e-scape.dk Bewertungen 53

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte Seachem Matrix, WIO Megabox med Elderly sten og noget sand. 3 timer senere ringende Thor og spurgte om han måtte levere om 30 min på adressen. “Øh, ja tak!”. Jeg var næsten sikker på de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk, både i forhold til kundeservice og levering. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Jeg havde et par spørgsmål angående nogle varer, og på ingen tid var der fun... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De rigtige varer. Jeg kræver ikke mere. Men ventetiden på levering, gør at jeg undgår firmaet Bring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forsinkelse fra leverandør til e-scape, og dermed til mig. Altså det kan jo sagtens ske. Men blev hele tiden holdt orientere både telefonisk og på SMS…….det er altså fem stjerner værd

1. Aquariumgeschäft
  2. Meereszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til e-scape.dk – Din specialist i aquascaping og akvarieudstyr Mit navn er Thor, og jeg er personen bag e-scape.dk – en webshop skabt af en passioneret aquascaper til andre akvarieentusiaster. Jeg har selv brugt utallige timer på at nørde aquascaping, teste udstyr og eksperimentere med planter for at skabe det perfekte undervandslandskab. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er at have adgang til kvalitetsprodukter og den rette vejledning. Hos e-scape.dk finder du et nøje udvalgt sortiment fra de bedste mærker i branchen, herunder ADA, Eheim, Oase, Tropica og Chihiros. Jeg har håndplukket disse leverandører, fordi jeg kun vil tilbyde produkter, jeg selv kan stå inde for. Uanset om du er nybegynder eller erfaren aquascaper, kan du finde det, du skal bruge til at opbygge og vedligeholde et smukt og sundt akvarium. Jeg tror på kvalitet, ærlig rådgivning og passion for hobbyen. Derfor gør jeg en dyd ud af at hjælpe mine kunder med at finde de rette løsninger, så de får det bedste ud af deres akvarium. Mit mål er at gøre e-scape.dk til den førende akvariebutik i Norden, hvor entusiaster kan finde både inspiration, viden og de bedste produkter samlet ét sted. Jeg håber, du vil handle hos mig og blive en del af e-scape.dk-fællesskabet! Besøg e-scape.dk og følg med i rejsen!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super kundeservice 👌🏻

De er kritisk over hvad de sender og gir besked med det samme vis der er forsinkelser.
Jeg har bestilt lidt forskelige planter og en af dem var ikke pæne nok til at de ville sende den så istedet sender de mig en mail og gir besked om at de har bestilt nye som lander hos dem imorgen og så sender de ordreren der.
Det sku kundeservice 👌🏻

9. März 2026

Hej Jesper
Mange tak for anmeldelsen - det er ambitionen at have DK's bedste butik :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forsinkelse fra leverandør til e-scape

Forsinkelse fra leverandør til e-scape, og dermed til mig.

5. März 2026

Hej Hans
Mange tak for anmeldelsen! Det er heldigvis sjældent, men som du skriver, sker det fra tid til anden. Dine planter er heldigvis på vej med posten nu :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et sted der er værd at handle hvis man nørder aquascaping.

Jeg havde et par spørgsmål angående nogle varer, og på ingen tid var der fundet ud af det hele og mine varer var på vej. 👍🏻

22. Februar 2026

Hej Martin
Kæmpe tak for at du tog dig tiden til at skrive de fine ord! :) En fornøjelse!

10-4

Alt var godt.

11. Februar 2026

Hej Jakob
Tak for de fem stjerner!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er altid god service hos Thor

Der er altid god service hos Thor.

Jeg havde bl.a. bestilt en co2 slange. Den var desværre klemt flere steder, Thor sendte straks en erstatning, af bedre kvalitet.

11. Februar 2026

Hej Brian
Tak for at du lige tog dig tid til en anmeldelse!
Det var noget møg med den defekte slange, men fedt at vi landede en løsning :)

EHEIM Varmelegeme.

Bestilte et EHEIM Varmelegeme.
Både til en god pris og med hurtig levering! Så e-scape.dk kan klart anbefales.

10. Februar 2026

Hej Martin
Kæmpe tak for at du lige tog dig tiden til en anmeldelse - det betyder noget, når man stadig er forholdsvis ny :)
God dag!

God oplevelse

God service og kommunikation, vil klart anbefale👍

27. Januar 2026

Hej Rock
Super tak for at du lige tog dig tid at smide en anmeldelse min vej :) Håber planterne skyder i vejret!

Gennemført god oplevelse!

Fantastisk service og hurtig levering. Udvalget er i top, og man kan mærke, at pakken er pakket med omhu. Kommunikation i øjenhøjde – varm anbefaling herfra!

14. Januar 2026

Hej Steffen
Super mange tak for anmeldelsen!

Ingen problemer, god/venlig/hurtig service

Jeg var næsten sikker på der plejede at være en WIO nanorock pose i. Thor skrev til firmaet, og satte mig CC på mailen for fuldt ud at kunne følge med.

Ingen problemer, god/venlig/hurtig service. Køber gerne mine ting her igen.

18. Januar 2026

Hej Frederik
Super tak for feedback! Jeg er glad for at vi endte et godt sted med WIO-produktet.

Håber vi snakkes ved igen :)

VH

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt oplevelse at handle ved…

Perfekt oplevelse at handle ved E-Scape.
Thor er god til at hjælpe, og ringer hvis han er i tvivl.
Ordren sendes med det samme og kommer indenfor 1-2 dage.

3. Dezember 2025

Hej Per
Mange tak for anmeldelsen! Og fedt at du havde en god oplevelse :)
Thor

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr