og rask handel.

Din destinasjon for Tesla-tilbehør!

Vom Unternehmen geschrieben

Topp kvalitet til markedsledende priser!
Alle produkter vi selger er grundig gjennomgått av oss. Vi bruker mye tid og ressurser på å reise til alle verdens hjørner for å besøke og kvalitetssikre fabrikker og leverandører. Dette gir både oss og våre kunder trygghet for at produktene som finnes i vår nettbutikk er av den beste kvaliteten!
Få rask hjelp til det du trenger!
Vi er opptatt av at våre kunder skal være fornøyde med oss og våre produkter. Vi er alltid tilgjengelige for våre kunder uansett om det er for kjøpshjelp i nettbutikken, veiledning for bruk av produktene, eller bare for å slå av en liten Tesla-prat!

Vi tilbyr rask levering i hele Norge

Og gratis frakt for alle ordre over kr 699!

Og gratis frakt for alle ordre over kr 699!
Alle produkter vi selger i nettbutikken sendes fra vårt lager i Askim. Det gir deg utrolig rak levering. Ordre blir sendt fra vårt lager samme dag, eller senest neste arbeidsdag. Du får også gratis frakt på alle ordre over kr 699. Ingen begrensning på hverken vekt eller størrelse!

Kontaktinformationen

1 Stern

Formen passer ikke godt.

Formen passer ikke godt.

Antwort von Tesverse AS

Takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre at du opplever at passformen ikke er optimal. Det er bare å kontakte oss på kontakt@tesverse.no om det er noe vi kan hjelpe med :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Litt lang tid før varene ble levert inn…

Litt lang tid før varene ble levert inn til posten. En av varene jeg fikk var tydelig brukt før og åpnet. Men varen virket som forventet. Fikk opplyst laderen skulle være på 10w da det ikke sto noe på nettsiden. Men når jeg fikk den var den på 15w så det var jo fint, men merkelig de ikke har kontroll på slikt.

Ellers er jeg fornøyd, mange spennende varer i nettbutikken. Men ta gjerne og informer før dere sender oss brukte produkter, burde vært litt rabatt på slikt.

Kommer til å kjøpe igjen her.

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for at du tok deg til å gi oss en tilbakemelding! Det gleder oss at du finner mye spennende i butikken vår og at du planlegger å handle hos oss igjen – det setter vi stor pris på.

Vi har gått gjennom ordren din og ser at pakken ble pakket og sendt fra vårt lager kort tid etter bestilling. Det er dessverre slik at Posten i noen tilfeller bruker lengre tid på selve frakten enn vi skulle ønske, og det beklager vi at gikk ut over din opplevelse denne gangen.

Vi sender aldri ut brukte varer. Her kan det ha vært snakk om en stikkprøve i kvalitetskontrollen vår eller at emballasjen har fått en trøkk under transport. Vi er helt enige i at det ikke skal føles som om man mottar et brukt produkt så det beklager vi.

Lader og spesifikasjoner: Her har vi rett og slett gitt deg feil informasjon, selv om det var hyggelig at du fikk en 15W i stedet for 10W. Vi skal sørge for at teamet vårt har helt korrekte spesifikasjoner fremover.

Velkommen tilbake :)

Super fornøyd

Super fornøyd.

Kjøpt masse til min Tesla fra de, aldri misfornøyd med levering eller varene.
Kommer til å handle mere der :)

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for 5 stjerner! Det er fantastisk å høre at både produktene og leveringen stod til forventningene. Det er akkurat slik vi ønsker å ha det! Velkommen tilbake :)

Veldig god service

Veldig god service, og bra produkter!;)

Antwort von Tesverse AS

5 stjerner – tusen takk! Vi gleder oss til å hjelpe deg med mer utstyr til din Tesla i fremtiden. Velkommen tilbake!

Veldig god kunde service

Veldig god kunde service.
Gode, kvalitets produkter.
Anbefales👍👍👍

10. Dezember 2025

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for flott anmeldelse! Vi jobber hardt for at hele prosessen fra bestilling til levering skal gå knirkefritt, og det er godt å se du er fornøyd :)

Alltid rask levering

26. November 2025

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for 5 stjerner! Vi er kjempeglade for at du mottok varene dine så raskt. Vi gjør vårt beste for at Tesla-utstyret skal komme frem på lynrask tid!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mangler skikkelig kvittering/faktura

Raskt og effektivt levert, men får ikke hentet ned noe dokument som er en skikkelig kvittering/faktura på leveransen og dette gjør det mer utfordrende å bokføre dette i regnskapet til firmaet. Har behov for kvittering/faktura hvor Tesverse org nr, faktura nummer osv fremgår.

25. November 2025

Antwort von Tesverse AS

Hei Haavard! Takk for tilbakemeldingen. Vi har sendt deg salgskvittering på epost nå. Dette sender vi raskt til alle kunder som etterspør. Det er bare å sende oss mail på kontakt@tesverse.no, så kan vi hjelpe med det meste! :)
Hilsen Tesverse Teamet

Rask og god kvalitet

Fick varerne så rask og alla varer är super!

8. Dezember 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg betalte helt hjem

Jeg betalte helt hjem, men jeg måtte hente på posten…

2. Dezember 2025

Hei Trond.
Vi har sendt pakken med hjemlevering, men som du kan se på sporingen så har Posten forsøkt å levere hjem til deg men ingen var tilstede og den ble da levert til nærmeste hentested. Dette her er utenfor vår kontroll og det er Posten som styrer dette. Du kan helt sikkert ta kontakt med Posten og se om de kan prøve å levere den til deg på nytt. Hvis de ikke får levert pakken så går den jo til hentested. Vi håper uansett du blir fornøyd med produktet og det er bare å ta kontakt med oss på kontakt@tesverse.no hvis vi kan bistå deg med noe.
Hilsen Tesverse Teamet

Rask levering, bra produkter

Rask levering, og produktene var av bra kvalitet, og de så bedre ut enn på bildene.

2. Dezember 2025

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for 5 stjerner! Vi er kjempeglade for at du mottok varene dine så raskt og at du er fornøyd med kvaliteten. :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det har tatt lang tid uten at varene er…

Det har tatt lang tid uten at varene er sendt. Fikk raskt oppklaring og problemet lå hos Posten.

1. Dezember 2025

Hei Kristoffer.
Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at du er frustrert over ventetiden, og vi beklager på det sterkeste at leveransen har tatt lang tid.

Vi ønsker å bekrefte at vi sendte din bestilling fra vårt lager den 1. desember, altså allerede neste virkedag etter bestilling, i tråd med vårt leveringsløfte.

Vi er svært lei oss for at pakken din var blant et større parti pakker som dessverre ble forsinket og feilbehandlet hos Posten Norge i forbindelse med det store Black Friday-rushet. Denne forsinkelsen har vært helt utenfor vår kontroll etter at pakken ble overlevert til transportør.

God nyhet: Vi er glade for å se at pakken din nå har fått oppdatert sporing og er på vei til deg!

Vårt mål er alltid å sende varene ut så raskt som mulig, og vi håper at oppdateringen i sporingen bekrefter at vi har gjort vårt.
Ta gjerne kontakt med oss direkte på kontakt@tesverse.no om du har spørsmål om sporingen.

Med vennlig hilsen, Team Tesverse AS

Flott

Bra pris, bra produkt bra kommunikasjon

Antwort von Tesverse AS

Takk for den flotte vurderingen! Din tilbakemelding er veldig viktig for oss, da vårt mål er å levere det beste tilbehøret på markedet :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte gummi matter fra Tesverse AS

Bestilte gummi matter fra Tesverse AS, fikk verken sporing nummber eller når varene blir levert. Sendte epost fikk ikke respons fra dem.

Antwort von Tesverse AS

Hei Tanveer. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring. Vi beklager på det sterkeste at du følte at du ikke fikk den informasjonen eller responsen du trengte, og vi forstår frustrasjonen over at varene fortsatt ikke er mottatt.

Vi kan bekrefte at både ordrebekreftelse og leveringsbekreftelse med sporingsnummer ble sendt automatisk til e-postadressen du brukte da du la inn bestillingen. Vi ser at din henvendelse kom fra en annen adresse enn den som ble brukt ved kjøp. Det er en mulighet for at e-postene eller sporingsinformasjonen har havnet i spam-mappen, og det beklager vi.

Vi ser også at du sendte din henvendelse til feil e-postadresse, men vi svarte deg likevel samme kveld (sent) grunnet stor pågang etter Black Month.

Når det gjelder leveringstiden: Vi opplever dessverre store forsinkelser i distribusjonen hos Posten Norge etter Black Week, noe som er utenfor vår kontroll. Vi følger din pakke tett via sporingsnummeret og håper den blir levert raskt. Hvis du ikke har funnet sporingsnummeret, sender vi det gjerne til deg på nytt om du tar kontakt med oss på kontakt@tesverse.no.

Med vennlig hilsen, Team Tesverse AS

Utrolig hyggelig handel

Utrolig hyggelig handel.

Kommer alltid tilbake hit først.

Antwort von Tesverse AS

Det er veldig hyggelig å høre! Tusen takk for 5 stjerner, det setter vi stor pris på! Velkommen tilbake :)

Helt topp!

Bra på pris og lynrask levering!

17. November 2025

Antwort von Tesverse AS

Fantastisk! Vi er kjempeglade for at du tok deg tid til å gi oss 5 stjerner, det setter vi stor pris på :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr