Mijn zoon wilde graag een spuitbus met blauwe verf om zijn war hammer figuren sneller van een ondergrond laag te voorzien. In de winkel en op de voor ons bekende online platforms overal uitverkocht. V... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn bestelling werd vlot verstuurd en alles was netjes en veilig verpakt. Goede communicatie omtrent het bestellen en versturen. Erg blij met m'n bestelde spulletjes, het ziet er allemaal zo mooi uit... Mehr ansehen
Nog nooit zo tevreden geweest over een webshop. Ik moest wachten tot mijn bestelling op voorraad was, en tot het moment dat het pakje bezorgd werd werd ik super goed op de hoogte gehouden. Vriendeli... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Alles voor uw tabletop & fantasy games, miniaturen, scenery, terrain en diorama
Oude Veer 34, 3353GS, Papendrecht, Niederlande
- 0637301662
- info@eenkleinewereld.nl
- eenkleinewereld.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisch!
Een van de, zo niet dé, beste winkels op het gebied van tabletop games. Enorm assortiment, van games tot verf tot tufts en basing materialen. Daarnaast is het ook een hele prettige winkel om binnen te lopen. Licht, ruim en met een goeie sfeer.
De service is uitmuntend, heb je vragen worden ze snel beantwoord en ben je per ongeluk iets vergeten bij je bestelling? Geen probleem, een berichtje en het is zo gefixt.
Er worden met enige regelmaat demo dagen georganiseerd voor verschillende games voor en door de fantastische community die deze winkel heeft opgebouwd. Ik kan niet anders dan deze winkel aanraden, en zou zeker een keertje langs gaan als je alleen nog maar online hebt besteld.
Wat een fijne winkel
Wat een fijne winkel! Ze hadden gelukkig alle verf van Two Thin Coats op voorraad. Heel erg snel verzonden en daarnaast perfect verpakt in de carry case die ik erbij had besteld. Zo fijn dat ze met mij meedachten en de potjes alvast in de doos deden zodat ze extra veilig aankwamen.

Antwort von Een Kleine Wereld - TabletopFantasy
Goede en snelle levering
Direct na bestelling plaatsen bevestiging gehad, en 10 minuten later al de melding dat mijn bestelling voorbereid was. De volgende dag de track and trace ontvangen en dag daarna in huis.
Goede en snelle service
Ik had een product op de de kleine wereld besteld. Het pakket was binnen de aangegeven tijd bezorgd, maar er bleek een vergissing te zijn gemaak met de etiketten van de pakketen. Ik heb contact opgenomen met de eigenaars en binnen een dag had ik mijn order alsnog in de bus. Keurig opgelost en geheel tevreden over de levering
Super snelle levering.
Goede ervaring
Duidelijke communicatie, snelle levering, goede service. Gewoon een leuke winkel
Alles was goed geregeld
Alles was goed geregeld. Mooie producten, brede keuze en snelle bezorging zoals beloofd.
Perfecte behandeling van de bestelling
Perfecte behandeling van de bestelling, zoals het hoort!
Goed geholpen en fijn contact
Overzichtelijke site en snel geholpen. Had al een bestelling geplaatst en dan later dat ik iets was vergeten. Een mail gestuurd en direct een antwoord gekregen, dat het geen probleem was de bestelling aan te passen.
Ruim aanbod snelle levering
Ruim aanbod snelle levering! Vond aleen via de telefoon dat de website niet helemaal goed werkt maar toen via de pc besteld en dat ging prima!
snel geleverd en bovendien tussentijds…
snel geleverd en bovendien tussentijds snel van statusupdates voorzien
Top bedrijf
Top bedrijf. Gemotiveerde eigenaars, zelf wargamers! Denken mee en doen hun best voor je! Van harte aanbevolen
Supersnelle levering!
Super winkel, geen gedoe
Altijd fijn om te weten dat er een Nederlands bedrijf is dat artikelen aanbiedt die anders uit het buitenland moeten komen en dat zij die artikelen ook nog op voorraad hebben liggen.
Goede service en snelle levering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.