EasyCheese Danmark ApS Bewertungen 90

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is a fake company - forcing for positive feedback or do not allow you to leave any feedback 😅 Bought couple items they never arrived and they blamed me…. I try to go leave review for it and it... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Produktet er egentlig et godt produkt, men synd det ikke fungerer i praksis. Osten mugger veldig fort i denne beholderen, til tross for at boksen har vært helt ren og tørr når jeg har tatt osten inni.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Glimrende box men lidt svært at flytte bunden jævnt, ofte ender man med den ene side af osten meget højt og så må man prøve at få den ned igen (den firkantede). Boxen i sig selv er virkelig god, mås... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Küchenbedarf

Über EasyCheese Danmark ApS

Vom Unternehmen geschrieben

Til alle oste elskere.

På en tur til Norge stødte vi på det geniale produkt EasyCheese. En osteboks verden ikke har set magen til. Produkterne er designet og produceret i Norge. De er af høj kvalitet og har taget Norge med storm. Vi opdagede, at netop sådan et produkt manglede på det danske marked. Et produkt der både kunne gøre det nemmere at opbevare osten og samtidig gøre serveringen og håndteringen hurtigere, lækrere og mere hygiejnisk. Dette behov ville vi imødekomme og det blev starten på vores nye virksomhed EasyCheese.

Vi er nu stolte over at kunne præsentere EasyCheese i Danmark. Det gør det hele Easy ;) Og de fleste af os elsker Cheese.

En hurtig brugsanvisning på EasyCheese:

• Skær skorperne af osten, læg osten i EasyCheese`n. Sæt den i køleskabet.
  • Når man så skal tage sig en ostemad er det bare at tage EasyCheese ud af køleskabet, skære sig en skive og velbekomme! That's it!

Funktionen med den justerbare bund gør, at berøring af osten minimeres. Det er meget mere hygiejnisk og lækkert!

Vi er alle kendt med osten i plastikposen, der gemmer sig i køleskabet og bliver en smule klam med tiden. Dette slipper man for hvis man bruger EasyCheese.

EasyCheese fortjener at få en chance i alle danske hjem. Den er blevet et fast og uerstattelig inventar i vores egne køleskabe :)

Vi importerer og sælger dette produkt til det danske marked - både privat og B2B.

Besøg vores hjemmeside og se vores spændende produkter: easycheese.dk

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Basis i ethvert hjem.

Fik den i julegave - nu har den fast plads i køleskabet og på bordet. Har en flok teenagere der elsker toast - det er så nemt - og nu klikker de den selv på plads når delene er vasket . Enkelt og meget kærkomment i en travl familie - og så er min samvittighed overfor alle de mange poser der er røget i årenes løb ved at blive noget bedre .

15. Januar 2023

Dejligt at høre. Tak for anmeldelse 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Funktionelt, flot og fuldstændig uundværligt.

Nem hjemmeside at bruge. Hurtig levering. Og FANTASISK produkt. Lækker kvalitet og flot design. Kan slet ikke undværes når man først har fået det i brug. Har nu alle modellerne. Kan på det varmeste anbefales.

8. Januar 2023

Tak for anmeldelse 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitets osteklokke - super nem at bruge

Har brugt den en del måneder nu, den holder sig pæn og fin og er ikke gået i stykker selv om den blev tabt på gulvet et par gange. Og bare det at man kan tage den ud af køleskabet med en hånd :D - nemmeste måde at opbevare og servere ost på i hverdagen!

31. August 2022

Antwort von EasyCheese Danmark ApS

Tak for anmeldelse. Godt at høre den fungerer og du er glad for den 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste osteklokke jeg har haft

Bedste osteklokke jeg har haft. Virkelig et godt produkt. Den gør sig også fin at servere fra. Elsker at man slipper at røre ved osten mere end en gang👍🏼

19. Dezember 2022

Tak for anmeldelse 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super glad for min easycheese..

Er super glad for min easycheese... Genialt opfindelse.
Varen kom som lovet, 2 dage efter bestilling.
Jeg ønsker mig en til:-)
Flot service særligt, af et nystartet virksomhed.

23. November 2022

Antwort von EasyCheese Danmark ApS

Tak for anmeldelse. Dejligt at høre du er glad for den 😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr