Oplichters zijn het! Ik ben er ook ingetrapt, gladde praatjes, intimideren! Vrijblijvend getekend wat dus achteraf helemaal NIET vrijblijvend was. €3308,= betaald, ik heb binnen 3 dg opdracht inget... Mehr ansehen
De uitleg was helder. Er werd ruim de tijd genomen voor het beantwoorden van vragen en het geven van de nodige adviezen. Dit over het adviesgesprek met Leroy, heel tevreden hierover. De productver... Mehr ansehen
Een goed gesprek met de adviseur gehad. Deze zoekt de mogelijke oplossingen om dingen rond te krijgen. Met het telefoon gesprek was het mij niet duidelijk dat er ook gelijk iets aanbetaalt moest... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Voel me opgelicht
Tot op heden mocht ik nog altijd geen restitutie mogen ontvangen ondanks de toezegging van Januari 2026.
Ook op herhaalde herinneringen als verstuurd en telefonisch contact geen reactie.
Very agressive sales people
Very agressive sales people, not willing to help clients, not respectful.
The product delivered is incomplete and service is lacking.
KARMA
Heb nog nooit zo'n walgelijk bedrijf mee gemaakt , en politie en alle instellingen die je moeten helpen ook triest, hoop dat Voltagrid een keer goed aangepakt word maar wij wachten vanaf 3 juli op terug betaling van kastje naar de muur hoop dat jullie gelukkig worden van mensen zo op te lichten bah geen woorden voor
Ga niet met dit bedrijf in zee
Ga niet met dit bedrijf in zee. Aanbetaling gedaan. Niks geleverd en aanbetaling niet terug gekregen rommeltje bij dit bedrijf
Ik zou geen zaken met ze doen zijn zeer…
Ik zou geen zaken met ze doen zijn zeer opdringerig beloven van alles maar komen niets na en geven valse informatie echt geen zaken mee doen
Dit is het slechtste bedrijf ooit
Dit is het slechtste bedrijf ooit
Ik heb en voorschot betaald en de financiering kreeg ik niet rond en ze wiegen het voorschot terug te betalen
Oplichters zijn het!
Oplichters zijn het!
Ik ben er ook ingetrapt, gladde praatjes, intimideren!
Vrijblijvend getekend wat dus achteraf helemaal NIET vrijblijvend was. €3308,= betaald, ik heb binnen 3 dg opdracht ingetrokken/geannuleerd maar nog steeds mijn geld niet terug. Loopt al vanaf eind juni 2025. Rechtsbijstand ingeschakeld maar nog niks mee opgeschoten 😞
Zeer en zeer slecht pure oplichting dit…
Zeer en zeer slecht pure oplichting dit bedrijf ben al va augustus bezig om mijn geld terug te krijgen informatie ingewonnen inmiddels bij een advocaat/deurwaarder alles nagevraagd maar gezien de recensies ben ik niet de enige misschien een idee om allemaal bij dezelfde deurwaarder een dossier te openen
Aanbetaalde bedrag moet jezelf…
Aanbetaalde bedrag moet jezelf achteraan gaan en dan nog krijg je maar de helft terug van je btw omdat je onder ondernemer valt een grote oplichting bij voltagrid mensen niet doen
Een vrijblijvende offerte bleek niet zo…
Een vrijblijvende offerte bleek niet zo vrijblijvend te zijn. Omdat ik ‘getekend’ had heb ik enigszins geïntimideerd een aanbetaling gedaan van 3811,- euro. Binnen 14 dagen mijn aanschaf geannuleerd, vanwege de hoogte van het totaalbedrag. Dit wordt nergens openlijk gecommuniceerd. Probeer nu al een half jaar mijn aanbetaling terug te krijgen. Mails en telefoontjes worden vriendelijk beantwoord met toezeggingen van terugbetaling. Ook aangetekende brieven worden niet geaccepteerd. Duidelijk voorbeeld van oplichting en malpraktijk. Inmiddels aangifte gedaan bij Fraudedesk.
Mijn advies: NIET in zee gaan met dit bedrijf.
De volgende bv
Ook weer een bv’tje van sales manager Patrick Janssen uit almere vermoed ik. Zelfde principe, dezelfde verhalen en de acm hobbelt er weer als kudde schapen achteraan. Die kunnen ook nul sterren krijgen. Hoe lang moet dit nog doorgaan voordat de overheid een keertje ingrijpt
oplichters moest €2345,00 aanbetalen
oplichters moest €2345,00 aanbetalen, binnen nog geen week geannuleerd. maar nog geen cent terug gekregen . nu 3 maanden verder, wel een dreig telefoontje gekregen net voor de kerst dat ik nog meer moest betalen !aangetekende brief gestuurd word niet aangenomen. wat een zielig bedrijf om mensen zo te naaien en hub zuur verdiende centen afhandig te maken
Door Green-choise een adviseur…
Door Green-choise een adviseur opgedrongen voor een bezoek aan huis. Ook werd een duurzaamheidsrapport beloofd dat je huis optimaal zou laten worden wat betreft mogelijkheden en aanzien van het energielabel. Kosten €199,-
op 1 oktober bleek Adviseur Zegers van Voltagrid.
In het gesprek werd gesteld dat minimaal een thuisbatterij van 15 KV nodig was, dat de BTW binnen 4 weken zou worden teruggestort en dat €12.500,- via het Nationaal Warmtefonds gefinancierd zou worden. Al deze beweringen zijn onwaar.
Tijdens het gesprek een offerte via e-mail en nog geen uur later een opdrachtbevestiging, waarin 20% te weten € 3079,- direct moest worden overgemaakt. Alle attentievinkjes voor het tekenen werden door Zegers voor mij aangezet, waardoor de functie van deze opmerkingen voor mij verborgen bleven.
Na lang aandringen mocht hier de €199,- van het rapport van worden afgetrokken. Het rapport overigens nooit ontvangen. Bij zijn vertrek memoreerde hij nog de 14 dagen wettelijk geregelde
mogelijkheid tot annuleren.
De volgende dag na het controleren van de aangeleverde gegevens bij het eerste contact over de schouw meegedeeld dat ik van de koop afzag.
Dit op 4 oktober ook aan Zegers gemeld, volgens hem had ik er geen recht op omdat offerte maatwerk zou zijn. Dit geld natuurlijk altijd voor elke offerte, dus een kulargument. Moest het maar via zijn hoofdkantoor regelen. Dit geprobeerd, hier ook een bevestiging van gekregen en daarna alleen maar tijdrekken en onzin-argumenten. Op 12 januari! afspraak met advocaat om langs gerechtelijke weg mijn geld terug te krijgen. Beoordeling lager dan 1 ster blikt niet mogelijk. Volgens mij zou min 5 sterren nog teveel zijn. Blijf bij deze club weg!
Sjef Smeets
pure oplichting
pure oplichting, na aanbetaling van bijna 4000 euro de koop herroepen. daar hebben ze schijt aan, geld weg, ook na bellen, mailen etc.
Oplichters
Oplichters! De verkoper (ismael) heeft ons een 20kwh batterij verkocht waar wij in juni mee akkoord gingen (zelfs met het doorlopen van de offerte verkoopt hij ons een 20kwh batterij). 15 dagen later kwam de schouwer langs en hij vertelde ons doodleuk dat het om een 10 kwh batterij gaat (voor een belachelijke prijs!). Na meerdere meldingen van misleidende verkoop hebben wij ons aanbetaling van 2500 nog steeds niet terug ontvangen. Ook hebben we de notities meegestuurd welke ismael voor ons heeft opgeschreven ter advies. Ook hier staat duidelijk zwart op wit dat er een 20kwh batterij wordt aangeboden. De rechtsbijstand verzekering gaat er nu mee aan de slag maar trap er alsjeblieft niet in! Oplichting!
Oplichters.!!!!!!!!!
Wat een smerige oplichters is dit bedrijf. Houden je een dikke vette worst voor en leveren niets. Schrijven je de mooiste verhalen voor bij je thuis, op een A-4 papiertje. Daarna laten ze op hun laptop zien dat dit ook in de factuur zo staat. Pas op.!!! De factuur wordt op het laatste even snel aangepast.!!! Daardoor veranderen ze je hoeveelheid opslag capaciteit. Ze laten je dan tekenen, en dan duurt het 2 weken voordat de schouwer komt. Die meldt dan een veel "lichtere" batterij. Ze weten ineens van niks meer. Inmiddels na 6 maanden bellen, mailen en loze beloftes de rechtsbijstand erop gezet. Wat een schofterige criminelen zijn dit. TEKEN NIKS, GA NIET IN ZEE MET DEZE OPLICHTERS.!!!
Ik ben verplicht gemaakt tot het…
Ik ben verplicht gemaakt tot het accepteren van een fysieke afspraak eenmaal bij mij thuis en ik had aangegeven dat ik niet geïnteresseerd was wilde de vertegenwoordiger mijn huis niet uit totdat ik € 381 betaalde dit moeten doen voor mijn veiligheid. Vervolgens heb ik meteen aangegeven dat ik afgekeurd ben door kredietverstrekkers en ik dus niet akkoord kan gaan zodat ik mijn geld terug kan krijgen en we zijn vijf maanden verder en ik heb tot op heden mijn betaling niet terug ontvangen. Ik heb meerdere keren contact met hun opgezocht en er wordt gezegd d’r wordt aan gewerkt en vervolgens krijg ik geen respons meer. Ik ben ten einde raad en ik vind het echt een hele slechte organisatie
Stelletje oplichters!!!
Stelletje oplichters!!!
Wacht al sinds juni op terugbetaling van ruim 3300 euro. Aanbetaling gedaan voor thuisbatterij, maar na vele beloftes dat we het terug zouden krijgen na annulering nog steeds niets terug gekregen. Ze zetten je onder druk, laten je iets tekenen en je kunt fluiten naar je geld. Waardeloos. Mensen die dit soort praktijken uitvoeren komen zichzelf nog wel tegen in het leven. Een alleenstaande moeder besodemieteren en voorliegen. Schandalig en daarom waarschuw ik een ieder tegen deze misdadige praktijken.
Onduidelijke bedrijfsvoering en…
Onduidelijke bedrijfsvoering en tegenstrijdige gegevens
Voltagrid B.V. is opgericht in februari 2025 en opereert via een holdingstructuur. Volgens de Kamer van Koophandel is Voltagrid B.V. volledig eigendom van Onix Group B.V.
Wat opvalt is dat het bedrijf meerdere adressen gebruikt. Naast Tijnmuiden 59 in Amsterdam staat Voltagrid ook geregistreerd in Almere, op een adres dat fungeert als verzameladres en geen daadwerkelijk kantoor betreft.
De geregistreerde SBI-code (computerconsultancy/IT-diensten) komt niet overeen met de energie- en batterijoplossingen die commercieel worden aangeboden. Daarnaast bestaat de organisatie volgens de KvK uit slechts één werkzame persoon.
Mijn advies is om vooraf grondig onderzoek te doen, alles schriftelijk vast te leggen en geen betalingen te verrichten zonder volledige duidelijkheid.
ga absoluut niet met dit bedrijf in…
ga absoluut niet met dit bedrijf in zee! hier sinds een half jaar een batterij geplaatst die vanaf dag 1 al niet heeft gewerkt! je kunt ze bellen en ze beloven van alles maar komen werkelijk niets na! voor de zoveelste keer een monteur die niet komt opdagen! inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld! zolang dit niet veranderd wordt deze review ook zeker niet aangepast!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.