Købte en ak-ko silence 700 for 7 år siden i Silvan. Blev anbefalet e-gartner til at lægge vores tråd ned, fik en pris som så var det halve af aftalen. Claus instruerede om brugen og indstillingen af r... Mehr ansehen
E-gartner Claus fik en rundvisning i baghaven og vi fik drøftet og aftalte, hvor den nedfræsede kanttråd skulle placeres, hvorefter han gik i gang. Kort efter var kanttråden fræset ned og Claus pro... Mehr ansehen
Jeg kontaktede e-gartner via en mail, i hvilken jeg præsenterede mine ønsker. Claus Wad svarede meget hurtigt efter at have sat sig ind i opgaven. Vi kommunikerede nogle få gange frem og tilbage, og... Mehr ansehen
Har brugt e-gartner to gange til en installation. Første gang for 3 år siden, og så i 2025, hvor vi investerede i en ny robotplæneklipper, der krævede et styringskabel. Begge gange særdeles pædagogisk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Danmarks eneste landsdækkende installationsfirma! e-gartner ApS installerer samtlige robotplæneklippere på det danske marked. Installering Montøren kommer hjem til dig og monterer de kabler i græsplænen, som robotten navigerer ud fra. Kablerne fræses nænsomt ned i din græsplæne ved hjælp af en speciel nedpløjningsmaskine. De vil herefter være skjult og beskyttet under plænen. Vi leverer og installerer og går først når alt virker, som det skal..
Pile alle 11, 3480, Fredensborg, Dänemark
- kontakt@e-gartner.dk
- e-gartner.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Var lidt længe om at ringe og aftale…
Var lidt længe om at ringe og aftale montering, men da montør endelig kom lavede han et godt stykke arbejde.
God og kompetent service.
Det varede 7 uger inden de kom men…
Det varede 7 uger inden de kom men arbejdet blev lavet godt men mangler installering på telefon
Fint arbejde
Fint arbejde, dog manglede jeg lidt rådgivning inden besøget, så robotklipperen kunne placeres mest optimalt.
Installation af robotplæneklipper
Præcis og imødekommende. Hurtig, effektiv og alligevel tid til hjælpsomhed. God oplevelse.
Venlig og hyggelig betjening.
Super service og proff arbejde
Super service og proff arbejde. Vi er meget tilfredse. Både med selve installationen og rådgivning i denne forbindelse. Og efterfølgende med fejlsøgning da en mosegris havde bidt styreledningen over!
Fantastisk service 👍
Vi var ovenud tilfreds med…
Vi var ovenud tilfreds med indstillingen af robotten og vejledningen i brugen af den og den har bare kørt super siden vi fik den i foråret
Meget tilfreds med opsætningen
Meget tilfreds, god service, smilende medarbejder, der havde tid til at forklare og informere om det vi spurgte ind til 👍 vedr. opstillingen af robotklipperen.
Fungerede fint
Fungerede fint - arbejde med installering hurtigt udført!
Firma kan kun kontaktes pr. e-mail / savner det også var muligt pr. telefon/evt. sms service.
Rigtig pænt arbejde udført
Rigtig pænt arbejde udført. Kom til aftalt tidspunkt. Behagelig og professionel mand.
Hurtig og effektiv nedgravning af…
Hurtig og effektiv nedgravning af kabler og opsætning af maskine
En pose blandede bolcher
Mødet med E-Gartner var en noget blandet fornøjelse. Der var forholdsvis lang ventetid på et besøg fra virksomheden, og da de først kom var den robotklipper, som de indledningsvis havde godkendt til formålet, ikke god nok til de smalle passager på vores plæne. Den udsendte medarbejder proklamerede samtidig, at vi ikke ville komme til at betale for det forgæves besøg, hvilket vi alligevel kom til at betale 250 kr. for da slutregningen ankom. Vi blev således anbefalet at købe en klipper til den dobbelte pris, men den kører til gengæld også rigtig fint efter at installationen af denne er blevet færdiggjort.
Efter opsætning og installation af min ny-erhvervede robot, var der problemer - den kørte "kun" rundt i kanterne, for så at vende tilbage til ladestationen. Jeg skrev til firmaet, og pludselig ringede det på min dør, og udenfor stod chefen - han fik styr på robotten - og glad er jeg.
Tusinde tak for en rigtig god service.
Jeg vil helt klart anbefale e-gartner til andre.
Super service og arbejde
Jeg var super tilfreds med e-gartner. Installationen blev udført perfekt, og da jeg fortrød ladestationens placering, kom de og rykkede den med det samme, hvilket var en fantastisk service.
Installatøren var venlig og professionel og var god til at forklare, hvordan og hvorfor tråden skulle lægges som den skulle.
Fuld tilfredshed herfra👍🏻
Effektiv
Effektiv, seriøs og professionel ageren i forbindelse med køb af og installering af robotplæneklipper i mindre have.
100 o/o tilfredshed med E-gartner
Mvh
Søren Kjær
8520. Lystrup
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.