Onze poetshulp is een echte topper. Ze werkt heel nauwkeurig, is vriendelijk en betrouwbaar. Dankzij haar zijn wij altijd heel tevreden over het resultaat. Over het poetsbedrijf zelf hebben we e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Excellente opvolging van onze ervaring met de poetshulp.Vragen worden zeer vriendelijk beantwoord. Hebben steeds vervanging kunnen krijgen indien nodig. De dienst let er op dat de poetshulp Nederland... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer positieve ervaring met Easy Life. De medewerker is vriendelijk, stipt en werkt zelfstandig. Er wordt efficiënt gewerkt en alles is netjes afgewerkt. De communicatie verloopt goed. Persoonlij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Schilde gezinnen en alleenstaanden in Schilde en de omliggende gemeenten met een betrouwbare ondersteuning voor het huishouden. Of u nu hulp nodig heeft bij de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u naar een oplossing die past bij uw wensen. Dankzij onze lokale aanwezigheid in Schilde kennen we de omgeving en staan we dicht bij onze klanten. We begeleiden u bij het vinden van een geschikte huishoudhulp en zorgen voor een goede opvolging. Zo kunt u rekenen op een persoonlijke service en een samenwerking waarop u kunt vertrouwen.
Schoolstraat 5a, 2970, Schilde, Antwerpen, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Goede, correcte samenwerking met Mariska uit het kantoor Schilde. Ze weet exact wat ik belangrijk vind bij een poetshulp.

Antwort von Easy Life dienstencheques - Schilde | Huishoudhulp via dienstencheques

Ik heb nog geen problemen gehad tot hiertoe en mavis is een̈ heel goede poetshulp

De communicatie verloopt goed. Persoonlijk zou ik voor administratieve communicatie wel de voorkeur geven aan e-mail in plaats van sms.
Ik ben tevreden over de dienstverlening.

Over het poetsbedrijf zelf hebben we eerlijk gezegd weinig te zeggen. We hebben er nauwelijks contact mee en de dienstverlening voegt voor ons weinig toe. Wat we wel jammer vinden, is dat de administratieve kost die per gepresteerd uur wordt aangerekend de laatste jaren sterk is gestegen. Dit is echt niet in verhouding tot de ondersteuning die we als klant ervaren.
Onze waardering gaat dus vooral naar onze poetshulp, die elke week uitstekend werk levert.

De dienst let er op dat de poetshulp Nederlands spreekt omdat mijn hoogbejaarde moeder minder goed kan communiceren in het Frans of Engels.

Wel Macha is nu al een paar jaar bij mij te werk, en aeer tevreden over haar werk

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Easy Life. De communicatie verloopt steeds duidelijk en efficiënt: geen overbodige berichten, maar enkel relevante en to-the-point informatie. Ook de dossieropvolging verloopt vlot en vragen worden steeds snel en correct beantwoord.
Daarnaast ben ik enorm tevreden over mijn poetsvrouw. Ze levert uitstekend werk, is vriendelijk, stipt en betrouwbaar. Het is fijn om te kunnen rekenen op iemand die haar werk met zorg en aandacht uitvoert.
Kortom, Easy Life biedt een professionele en klantgerichte service die ik zeker kan aanbevelen.

Goed opgeleid personeel, bij afwezigheid wordt snel vervanging aangeboden, regelmatig wordt gepeild naar de tevredenheid

We hebben even geduld moeten hebben ,maar dan hebben we wel een geweldige poetshulp aanbevolen gekregen dankjewel 🙏

Zeer snel en efficiënt geholpen iedere keer als ik iets vraag. Als de poetshulp niet kan komen wordt er automatisch vervanging gerekend

Ben heel d tevreden van de diensten van Easylife.
Vriendelijke bediening, vlotte interactie en samenwerking.

Goede communicatie.
Snel nieuwe huishoudhulp gevonden na vertrek vorige.

Zeer goede en snelle communicatie via GSM-berichten.
Duidelijke afspraken.

continuiteit van de poetshulp is prima
misschien af en toe eens extra bijscholen

Ik ben zeer tevreden over de service van Easylife. Altijd wordt er naar een oplossing gezocht indien de vaste poetsvrouw vakantie heeft. De dames van de klantenservice zijn zeer vriendelijk.

Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.