Eigenlijk zou ik 4,5 ster willen geven, maar we hebben een hele mooie week gehad op Sardinië. Routes waren heel duidelijk en prima te lopen op gps. De accommodaties"Hotel La Rosa del Venti: enorm... Mehr ansehen
Tijdens onze last minute boeking heeft Ecktiv met ons meegekeken wat de mogelijkheden waren. We zaten vroeg in het seizoen dus de plekjes waar we overnachten waren rustig. Het vervoer van de rugzakken... Mehr ansehen
Goede en snelle communicatie, gemakkelijk te boeken. Geen overkill aan informatie, precies goed. De fietsen, materialen en de app waren perfect. Het eerste, en ook het laatste hotel, was op een prim... Mehr ansehen
De fietsroutes waren prachtig! Wel was de fietstocht van Monschau naar Stavelot erg mooi, maar ook erg lang. Wij hadden een acccu met veel vermogen maar wanneer je dit niet hebt kom je ws in de pro... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.
Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa
Vom Unternehmen geschrieben

- Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.
Wateringweg, 131, 2031 EG, Haarlem, Niederlande
- 0854016272
- reserveringen@ecktiv.nl
- ecktiv.nl
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Pieterfietspad
Omdat ik zelf zo van fietsen houd is het heerlijk om door helemaal van boven naar beneden door Nederland te fietsen. De koffer was elke dag op tijd behalve bij het allerlaatste hotel maar dat kan een keertje.
Hotels waren van prima naar goed of gewoon.
Een minpunt vonden wij de plaats, Boxmeer, lag totaal van de Pieterpad fiets route af.
De fiets app is goed en leuk met extra info. Maar er kan nog verbetering komen aan de app.
Maar we hebben fantastisch genoten. En geen pech onderweg gehad dus das ook wat waard.
Bracissima!
Zie onze uitgebreide email hierover al aan jullie met veel plezier en waardering gestuurd. Robert & Ingeborg.
Geweldige ervaring
Een geweldige ervaring gehad dankzij Ecktiv! We hebben de Alta Via del Granito gevolgd in de dolomieten. Alles was goed geregeld. De route was zwaar (maar dit was ook van te voren aangegeven), maar zeker te doen mits je een goede conditie hebt. Een aanrader!
Behulpzame klantenservice om zaken na…
Behulpzame klantenservice om zaken na te vragen.
Het is wel doorboeken bij een andere firma; dus terplekke heb je niets meer met Ecktiv te maken.
De beschrijvingen zouden iets specifieker mogen; bijv; je fietst met de groep (op eigen tempo) en wacht op elkaar; het eten is een warme drie-gangenlunch, je slaapt in stapelbedden.
Een van mijn mooiste vakanties geboekt
Een van mijn mooiste vakanties geboekt. Ook al eerder goede ervaring mee gehad.
Goed verzorgde reis
Goed verzorgde reis. Hotels prima (Beziers evt wat minder) Duidelijke route, soms iets gedateerde informatie over b.v. restaurantjes in de buurt. Fietsen goed.
Rond de Monte Viso (FR/IT)
We zijn met 4 mannen (50-55 jr.) voor het 3e jaar op rij met Ecktiv op reis geweest, telkens een andere route. Dit jaar betrof het de 6-daagse huttentocht in de Queyras, 4 dagen rond de Monte Viso lopen met 3 overnachtingen in hutten.
De organisatie en communicatie vooraf is uitstekend, de informatie voldoende en duidelijk, alleen hebben we dit jaar de fysieke wandelkaart niet ontvangen...
Een pittige, prachtige tocht op grote hoogte! Een goede conditie is aan te bevelen. Qua landschap en uitzichten werkelijk fantastisch, je moet wel van een rotsachtige omgeving houden.
Enige punt van kritiek is dat de hutten zeer 'basic' waren, dat was onvoldoende duidelijk vantevoren. Geen douche (2x) of alleen koud (1x), geen wifi of ander bereik (2x), geen electriciteit (1x) en met name het ontbijt was wel erg karig. Het avondeten in de hut was wel goed en (ruim) voldoende.
Al met al weer super genoten, volgend jaar weer (ergens anders)!

Antwort von ECKTIV
Vlekkeloze boeking
De boeking via Ecktiv is vlekkeloos verlopen. Ook de lokale partij had de organisatie prima op orde met een meer dan uitstekende gids (Hassan) en kok/ drijver (Ahmed). Omdat de een na laatste wandel dag de route, in overleg, te zwaar werd bevonden heeft Hassan een alternatief verzorgd die geweldig uitviel.
De Karinthië fietsvakantie
De begeleiding en de buschauffeur waren uitstekend (5 sterren).
Ook een prima programma, wel met de opmerking dat een rondje fietsen om of langs de twee grote meren tegenviel omdat je steeds ver weg van het meer moest fietsen (veel prive gebieden langs de kust van de meren).
Twee verbeterpunten: de airco in de bus deed het niet goed.
De maaltijden savonds in een van de hotels waren matig tot zeer matig.
Verder was alles goed verzorgd, leuke groep en veel genoten van deze fietsreis
Alles klopte
Het was voor ons een nieuwe ervaring, maar meteen bij thuiskomst een nieuwe fietscruise geboekt.
Een goede sfeer, prachtige fietsroutes, heerlijk eten en een super reisleider en kapitein.
Het is voor vroege vogels, 7.00 uur de wekker, rustig ontbijten en om 9.00 uur fietsen.
Wij vonden ook deze reisorganisatie perfect.
Perfect geregeld de gehele reis
Top ervaring
Wij hebben zeer genoten van onze bus/fietsvakantie van Tirol naar Venetië. De begeleiding van Chauffeur (Jack) en riesbegeleider (Martin) was top. De routes veelal over mooie fietspaden waren goed te volgen via onze app. Het boekje hebben we niet gebruikt.De hotels waren redelijk tot goed. Het ontbijt in Langenau was onder de maat. En natuurlijk hebben we het met onze groep ook zeer getroffen.
Route was top
Route was top, zeer duidelijk en prachtige bestemmingen.
Accomodaties vond ik af en toe ondermaats
Afwisselende niet te zware fietsreis
Fantastische fietsbegeleider en goede en enthousiaste chauffeur. Mooie fietstochten, erg goed overnachtingshotel en goede hotels.
Fietsvakantie langs de Maas. Van Maastricht naar Sedan.
Prettige benadering bij boeken van de reis en bij meedenken over alternatieven en data.
De reis zelf was goed verzorgd. Veel fietspad, prima hotels (een hotel was ietwat verouderd en aan renovatie toe), goede reisinformatie. Vervoer naar huis eveneens prima geregeld.
Goed uitgezette fietsreis
Goed uitgezette fietsreis. Hotels op gepaste afstand op de tussenbestemmingen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.