Kicks Culture Bewertungen 41

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjemmeside! Jeg bestilte et par sneakers til min datter og fik hurtigt en besked på telefonen om, at skoene ville blive leveret samme dag, jeg havde bestilt dem – i stedet for de 2-3 dages vente... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordre lagt 21-12 kl. 14:28 Ordre behandlet og lagt til forsendelse 21-12 kl. 14:39 Ordre hos dao til levering 21-12 kl. 18:02 og leveret den 25-12 kl. 03:47 Jeg ved ikke hvordan man kan yde meg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hej mit navn er Villas og jeg er en ung iværksætter. Det hele startede omkring min passion for sneakers. Siden jeg var helt lille har sneakers fyldt rigtig meget i mit liv, og det er altid noget som jeg har elsket at gå op i og samle på. Dengang jeg fandt ud af at jeg kunne tjene penge på at sælge sneakers, stod det klart for mig hvad jeg ville. Jeg ville sælge sneakers, så det gjorde jeg. Den beslutning har været en af de beslutninger i mit liv, som jeg ikke har fortrudt! Følg med på min rejse, for det her bliver for sindssyg

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Enormt effektivt

Ordre lagt 21-12 kl. 14:28
Ordre behandlet og lagt til forsendelse 21-12 kl. 14:39
Ordre hos dao til levering 21-12 kl. 18:02 og leveret den 25-12 kl. 03:47

Jeg ved ikke hvordan man kan yde meget bedre service når forløbet går sådan. Ekstremt effektivt, og så med to små slikposer i pakken også, som børnene jublede over.

Tak for rigtig god betjening!

21. Dezember 2025

Hej Niklas

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er meget glad for at høre, at du har været tilfreds med vores behandlingstid, vi gør altid vores bedste :)

Tak fordi du handlede hos os og tog dig tid til at skrive. Du er altid mere end velkommen igen!

Bedste hilsner

7. Dezember 2025

Hej Inger

Mange tak for den fine anmeldelse, den værdsættes meget.

Jeg håber at du er blevet glad for din nye taske.

God jul

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog mine køb halvanden døgn efter…

Modtog mine køb halvanden døgn efter bestilling, på trods af at det var weekend. Virkelig din service.

13. Dezember 2025

Hej Dorthe

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med leveringstiden, vi gør altid vores bedste for at levere pakker hurtigst muligt.

Vi håber at se dig igen hos os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig levering og god service

Købte et par sko og de kom på kun to dage+mega god service

12. Dezember 2025

Hej Sebastian

Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder mig meget at høre at du var tilfreds med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god personlig service!!!!

Mega god personlig service!!!!

2. November 2025

Hej Laura

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Jeg er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og jeg håber at du bliver glad for dine nye sneakers :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reklamere med falske sneakers i jeres…

Reklamere med falske sneakers i jeres TikTok videoer, eksempel her deres Nike Air Max 1 Patta Aqua. Dette er imod lovgivningen og ulovligt, eftersom at salg og markedsføring af falske produkter ikke er lovligt i Danmark. Efter salg og bekendtskab til sneakers gennem 15 år, er dette tydeligt kopier som fremvises i deres videoer.

31. Oktober 2025

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse. Vi bliver selvfølgelig ærgerlige over at høre, at du tror, vi bruger falske sneakers i vores videoer – men det er ikke tilfældet. Alle sneakers hos Kicksculture er 100% ægte og bliver nøje kontrolleret for autenticitet, inden de sælges eller vises i vores markedsføring.

De Nike Air Max 1 Patta Aqua, du nævner, er originale par købt gennem en pålidelig forhandler. Vi kan naturligvis dokumentere deres ægthed, hvis det ønskes.

Vi forstår godt, at der desværre findes mange kopier på markedet – netop derfor er det en topprioritet for os at sikre, at alle vores kunder altid modtager ægte produkter.

Vi tager beskyldninger om falske varer meget alvorligt, da det kan skade tilliden til et brand, vi arbejder hårdt for at opbygge. Derfor reagerer vi, når der opstår misforståelser, så vi kan få rettet dem på en ordentlig måde.

Venlig hilsen,

Hej

Tusind tak for din anmeldelse, jeg er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og jeg håber at du er blevet glad for dine nye sko :)

Villas

Klar anbefaling

Klar anbefaling, hurtig levering og gode priser

1. August 2025

Hej Albert!

1000 tak for din gode anmeldelse, vi sætter stor pris på den!
Fortsat god dag.

Venlig hilsen, KicksCulture

super nem og hurtig

1. Juli 2025

Hej Tobias

Mange tak for din anmeldelse, det værdsætter vi meget!

Og ikke mindst tak, for at dele din oplevelse med andre herinde.

KicksCulture

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med fantastisk…

Fantastisk oplevelse med fantastisk service og hurtig levering 💪

Anbefaler stærkt

24. Juni 2025

Hej Haroon

Mange tak for din anmeldelse. Vores top prioritet er glade og tilfredse kunder, så vi sætter stor pris på din anmeldelse.

KicksCulture, kundeservice

Fremragende oplevelse hos KicksCulture

Jeg købte et par sko hos KicksCulture og havde dem ude foran min dør 3 dage efter! Klasse service og problemfri levering.

12. Juni 2025

Hej Laurits

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og hurtig…

Virkelig god service og hurtig levering. Kan kun anbefales herfra

10. Juni 2025

Hej Alexander

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne leve op til dine forventninger med service og hurtig levering.

Super handel

Super handel, Overskuelig hjemmeside - hurtig levering og god kundeservice. Anbefaler stærkt!

3. Juni 2025

Hej Martin

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og håber at vi ser dig herinde igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et par sneakers hos kicks…

Jeg købte et par sneakers hos kicks culture. Jeg fik den bedste oplevelse jeg har haft længe, de kom hurtigt og for en god pris!
Anbefaler!

26. Mai 2025

Hej Simon

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet – hurtig levering og fremragende kundeservice. Handler gerne her igen!

30. Mai 2025

Hej William

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt gik som forventet, og at både levering og kundeservice levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – og vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Villas, KicksCulture

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr