Jeg bestilte sidste år til at lave gårdsplan for rydding af ugræs og nyt grus. Formidabelt arbejde 👍👍👍👍👍 Med stor tillid bestilte jeg klip og beskæring af vores gamle bøge hæk som træng... Mehr ansehen
Fik renset, algebehandlet samt imprægneret min træ terrasse. Super fint arbejde - informerede undervejs hvis der opstod forsinkelse pga vejret og kom helt som aftalt. Tak til Daniel og makker.
Unternehmen hat geantwortet
Vel udført arbejde. Desværre havde det været meget regnvejr. Godt tilfredse.
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Ejlersens Haveservice - din erfarne partner inden for gartnerfaget! Med mere end 10 års erfaring indenfor gartnerbranchen er vi klar til at rådgive og guide dig gennem dit næste haveprojekt. Vores vision er altid at sikre vores kunders fulde tilfredshed. Når du vælger os til dit haveprojekt, er der mange fordele at nyde godt af. Vi garanterer altid den bedste behandling, og vi sørger for at overholde alle aftalte tidsrammer. Derudover benytter vi udelukkende miljøgodkendte produkter for at beskytte vores naturlige omgivelser. Vi er stolte over at være Årets Håndværker 2025. Vi tilbyder følgende: * Fliserens og algerens * Rensning af træterrasse * Hækklipning og beskæring * Pleje og vedligeholdelse * Græsslåning * Græspleje * Algebehandling af tag * Rensning af tagrender
Bromme Østermark 24a, 4190, Munke Bjergby , Dänemark
- Ejlersenshaveservice@hotmail.com
- ejlersens-haveservice.dk
Fantastiske havemand/kvinder
Jeg bestilte sidste år til at lave gårdsplan for rydding af ugræs og nyt grus.
Formidabelt arbejde 👍👍👍👍👍
Med stor tillid bestilte jeg klip og beskæring af vores gamle bøge hæk som trængte til god og kærlig pleje.
I dag har Daniel og hans medarbejdere været her og udført endnu engang et godt stykke arbejde.
Vores bøge hæk fremstår som ny 🤗
Super dejligt at se.
Og ikke mindst alt ryddes alt væk på en god måde.
Ærlige, pålidelige og ansvarsfulde.
👍👍👍👍👍
Klipning af hæk
Skulle have klippet min hæk og havde set de pæne anmeldelser af Ejlersens Haveservice.
Og de skuffede mig ikke. Hækken blev rigtig pæn og der blev ryddet pænt op.
Vi gennemgik hvordan hækken skulle klippes og efterfølgende gennemgik vi resultatet.
Og så var de både behagelige og hjælpsomme.
Super prof arbejde
Super prof arbejde, alt var efter aftale
Venlige og behagelige mennesker der udførte arbejde tilfredsstillende.
Vi glæder os til at Ejlersen kommer igen.
Hilsen Esben
Har haft besøgt af Ejlersens…
Har haft besøgt af Ejlersens haveservice 2 gange nu. Jeg kan kun skrive positivt om ham. God service, smilende og fair pris. :-)
God kundeservice og god pris…
Vi har netop fået renset vores fliser og algebehandlet vores tag. Daniel kom hurtigt og målte op og gav en god pris. Arbejdet blev udført hurtigt og grundigt og resultatet er så flot.
Et flot stykke arbejde
To af min hække var blevet noget uoverskuelige så fik hjælp at Ejlersens Haveservice komme og slå dem.
De kom og klippede det hele som aftalt og gjorde et flot stykke arbejde.

Antwort von Ejlersens Haveservice
Vi har været godt tilfreds med jeres…
Vi har været godt tilfreds med jeres arbejde. Er ked af ikke vejret var med os

Vel udført arbejde
Vel udført arbejde. Desværre havde det været meget regnvejr. Godt tilfredse.

Antwort von Ejlersens Haveservice
Super service og på alle måder en god opdagelse at få dem til at lave et stykke arbejde.
Det er ikke sidste gang vi gøre brug af dem.

Dygtige havefolk
God kommunikation, let at lave aftaler med, kom til tiden og udførte et godt stykke arbejde. Vi fik lagt træflis, luget samt andet havearbejde. Derudover fik vi renset og olieret træterrasse samt renset tage. De bedste havefolk vi har haft. Vil helt sikkert bruge dem igen.

Rensning af træ terrasse

Godt og tilfredsstillende arbejde 👍
Endnu engang, en super tilfreds kunde.
I er min faste Haveservice leverandører.

Antwort von Ejlersens Haveservice
Daniel udførte et virkelig godt arbejde…
Daniel udførte et virkelig godt arbejde i samarbejde med sit team. De er dygtige og høflige. Der var styr på det hele. Alt fra maskine til jord.

Antwort von Ejlersens Haveservice
Vi har haft besøg af Ejlersens…
Vi har haft besøg af Ejlersens Haveservice til at rense og behandle vores terrasse og indkørsel. Derefter fik vi algebehandlet og imprægneret fliserne. Super proffesionelt og yderst behagelige folk. Min varmeste anbefaling herfra. 😀

Flot stykke arbejde
Fin oplevelse af tilbudsgivning, besøget, og ikke mindst udførsel af klipning af vores 100m bøgehæk.
Kan anbefales

Antwort von Ejlersens Haveservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.