Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven, maar we hebben een hele mooie week gehad op Sardinië. Routes waren heel duidelijk en prima te lopen op gps. De accommodaties"Hotel La Rosa del Venti: enorm... Mehr ansehen
Tijdens onze last minute boeking heeft Ecktiv met ons meegekeken wat de mogelijkheden waren. We zaten vroeg in het seizoen dus de plekjes waar we overnachten waren rustig. Het vervoer van de rugzakken... Mehr ansehen
Goede en snelle communicatie, gemakkelijk te boeken. Geen overkill aan informatie, precies goed. De fietsen, materialen en de app waren perfect. Het eerste, en ook het laatste hotel, was op een prim... Mehr ansehen
De fietsroutes waren prachtig! Wel was de fietstocht van Monschau naar Stavelot erg mooi, maar ook erg lang. Wij hadden een acccu met veel vermogen maar wanneer je dit niet hebt kom je ws in de pro... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.
Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa
Vom Unternehmen geschrieben

- Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.
Wateringweg, 131, 2031 EG, Haarlem, Niederlande
- 0854016272
- reserveringen@ecktiv.nl
- ecktiv.nl
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Het was een mooie en goed georganiseerde tocht.
Wij hebben goede ervaring op gedaan van zowel de fietstocht in de Hunsruck als de Elfstedentocht.
Allemaal goed geregeld en verzorgd.
Tijdiger graag informatie delen en ook…
Tijdiger graag informatie delen en ook achtergrond bedrijf. Nu onderdeel van Relax Reizen?
Fantastische Fietsvakantie
We hebben in 6 dagen de Zuiderzeeroute (rondje IJsselmeer) gefietst. De hotels waren allemaal goed, gezellig bij een haven of in het kleine centrum. Alleen bij enkele hotels konden we wel de fietsen goed plaatsen, alleen konden we ze daar niet opladen, zodat we de accu's mee moesten nemen naar de kamer. Het bagagevervoer was prima, helemaal geen problemen en altijd op tijd. De GPX routes waren ook uitstekend. En ook de app van Ecktiv is goed; heel duidelijk en goede informatie.
Kortom; We hadden fantastisch weer en ook doordat bij Ectiv alles goed was geregeld, hebben we een hele fijne fietsvakantie gehad. Een echte aanrader.....
Zorgeloos genieten van wandelen
Laagdrempelige en vriendelijke helpdesk, gelieerd aan ervaren lokale reispartners, duidelijke informatie, goede prijs- kwaliteitsverhouding
Fantastische ervaring
Wij hebben de Schladminger Tauern Hoheweg gelopen. Het was een fantastische ervaring, slapen in hutten en overdag genieten van de mooie natuur. Wij vonden het een pittige tocht en hebben hem hier en daar wat aangepast. Alles was prima geregeld door Ecktiv, we gaan voor de volgende huttentocht.
De reis was heel mooi en het verblijf…
De reis was heel mooi en het verblijf heel goed, maar er zaten een paar onduidelijkheden in de routebeschrijving waardoor we meerdere keren moesten bellen hoe het nu precies zat. Daar werd steeds goed op gereageerd maar het duurde even voordat het écht duidelijk werd in samenhang met de gpx-routes. Tip over de gpx: geef aan dat deze regelmatig afwijkt van de reguliere routes over de Hermannshohen! Verder alles gut, we hebben erg genoten!
3 dagen wandelen
3 dagen wandelen; Hunsrück in de Eiffel, mooie omgeving. Vlotte communicatie per mail. Onderweg verliep het vervoer van bagage en ons gladjes.
Het 2e hotel Altes Stadttor in Kastellaun was een feestje wat inrichting en eten betreft, hiervoor hebben ze ook prijzen gewonnen.
De reisbescheiden met het verloop van dag tot dag kunnen wat ons betreft wat makkelijker en overzichtelijker weergegeven. Al met al , zeker voor herhaling vatbaar
Prima geregeld
Fijne vakantie door de goede begeleiding van reisleider en chauffeur. Duidelijke routes en heldere informatie over de overnachtingen en andere logistieke zaken.
Persoonlijk had ik graag meer kilometers willen fietsen maar zo was het programma niet. Reisleider was duidelijk en benaderbaar voor vragen en liet de groep de groep, hij drong zich niet op. Chauffeur was een ware kunstenaar met de grote bus en fietsentrailer daar achter. Reed ook heel fijn.
Enige jammere was dat er met vegetariers niet overal goed rekening werd gehouden. De ene keer kreeg ik hetzelfde eten als de groep maar lieten ze gewoon het vlees weg, de andere keer bakten ze een vegatrische hamburger die uit de kartonfabriek leek te komen. Gelukkig werd dat steeds beter naar mate we dichter bij Venetie in de buurt kwamen.
Mooie reis.
Mooie reis. Goede reisleider, prettig vervoer en gezellige medereizigers. Hotels goed geregeld.
Prima overnachtingen in basic…
Prima overnachtingen in basic ingerichte hutten. Mooie, goed aangegeven wandelroutes in schitterende omgeving.
Goed georganiseerd …
Super goed geregelde reis in een mooi gebied. Het hollengebergte in Oostenrijk is een echte aanrader. 1 ster minder omdat het restaurant van de eerste en laatste dag geen goede service had, dus wij hebben elders gegeten.
pieter pad 2025
we hebben een heerlijke reis gehad ,het Pieter pad gefietst in 11 dagen, goede accommodaties onderweg. bagage vervoer goed geregeld even na denken hoe je het doet en dan kan de bagage om 9.00 uur bij de receptie staan. klein foutje in de een van de GPS bestanden waardoor we door een toen droge sloot moesten (doorgegeven aan ecktiv) zorgt weer voor extra avontuur. mooie natuur en goed te fietsen.
Alles was dik in orde
Alles was dik in orde: de hotels waren sfeervol en het eten was goed. De app die via Grand Angle gebruikt wordt, werkte blijkbaar minder; wij zijn dan ook blij dat we de gpx-bestanden hebben opgevraagd om deze op de sporthorloges te kunnen lopen.
Prima hotels
Prima hotels, nadeel het aangeven van de route vooral de startpunten van de dag deze zijn erg onduidelijk
Geen stop om de 2 uur
Geen stop om de 2 uur, zoals in beschrijving staat! Helaas fietsbegeleider vond dat hij fietsbegeleider was en geen reisleider. Zeer weinig info vanuit hem.
De reisleiding was kortaf en gaf…
De reisleiding was kortaf en gaf summier informatie. Hij fietste wel mee maar was tijdens de fietstocht niet bereid tot een gesprek
Competente en vriendelijke organisatie
Prettige telefonische assistentie bij het boeken, goede informatie vooraf, zeer uitgebreide documentatie ter plaatse.
Mooie toer!
Het was echt een fantastische reis…
Het was echt een fantastische reis langs en over de eilanden met een eigen gids. We hebben heerlijk kunnen fietsen en hadden perfecte maaltijden aan boord van de Mirabela.
De organisatie is top!
De organisatie is top!
Leuke en nette verblijfplaatsen, bagage keurig op de juiste plaats, lekker eten, mooie paden, super omgeving!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.