Banner for Easy Life dienstencheques - Gent | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Gent | Huishoudhulp via dienstencheques Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Brabantdam 154, 9000 Gent, Oost-Vlaanderen, BE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vrij duidelijk naar communicatie, tijdig verwittigen voor verlof, steeds vraag of er vervanging nodig is. Poetshulp krijgt fijne begeleiding vanuit het kantoor indien er wat verwarring heerst. Posit... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het kantoor in Gent zorgt doorgaans snel voor een alternatieve oplossing wanneer mijn vaste poetshulp niet kan komen poetsen. De opvolging verloopt over het algemeen zeer adequaat. Jammer genoeg gebeu... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De persoon die het werk uitvoert is echt wel op niveau, in tegenstelling tot een eerdere kandidaat die niet voldeed. De overgang verliep vlot. Voor de rest hebben wij weinig contact met de onderneming... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel tevreden over Easy Life . Het bedrijf is in de voormiddag telefonisch gemakkelijk bereikbaar en, in geval van een probleem, wordt steeds in overleg met ons naar een aanvaardbare oplo... Mehr ansehen

1. Hausreinigungsservice
  2. Reinigungsfirma
  3. Reinigungsservice
  4. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Gent dagelijks gezinnen en alleenstaanden in Gent en de omliggende gemeenten. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij bekijken samen met u welke huishoudhulp het beste past bij uw situatie. Vanuit ons kantoor in Gent kennen we de stad en de omliggende regio goed. Daardoor kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Met een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging zorgen we ervoor dat u kunt rekenen op een vlotte en betrouwbare dienstverlening.

• Brabantdam 154, 9000, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgien

Alle Bewertungen

1.888 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

3 sterren omdat er een tijd geweest is…

3 sterren omdat er een tijd geweest is dat ik steeds moest aangeven dat ons adres moeilijk te vinden was, en of ze het aub in het dossier wilden zetten, en telkens opnieuw mensen ons huis niet vonden en we bijgevolg geen poetsbeurt kregen die week.
Ondertussen betere dienstverlening.

12. Juni 2026

Dag Elyn,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat dit voor frustratie kon zorgen en dat is niet onze bedoeling. Onze oprechte excuses daarvoor. We nemen uw opmerking mee. Daarnaast zijn we blij te lezen dat dit ondertussen beter loopt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vanaf het begin ging alles al vrij goed ...

Vanaf het begin ging alles al vrij goed. Ik kreeg een efficiente en vriendelijke poetshulp toegewezen. Bij een probleem, zoals het melden van vakantie enz. werd alles op een beleefde en snelle manier geregeld.Heel goede klantenservice.

10. Juni 2026

Dag Chantal,

Bedankt om uw mooie feedback met ons te delen 😊

Wat fijn om te lezen dat alles vanaf het begin vlot is verlopen. Het doet ons plezier dat u tevreden bent over uw huishoudhulp en onze snelle en vriendelijke opvolging. Uw waardering voor onze klantenservice betekent veel voor ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glauco is een goeie poetshulp

Glauco is een goeie poetshulp. Easy life communiceert duidelijk.

10. Juni 2026

Dag Axel,

Bedankt voor uw fijne woorden over uw huishoudhulp en over het kantoor. Dat waarderen we enorm.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet echt wat ik er van verwacht

Vriendelijke mensen in het kantoor zelf, maar beloftes van terug bellen worden niet altijd waar gemaakt.
Poetshulpen zelf : het verloop is groot. De poetshulpen nemen het niet altijd zo nauw met de regels (o.a. werktijden...). Als het in hun voordeel is, dan moeten de regels wel strikt gevolgd worden
Kwaliteit van het geleverde werk is zeker niet volgens verwachting : traag, overal rond ipv er onder (niets verzetten), niet de juiste middelen gebruiken en manier van werken hanteren (met een droge stofvod een vettig fornuis afwrijven, ramen wassen op het moment dat de zon er fel op schijnt, water niet voldoende wisselen,...), eigen fiets poetsen tijdens de werkuren, eigen elektrische fiets/GSM/oortjes ongevraagd bij de klant opladen, later beginnen en vroeger vertrekken,...

6. Juni 2026

Dag Heidi,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat onze kantoormedewerkers als vriendelijk worden ervaren.

Jammer om te lezen dat u niet de beste ervaring heeft gehad met uw huishoudhulp. Ondertussen is dit intern doorgegeven en hebben we samen met u naar een oplossing gezocht.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Easy life Gent kent een slechte…

Easy life Gent kent een slechte klantenservice.
Slechte communicatie met mij als klant maar ook met hun eigen personeel.
De eerste Poetshulp sprak alleen Arabisch, kon geen Nederlands, engels of frans. Los daarvan was zij niet opgeleid, bijsturen was moeilijk omwille van de taalbarrière en poetste hierdoor niet goed.
De tweede poetshulp was vriendelijk maar kwam 1u te laat, rookte in huis en was ook niet gemotiveerd. Het uur dat er niet gepoetst werd, werd aangerekend ookal was er gezegd dat dit niet ging aangerekend worden, waardoor ik opnieuw contact moest opnemen om dit recht te zetten. Telefonisch is het bureau alleen in de voormiddag of niet te bereiken.
Bij het stopzetten van de poetshulp, stond de poetshulp 2 weken later niet ingelicht terug voor de deur.
De ene poetshulp waar ik wel tevreden over was, werd stopgezet omwille van gezondheidsredenen. De poetshulp zelf communiceerde heel goed waardoor het minder erg was dat het bureau zijn werk niet deed.

2. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dag Annelies,

Bedankt om de tijd te nemen om uw ervaring met ons te delen.
We vinden het jammer om te lezen dat onze dienstverlening niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen dat de verschillende wissels van huishoudhulp en de uitdagingen die daarbij kwamen kijken voor frustratie hebben gezorgd.

Vanuit ons kantoor hebben we steeds geprobeerd om samen met u naar een passende oplossing te zoeken en u zo goed mogelijk te informeren over de beschikbare mogelijkheden. Hoewel we niet altijd aan uw verwachtingen konden voldoen, hebben we ons telkens ingezet om een oplossing op maat te vinden.

We waarderen uw positieve woorden over de huishoudhulpen die u hebben geholpen en danken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel en het kuisen ook…

Vriendelijk personeel en het kuisen ook zeer goed

6. Mai 2026

Dag Marie,

Bedankt voor uw fijne feedback.

Wat goed om te horen dat u tevreden bent over zowel de vriendelijkheid van ons personeel als de kwaliteit van het werk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Williams is een zeer goede poetshulp

Williams is een zeer goede poetshulp, stipt, correct, vriendelijk. ik ben een tevreden klant!

11. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dag Gabriela,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Williams 😊
Bedankt om uw ervaring te delen en om zijn stiptheid, correctheid en vriendelijkheid te waarderen.

Het Easy Life-team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr