Eli&Friends.dkBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lavede en bestilling på en søndag, og den blev til min store overraskelse sendt afsted samme dag. Jeg kunne hente pakken i pakkeshop tirsdag, hvor jeg modtog den fineste kjole. Den var pakket vir... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker jeres koncept. I har virkelig brugt tid på både indpakning af både tøjet og den vedlagte returlabel. Og så blev produktet leveret, allerede dagen efter bestillingen. Jeg handler helt klart... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unbelievable service and company ! I ordered 2 items on the 4th of January and the parcel never arrived! The shipping company GLS trie twice and failed to deliver - couldn’t find my address whic... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelig hjemmeside med et fint udvalg. Jeg valgte dem, da de havde et godt tilbud, på det jeg skulle have. Da jeg bestilte før kl. 12, blev pakken sendt afsted med det samme, og næste formiddag... Mehr ansehen

1. Geschäft für Babybekleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Eli&Friends er et drøm (webshop) startet af parret Charlotte Straarup & Nicklas Mortensen. Eli&Friends er skabt ud fra ideen om, at skabe et dragende univers fyldt med inspiration og kærlighed til gode materialer og kvalitet. Derfor er alle brands på hjemmesiden, valgt med nøje overvejelser. Da vi blev forældre ønskede vi, at give vores søn, (Eli)ot, noget tøj som kunne holde til hverdagens leg og slid, samtidig med at være blødt og åndbart. Derudover synes vi at tøj, legetøj og andre essentials, som er lavet med gode og holdbare materiale, har en længere levetid, (og med den rette pleje) forhåbentlig kan gå videre i generationer.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Fin oplevelse. Hurtig levering

2. März 2023

Kære Signe,
Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse, det betyder rigtig meget for os !

Rigtig skøn weekend !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds god service hurtig…

Er meget tilfreds god service hurtig levering, kan varmt anbefales👍🫶

18. Januar 2023

Kære Jonna,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling! 🤍 Det varmer 🤍 Jeg er virkelig glad for, at høre du har været tilfreds med servicen hos os!

Rigtig god aften 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når du vil handle lækkert.

Ovenud god og hjælpsom kundekontakt.
Lækreste og fineste indpakning.
En fornøjelse at modtage pakken.
Produktet levede helt op til forventningen.

Kan varmt anbefales 🤍🤎

19. Januar 2023

Kære Else,

Tusind tak for din smukke anmeldelse & anbefaling!
Jeg er virkelig glad for du har haft en god oplevelse - det betyder rigtig meget for os 🤍

Rigtig god aften!

Dbh.

God oplevelse

Troværdig og meget kundevenlig oplevelse.

17. Januar 2023

Kære Laila,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! 🤍 Hvor er det dejligt, at høre du har haft en god kundeoplevelse hos os 🤍

Rigtig skøn aften! 🤍

fin vare, hurtig levering

14. Dezember 2022

Kære Else,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🤍 Det betyder meget for os!

Rigtig god aften 🤍

Fødselsdagsgaver

Skulle bruge nogle gaver til børnebørnene og sikke en udvalg af de bedste brands. Nemt at handle på deres webshop hurtig levering og gaverne blev godt modtaget.
Så de bedste anbefalinger herfra.

4. Dezember 2022

Kære Ryan,

Tusind tak for de flotte ord, anmeldelse og fordi du tog dig tiden til at skrive til os 🤍
Det glæder mig, du har haft en god oplevelse hele vejen igennem og gaverne faldt i god jord 🤍

Rigtig god aften!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, lækre varer og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der.
Kan kun anbefale dem.

1. Dezember 2022

Kære Annette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de pæne ord. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi vil glæde os til at se dig på shoppen igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den bestilte vare ankom til tiden

Den bestilte vare ankom til tiden, og alt var ok. Så fik jeg en mail om nye tilbud med 20% rabat på pakker, og jeg forsøgte at bestille, men de 20% var ikke indregnet, så jeg bestilte ikke. Mails frem og tilbage gav ingen løsning, kun spild af tid, så jeg dropper jer. Beklager

13. Dezember 2022

Hej,

Tak for din anmeldelse og kritik.

Vi er glade for, at dit første køb var en god oplevelse, derfor er vi super kede af din 1-stjernet anmeldelse.

Du kontaktede os med en besked om, at da du forsøgte at bestille, men de 20% ikke var trukket fra. Vi spurgte derfor ind til, om det var et pakketilbud eller et produkt, hvorefter du skriver, at det er et “pakketilbud”.

Da vi så spørger, hvilket pakketilbud det drejer sig om, så vi kan finde problemet - vender du ikke retur.

Vi vil stadig meget gerne finde frem til problemet, og er kede af du har haft en dårlig oplevelse på vores webshop. Dette skal selvfølgelig forberedes.

Du må meget gerne kontakte os igen, så vi kan finde en løsning. Vi håber, at vi kan gøre dit besøg på vores hjemmeside, til en god oplevelse igen.

Håber at høre fra dig.

Charlotte @ eli&friends

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr