Totaalisen luokaton puhallus: kiinapaskaa myydään vähintään 300% voitolla; takuita luvataan, mutta ei pidetä. Ali-Baba myy samoja fillareita 50€, mikä lienee lähempänä oikeaa hintaa. KUSETUS, ON PARAS... Mehr ansehen
Levererades en Tv inom 4 dagar. Allt var positivt. Leverans skedde med DHL och enda nackdel är att man inte kan får paketet inburet och installerat det fick vi göra själv. Mycket nöjd😊
Läste lite recensioner och forskade innan beställning och läste en del om trasiga TV vid leverans samt dålig kundservice. Valde att testa ändå pga det billiga priset! 7,000kr för 75” TCL. Leverans kom... Mehr ansehen
Det är ett blufföretag! Jag har haft en extremt negativ upplevelse med detta företag. Jag fick en TV, 85 tummare, tung och besvärlig att hantera, med stora fel - ljusläckage och pixelproblem på halva... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
e-ville.com is a home electronics e-commerce company headquartered in Finland that offers quality products at competitive prices. e-ville.com reached an important milestone in spring 2022 when Verkkokauppa.com, Finland's leading home electronics retailer, acquired the company. Leveraging Verkkokauppa.com's established presence and seamless infrastructure, it allowed e-ville.com to expand its reach in the Nordic market and beyond. The co-operation between e-ville.com and Verkkokauppa.com marks a strategic move to strengthen market position in the competitive e-commerce sector by offering customers a wider product choice, improved services and more efficient delivery options. A large part of the core of our business is our central warehouse in Jätkäsaari, Helsinki, from where we handle customer orders with the highest accuracy and efficiency. Through optimized logistics and cooperation with local partners, we can offer fast delivery throughout Sweden and the Nordic region.
Maisalantie 2, 04600, Mäntsälä, Vereinigte Staaten
- e-ville.com
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställde ett wheel stand pro den 16/12…
Beställde ett wheel stand pro den 16/12 med löfte på deras hemsida att få den innan julafton !.
Har fortfarande inte ens kommit iväg enligt PostNord……..
Älä käy koko sivustolla!
Äitini oli jostain syystä joutunut niitten sivustolle. Siinä hän vain katsoi yhtä asiaa. Pari päivää myöhemmin se oli postissa. Ilman tilaamista ja tietojen täyttämistä! Oli laitettu Verkkokauppa.comin laatikkoon..?! Palautus oli mahdotonta. Tuli Qr koodi mitä käyttää ja sen kautta avautui sivusto missä täyttää palutuksen syyn jne. Mitään tietoa tilauksesta ei ollut laatikossa. Siinä ei ollut edes täydellistä suomenkielistä tekstiä. Lopussa luvattiin että tulee heti palautustiedot sähköpostiin, mitään ei ikinä tullut(roskapostin myötä katsottu). Kävin sitten postin sivustolla ja hankin helposti koodin. Eli mitään palautus mahdollisuutta ei ole tämän firman kautta.
Helt ärligt hade jag hellre skjutit mig
Gjorde en beställning, en vecka senare har den inte tagit sig en meter. Aldrig igen
Jeg handlede på CDON og var ikke klar…
Jeg handlede på CDON og var ikke klar over, at jeg reelt købte fra dette firma. Jeg modtog et ødelagt produkt, som jeg returnerede. De var meget flinke og imødekommende, indtil de havde fået varen retur. Derefter blev der fuldstændig radiotavshed, og jeg har hverken fået mine penge tilbage eller kunnet komme i kontakt med dem. Jeg forstår ikke, at CDON vil samarbejde med sådan et firma.
Opdatering - CDON svare ikke og jeg kan ikke komme i kontakt med dem længere. Måske I bør overveje om I vil samarbejde med dem?

Antwort von e-ville
Krångel med returnerande varor (uppdaterad)
OBS! Ärendet uppdaterat (läs längre ner)
Tidigare:
Returnerade en produkt enligt överenskommelse med "Björn" i slutet av september som ankom i början av oktober. Återbetalning skulle ske när varan ankom (3e okt enligt PostNord) men har fortfarande ej fått pengar i skrivande stund (4e dec)
Har kontaktat företaget flera gånger under olika intervaller men får ej svar. Telefonnumret på deras hemsida fungerar inte ens så det är ingen idé att försöka nå dom. Oprofessionellt och oseriöst är bara förnamnet. Ärendet är anmält till Klarna.
Uppdatering 10/12:
Fick efter en jädrans massa jobb, bevis och tjat äntligen återbetalning den 9/12, alltså mer än två månader efter att paketet bekräftats upphämtat av PostNord(!) jag returnerade det oöppnade paketet till EXAKT den adress som angavs och jag frågade även Björn att bekräfta detta. Både mitt namn och ordernummer var ju kopplat till innehållet så jag förstår verkligen inte denna hävdade problematik med returen.
Företaget hävdar vidare i svaret nedan att [citat] "Vi vill även nämna att vi inte kunnat se någon återkoppling från dig efter vårt senaste svar den 29/09.!" - vilket jag finner ytterst märkligt då jag hade kontaktat dom på precis SAMMA mailadress (och samma tråd) där kommunikationen skedde till en början (och jag faktiskt fick svar då) totalt 3-4 obesvarade mail under olika intervaller närmare bestämt.
Min upplevelse är fortfarande negativ men jag ändrar betyget till 2/5 från 1/5 då jag äntligen fick både svar och återbetalning. Om felet nu kanske ligger hos "returcentret" så kanske man ska se över rutinerna?

Defekt TV och bristande kundhantering
Jag har haft en väldigt negativ upplevelse med detta företag. Jag fick en TV med tydliga fel (ljusläckage och pixelproblem) och reklamationen skickades in direkt med bilder och video. Till en början bekräftade företaget felet och erbjöd kompensation eller byte. Senare ändrade de helt sin ståndpunkt, tog in TV:n i nästan två veckor och skickade sedan tillbaka den med påståendet att “ingen avvikelse hittats”.
Informationen jag fick var långsam, motsägelsefull och skapade onödiga förseningar och frustration. Kundtjänsten erbjöd ingen verklig lösning och bad mig istället kontakta myndigheter.
Ärendet är nu anmält till ARN på grund av hanteringen.
Jag rekommenderar att man är försiktig om man överväger att handla här. Kommunikation och ansvarstagande var långt under förväntan.!
I had a very disappointing experience with this company. I received a TV with clear defects (light leakage and pixel issues). I reported the problem immediately with photos and videos. At first, the company acknowledged the issue and even offered compensation or a replacement. Later, they changed their position completely, requested a return, kept the product for almost two weeks, and then sent it back to me claiming “no fault found”.
The information they provided throughout the process was inconsistent, slow, and created unnecessary stress and delays. Their customer service offered no real solution and told me to contact consumer authorities instead of taking responsibility.
I have now escalated the case to ARN due to the way this matter was handled.
If you consider buying from this company, I strongly recommend being cautious. The communication and reliability were far from acceptable.!

Fick leveransen i tid
Fick leveransen i tid, utan problem. Kundservice svarade snabbt på alla frågor jag hade. Är jättenöjd.

Antwort von e-ville
Beställde en Samsung Q75 som…
Beställde en Samsung Q75 som levererades med ett par döda pixlar. E-ville ordnade återtag och leverans av ny TV exemplariskt. 5 av 5.

Antwort von e-ville
Beställde en TV från E-ville men…
Beställde en TV från E-ville men ändrade mig då min trasiga tv började fungera igen. Gjorde en snabb avbeställning via deras kundtjänst. De hanterade min avbeställning proffsigt o annullerade beställningen innan leveransen gick iväg till mig. Återbetalningen av 13000:- gick oxå smärtfritt o utan några konstigheter. Har läst en del negativa omdömen här men kan utifrån min egna upplevelse bara ge e-ville ett toppbetyg på alla punkter⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Imponerad av servicen!
När jag beställde en TV från E-ville blandade jag ihop två siffror i mitt telefonnummer och fick därför inget leverans-SMS från Schenker. Jag upptäckte felet sent på söndag kväll och öppnade ett ärende via e-ville.com. Redan före klockan 6 nästa morgon svarade E-ville att de uppdaterat Schenker med rätt nummer. På tisdagen fick jag TV:n levererad. Jag är imponerad av servicen!

UNDIVK UNDVIK
UNDIVK UNDVIK! Beställ bara om du vill betala för varor som du inte har!
Beställde en Samsung Watch men ångrade köpet innan jag fick den levererad till mig. Gjorde ett returärende och fick en länk med instruktioner hur jag skulle göra.
Man skulle fota varan???? och då var jag tvungen att hämta ut paketet.
Skickade sedan klockan i originalförpackning oöppnad via postnord.
Nu en månad efteråt påstår dom att dom inte fått något paket!
Därför kan dom inte ta bort dessa över 2 000 kr som jag måste betala för dom hittar inte paketet!
har du spårningsID på paketet frågar den där "Björn" nej det stod ingenstans att jag skulle ha något sådant på er kalle anka info som man får.
Ärendet pågår fortfarande så drygt att behöva ha att göra med oseriösa företag.
Kundtjänsten borde åtminstone ange riktiga namn på sina handläggare istället för "Björn". Snacka om oseriöst.

Bluffbolag
Köpten en Samsung the Frame av E- ville . Hade velat fram och tillbaka tills jag nästan bara hade detta bolag att köpa av. Dom var billigast och jag la ordern trots betygen var låga. Tvn kom inom utlovat tid MEN kartonen var öppen . Ngn hade haft tvn innan jag fick den. jag mailade självklart med bilder på alla öppna paket och tejp som var bruten - inget svar - skickade flera påminnelser men inte ett ljud . Dett är ett bluffbolag och jag varnar potentiella köpare . välj bort E-ville -

Antwort von e-ville
Köpte en samsung s90f 48" OLED tv som…
Köpte en samsung s90f 48" OLED tv som datorskärm från E-ville.com genom CDON leverans kom utlovad tid allt var bra och fick den ca. 12.000 kr billigare,, 👍

Riktigt skitigt
Riktigt skitigt! Jag köpte en tv via dom på CDON fick bara veta att jag skulle få en länk med leveranskontrakt senare. Sen får jag veta att de bara skickar till PostNord ombud och mitt närmaste ligger 20 min promenad bort då jag inte har bil kan jag inte hämta upp tvn.

Skulle köpa en tv
Skulle köpa en tv, var lite skeptisk till sidan E-ville, som jag inte sett tidigare. Men nu med hjälp av en fantastisk kille på kundservice "Björn" som svarar snabbt och trevligt på alla mina frågor så beställde jag tillslut en Samsung 65" från den här finska elektronik kedjan. Tvn sitter på väggen nu och allt gick hur smidigt som helst. Toppen verkligen och till bästa pris. Blev levererad till mig med schenker. 5+ av mig och jag är inte en köpt recension :) bara en nöjd kund

Fick först fel vara
Köpte ett datorfodral för 1800 kr som skulle levereras inom 1-2 veckor. Butiken skickade ett helt annat datorfodral efter drygt 2 veckor, som säljs för cirka 350 kr, istället. Fel färg, fel modell, fel material (plast istället för läder). När jag klagar till butiken via e-post fick jag först inget svar från butiken på 15 dagar, trots påminnelser. När butiken svarade erbjöd de sig att jag får behålla det felaktiga fodralet och att de skickar rätt fodral. Det kom fram några dagar senare. En fin lösning!

Antwort von e-ville
Räcker att kolla på sidan - ”tack för din beställning”.
Kollade på lördagskvällen på produkter på sidan. Ingenstans varken la eller godkände jag en order! Dagen efter på kvällen får jag ett SMS ”tack för din beställning från e-ville.com”.
Ridå!
Kommer inte hämta ut något för jag har inte beställt eller ingått ett avtal med dessa.

Katastrof
Beställning lagd 11 augusti där leverans utlovades inom 1-3 vardagar. Idag, 4 dagar senare, är ordern inte skickad och kundtjänst svarar inte trots utlovat svar inom 24h under vardagar. Det har nu gått ca 48h med uteblivet svar.
Jag kommer göra en retur när varan kommer och köpa den till högre pris någon annanstans för att inte premiera detta beteende.

Antwort von e-ville
Bedragen på ett SD Express-kort för…
Bedragen på ett SD Express-kort för 3000 kronor. Köp ALDRIG från dessa! Paketet var helt tomt. Polisanmält.

Antwort von e-ville
Deras kundtjänst är under all kritik
Deras kundtjänst är under all kritik. Inget telefonnummer som funkar och det står att man ska få återkoppling efter man skickat en förfrågan inom 24h vilket inte stämmer. Leveranstiden är en hel skam. Lita inte på det som står på hemsidan. Jag föll för det, och dem tar en evighet med att bara skicka iväg ens beställning fast det är tillgängligt i lager?! Förstört verkligen inte hur ni kan ta kunders pengar men sen låta varan sitta i lager i flera dagar utan att ge någon form av uppdatering. Värsta jag varit med om, fick inte ens en orderbekräftelse fast den har dragit pengarna. Luktar bedrägeri, kommer definitivt anmäla in detta.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.