Tesverse AS Bewertungen 545

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendingen ble noe forsinket i posten, men daglig leder møtte meg personlig i Drammen for å levere før ferien og tok seg tid til å montere utstyret i bilen. Utmerket service og en virkelig god kundeopp... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg fikk varene jeg bestilte raskt levert. Men. Senere skulle jeg ha mer, som jeg ønsket å kjøpe i lagerbutikken i Drammen. Da jeg kom dit var det ingen der ( i åpningstidene), og ingen svarte på tele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svært raskt håndtert bestilling.Meget hyggelig pris på bestilt vare. Veldig god service da det ble litt kluss med adressen - dette ble ordnet «på strak arm» ved kundeservice. Varen kunne hentes dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask og enkel bestilling. God kvalitet på varene. Hvis det var noe jeg skulle ønske var annerledes så var det at man kunne gjøre endringer på bestilling. Det vil si legge til flere varer hvis noe er g... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en 100% norsk nettbutikk med kontorer i Drammen og lager i Askim. Vårt mål er å bli den foretrukne nettbutikken for alle Tesla-eiere ved å tilby en funksjonsrik nettbutikk med produkter av best kvalitet og samtidig til de beste prisene i markedet. En umulig oppgave vil mange si, men vår lange erfaring fra handel i tillegg til en unaturlig stå-på-vilje gjør det alikevel mulig! Hos oss finner du noe for alle modellene til Tesla, og vi kan tilby gratis frakt for alle ordre over kr 699. Du får også flere valgmuligheter når det gjelder betaling; betal med kort, Vipps eller bruk Klarna for å en trygg og rask handel.

Din destinasjon for Tesla-tilbehør!

Vom Unternehmen geschrieben

Topp kvalitet til markedsledende priser!
Alle produkter vi selger er grundig gjennomgått av oss. Vi bruker mye tid og ressurser på å reise til alle verdens hjørner for å besøke og kvalitetssikre fabrikker og leverandører. Dette gir både oss og våre kunder trygghet for at produktene som finnes i vår nettbutikk er av den beste kvaliteten!
Få rask hjelp til det du trenger!
Vi er opptatt av at våre kunder skal være fornøyde med oss og våre produkter. Vi er alltid tilgjengelige for våre kunder uansett om det er for kjøpshjelp i nettbutikken, veiledning for bruk av produktene, eller bare for å slå av en liten Tesla-prat!

Vi tilbyr rask levering i hele Norge

Og gratis frakt for alle ordre over kr 699!

Og gratis frakt for alle ordre over kr 699!
Alle produkter vi selger i nettbutikken sendes fra vårt lager i Askim. Det gir deg utrolig rak levering. Ordre blir sendt fra vårt lager samme dag, eller senest neste arbeidsdag. Du får også gratis frakt på alle ordre over kr 699. Ingen begrensning på hverken vekt eller størrelse!

Kontaktinformationen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktet var defekt

Produktet var defekt, løsnet av seg selv!

5. Januar 2026

Antwort von Tesverse AS

Hei Ignacio. Vi har jo vært i en del dialog med deg, og har både purret og ventet på svar fra deg i lang tid nå. Ut i fra din beskrivelse og tilsendte bilder, så ser ikke vi at takstativet er hverken defekt eller har løsnet av seg selv. Du har gitt veldig motstridende informasjon, og vi har bedt om at du sender oss produktet i retur slik at vi kan undersøke dette og rette opp i eventuelle feil. Men som nevnt, så har vi ikke hørt noe fra deg på lenge og vi venter fortsatt på at du skal sende oss produktet i retur, vi har allerede sendt deg returetikett. Håper å høre fra deg snart slik at vi får muligheten til å løse et eventuell problem du har med produktet. Vi er som alltid tilgjengelig på både e-post (kontakt@tesverse.no) og på chatten på hjemmesiden.

Frakt veldig fort

Frakt veldig fort . Veldig fornøyd

21. Januar 2026

Antwort von Tesverse AS

Herlig å høre at leveringen sto til forventningene! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kom raskt

Kom raskt. Kvalitet litt dårligere enn jeg fikk inntrykk av fra reklamen òg lovnad.

19. Januar 2026

Antwort von Tesverse AS

Hei! Takk for vurderingen din. Hyggelig at leveringen gikk raskt! Vi jobber hardt for at fremstillingen i våre reklamer skal være så realistisk som mulig, og vi beklager at du opplevde det annerledes denne gangen. Vi tar med oss din kommentar videre for å bli enda bedre på produktinformasjon i fremtiden. Takk for handelen!

rask

rask levering

5. Januar 2026

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi jobber for at du skal få produktene dine i hus så fort som overhodet mulig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Svært raskt håndtert bestilling.Meget…

Svært raskt håndtert bestilling.Meget hyggelig pris på bestilt vare.
Veldig god service da det ble litt kluss med adressen - dette ble ordnet
«på strak arm» ved kundeservice. Varen kunne hentes dagen etter bestilling.

16. Januar 2026

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for flott tilbakemelding! Vi er her for kundene våre, og det betyr mye at du er fornøyd med hjelpen du fikk. Takk :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Presis levering. Bra kvalitet.

Varene kom som forventet. God kommunikasjon underveis. Produktene passet perfekt til min Tesla X.

2. Januar 2026

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss stort at du er fornøyd :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelt og raskt

Enkel bestilling og rask levering. Kjedelig at åpningene i "Beskyttelse til bakseteryggen TPE for Model Y 2021-2025+" ikke aligner med midtsetet i Juniper selv om det står tydelig i beskrivelsen at den passer for 2025+.

16. Dezember 2025

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, det setter vi stor pris på! :) Angående beskyttelsen til bakseteryggen så står dette veldig tydelig i produkt teksten: "Passer også nye Model Y Juniper (2025+), bortsett fra at hullet i midtre seksjon ikke treffer helt. Produktet er opprinnelig laget for gamle Model Y." Vi har til og med tatt bilde selv som vi bruker som hovedbilde av produktet for å vise hvordan det ser ut i Juniper. Dette er også grunnen til at vi selger den så billig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser og rask levering.

Bra priser og rask levering.

1. Dezember 2025

Antwort von Tesverse AS

Takk for den hyggelige vurderingen! Vi håper produktene dine kommer til god nytte i hverdagen. Takk for at du valgte Tesverse!

Enkel bestillingsprosess

Enkel bestillingsprosess, rask levering og mattene virker å være av god kvalitet

23. Dezember 2025

Antwort von Tesverse AS

Strålende! Rask levering, gode produkter og fornøyde kunder er det vi lever for. Takk for din støtte!

Rask levering

Rask levering. Gode produkter.

22. Dezember 2025

Antwort von Tesverse AS

Tusen takk! Vi er glade for at du er fornøyd med kvaliteten på produktene og at pakken kom raskt frem. Velkommen tilbake til oss!

Veldig rask levering

Perfekt, og lynrask levering.

19. Dezember 2025

Antwort von Tesverse AS

Herlig! Vi jobber hardt for at det skal være enkelt og trygt å handle hos oss, fra klikk til levering. Takk for den flotte tilbakemeldingen!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr