Unternehmen hat geantwortet
De website trok mijn aandacht, ik was heel verast over het product. Vooral de creativiteit uiteindelijk werd ik goed opgevangen door de medewerkers en is alles helemaal goed gekomen. Zeker een aanrade... Mehr ansehen
Hat 9 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedrijf doet zaken die wettelijk niet toegestaan zijnn
Mijn vader is helaas opgelicht door dit bedrijf. Niet gewezen op de bedenktijd (wat ze wel verplicht zijn). Ook torenhogen annuleringskosten vragen wat totaal niet wettelijk toegestaan is. Berekeningen die ze in hun offertes zetten kloppen simpelweg niet. Ze reageren helaas niet meer op emails. Zodoende rechtsbijstand ingeschakeld. Ik zie op het forum van Tros radar van Avro dat meerdere mensen precies hetzelfde meegemaakt hebben. Trap er niet in mensen.
Onbetrouwbaar bedrijf, nare ervaring
Wij zijn gebeld door het nummer +31 85 208 49 28. Het verhaal ging over besparing op de energienota met een thuisbatterij. We hebben het verhaal aangehoord en wilden dit verder uitzoeken. Een vrijblijvend gesprek met een adviseur leek ons een mooi startpunt.
In het telefoongesprek werd de illusie gewekt dat we een oriënterend gesprek zouden kunnen plannen met het bedrijf Ecoplan Nederland B.V. We moesten op een link in de mail klikken (verstuurd vanuit iemand die zich voordeed als Jesse van EcoPlan, wat later om een callcenter bleek te gaan) om te kijken of we voor een thuisbatterij in aanmerking zouden komen. We hebben gevraagd of we ergens aan vast zouden zitten. Dit zou niet het geval zijn.
Later bleek dit toch te gaan om een verkoopovereenkomst voor een thuisbatterij. Hier kwamen wij met het (al eerder verzette) gesprek, met ene Jozef Garcea, bij ons thuis achter. Het gesprek was verzet, de twee weken bedenktijd waren voorbij, en volgens zijn leidinggevende Robert Landwaard stond alles al zwart op wit en zaten we er nu aan vast. Annuleringskosten zouden bijna €4000 euro bedragen. Deze annukeringskosten zijn totaal niet relevant voor de zogenaamd gemaakte kosten.
Door professionele misleiding hebben wij uiteindelijk, onder dwang, gekozen voor een thuisbatterij die wij helemaal niet wilden. Diezelfde dag nog hebben we duizenden euro’s overgemaakt. Daarna zijn we recensies gaan lezen en hebben we contact opgenomen met meerdere instanties. Wij willen niets meer met dit bedrijf te maken hebben en hebben een brief met verzoek tot vernietigen van het koopcontract opgesteld. Daarnaast hebben we allerlei instanties gesproken die ons in het gelijk stelde, reviews achtergelaten en aangifte gedaan bij de politie. Op dit moment zijn wij bezig met het ondernemen van rechterlijke stappen en in contact met andere gedupeerden. Trap er niet in!
Zeer nare ervaring met onbetrouwbare mensen
Wij zijn gebeld door het nummer +31 85 208 49 28 met een verhaal omtrent besparing op de energienota met een thuisbatterij. We hebben het verhaal aangehoord en wilden dit verder uitzoeken. Een gesprek met een adviseur leek ons een mooi startpunt.
In het telefoongesprek werd de illusie gewekt dat we een oriënterend gesprek zouden kunnen plannen met het bedrijf Ecoplan Nederland B.V. We moesten op een link in de mail klikken om te kijken of we voor een thuisbatterij in aanmerking zouden komen. We hebben gevraagd of we ergens aan vast zouden zitten. Dit zou niet het geval zijn.
Oplichters thuisbatterij
Oplichters! Vandaag aangifte gedaan en diverse meldingen gemaakt bij instanties waaronder de fraude helpdesk en de consumentenbond. Foto van Josef die bij ons langs is geweest en waar we ook foto van zijn auto hebben gemaakt met kenteken overhandigd aan de politie. Zij hebben ons 1600 afhamdig gemaakt en nu willen ze 200 terug betalen en zeggen dat 1400 euro kosten zijn die zij administratief gemaakt hebben. Ze verkopen een thuisbatterij proberen je een lening af te laten sluiten. Nooit aangegeven dat wij herroepingsrevht hebben. Robert en Josef pure oplichters.

Antwort von Ecoplannederland
ik werd opgebeld door deze partij
ik werd opgebeld door deze partij
ik had al eerder gehoord van verhogende kosten, terugleverkosten etc wist niet hoe ik het moest aanpakken
kwamen met een oplossing ben er blij mee!!!
De Service was heel goed alles is…
De Service was heel goed alles is netjes geregeld en het product werkt zoals het moet! De medewerkers waren heel vriendelijk!
Ondanks dat ik een beetje overvallen…
Ondanks dat ik een beetje overvallen werd door het aantrekkelijke aanbod en zelf ietwat te voorbarig gereageerd had uitgaande van mijn nog niet duidelijke plannen m.b.t. emigreren. Waarbij ik absoluut niets af wil doen aan het uitstekende plan! Dat deskundig en duidelijk werd uitgelegd én toegelicht. Ben ik ook uiterst vriendelijk en zorgvuldig geholpen toen ik uiteindelijk toch besloot om het plan te herroepen vanwege de onzekere datum m.b.t. het emigreren.
goeie ervaring
goeie ervaring
ik had jorik aan de lijn geloofde op het eerste moment niet heel veel van de besparing etc
kwam met duidelijke uitleg waardoor het voor mij echt duidelijk werd eindstand is er een adviseur gekomen financiele kwestie mee afgehandeld. ben er helemaal tevreden mee !!
Top!
Zeer te spreken over de batterij en de werk wijze. Ik wil in het bijzonder Bob en Yozef bedanken voor het bijstaan gedurende het proces en hun advies.
Chapaeuuuu!!
Top kwaliteit
De website trok mijn aandacht, ik was heel verast over het product. Vooral de creativiteit uiteindelijk werd ik goed opgevangen door de medewerkers en is alles helemaal goed gekomen. Zeker een aanradertje
Zeer tevreden over de installatie van…
Zeer tevreden over de installatie van onze thuisbatterij. Professioneel advies, nette installatie en alles duidelijk uitgelegd. We merken nu al voordeel in ons energieverbruik. Aanrader!
Prima team
Prima team! Goed geholpen met me warmtepomp + batterij
Wat probleempjes met het wachten van het installeren maar goed gecompenseerd
Erg tevreden
Erg tevreden, ben gelukkig in aanmerking gekomen en het is me goed uitgelegd verheug me op de batterij.
Top ervaring
nette jonge man aan de telefoon, vertelde van alles over een besparing wat ik tegemoet zou gaan. Het was eerst allemaal beetje te mooi om waar te zijn heb toen dus ook een afspraak met een adviseur ingeplant die langs kwam en alles rustig en duidelijk voor mij uitlegde waardoor ik het allemaal wat beter begreep.
nu na een paar maanden de batterij te hebben blijkt het ook allemaal te kloppen en nog steeds perfect te doen en ben ik zeer tevreden met de besparing tot nu toe!
Wil niet eens 1ster geven
Wil niet eens 1ster geven. Wat een vieze dieven.
Via mijn energie maatschappij zou ik in aanmerking komen voor een gratis thuis batterij. Zou me Niets kosten. Ben doorverbonden met ecoplannederland en na een testje zou ik in aanmerking komen voor de batterij. Afspraak gemaakt en terwijl ik met ze aan de telefoon was moesten even € 250,00 overmaken. Zodra de afspraak geweest was zou het geld teruggestort worden. Vond ik nogal wat maar er werd me verzekerd dat het normaal was aangezien ze door heel Nederland reden en te vaak op de afspraak kwamen en er niemand aanwezig was. Afspraak gemaakt en na het ophangen was ik toch bang voor scam. Ik het bedrijf gebeld of er daadwerkelijk een afspraak stond en dat klopte en ook vertelde hij dat het geld gewoon terug gestort zou worden. Ben nu 6 weken, en meerdere telefoontjes van mijn kant, verder en ik wacht nog steeds.
Bij het laatste telefoontje , 10 min geleden, werd me medegedeeld dat ik niets terug krijg omdat ik de batterij niet genomen heb omdat ik “even” €3000,00 moest voorschieten wat ik dan wel weer af kon trekken via belasting dienst. Heb ik gewoon niet!!!! Maar omdat er iemand is langs geweest krijg ik dus geen geld terug. Een soort van voorrijkosten dus.
Wat een schoften, snelle babbels, mooier maken dan het is en dan over voorwaardes gaan beginnen die niet gemeld zijn of gezien zijn omdat alles tijdens het de telefoongesprek even geregeld moest worden.
Woest ben ik!!!!
Oplichting ze willen alles van je weten…
Oplichting ze willen alles van je weten ook je inkomsten per jaar terwijl ze zeggen dat het geen geld kost . Kreeg offerte van bijna 10.000 euro maar zei die man je hoeft geen geld te betalen of ik even op een knop wilde drukken in de mail en mijn handtekening wilde zetten voor zogenaamde huischecker nou ik heb de hoorn erop gegooid en uiteraard niks getekend hun geblokkeerd trap er niet in niks is gratis
Erg netjes en professioneel in de…
Erg netjes en professioneel in de omgang, ondanks dat ik het erg druk had met werktijden en weinig vrije tijd zijn we er goed uitgekomen qua planning en is alles goed afgerond.
verhaal aangehoord van ecoplan offerte…
verhaal aangehoord van ecoplan offerte aangevraagd, afspraak gehad maar toch besloten om div. redenen om de thuisbatterij niet op dit moment aan te schaffen, nadat wij hadden aangegeven begon het dreigen met extra kosten en zelfs met een rechtszaak.
gelukkig hebben wij goede juridische ondersteuning en gelukkig ook een opname van het gesprek zodat we er wel uitkomen.
maar laat je niet verleiden om deze partij in zee te gaan.
Oplichters!!!
Oplichterij
Ze beloven een gratis batterij wat niet waar is natuurlijk .
Moest onder druk contract tekenen zonder het te lezen en de opbrengst van de batterij gaat in hun eigen zak en uiteindelijk moet je alleen maar 2300 euro betalen wat je zogenaamd terugkrijgt???????
Ze nemen hun telefoon niet op en reageren niet op mails.
Heb 1000 procent spijt dat ik getekendheb maar mijn advocaat gaat het regelen.
Trap er niet in want het zijn leugenaars en oplichters
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.