Meget smuk produkt, en "rasper" som er en rive tallerken, håndlavet af den flotteste keramik. Servicen var fantastisk, bestiltede den og fik den leveret efter 2 dage. De har så mange flotte produkter... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Har spist der flere gange til vi viser hvad du spiser og har også hentet takeaway og købt specialiteter. Bestilte torsdag lidt speciel takeaway med afhentning fredag. Det var super lækkert og vores... Mehr ansehen
Jeg har selv på et tidspunkt været så heldig at blive begavet med en gave indkøbt hos Casa Hada, som jeg blev stjerneglad for. Så nu har jeg selv givet én, som også vakte stor begejstring hos modtag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
"Lad mindet være fremtidens hygge!" Eksklusivt håndlavet og håndmalet Spansk keramisk brugskunst i flotte, glade farver - unikke produkter, hvor ikke to er ens! Vi er Casa Jada - et lille start-up familiefirma fra Farsø i Nordjylland. Vi er Mette og Peter og navnet på vores virksomhed er opkaldt efter vores sønner, Jacob og Daniel. Vi værner om kvalitet, nærvær og hygge, som gerne må være i glade farver. I samarbejde med dygtige kunsthåndværkere i Spanien udformer, udvikler og udvælger vi nøje vores produkter, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og æstetik. Vores tætte samarbejde med kunsthåndværkerne i Spanien gør, at vi hele tiden udvikler og finder på spændende nyheder. Samtidig beriges vi og vores forhandlere med uanede muligheder, når det gælder farvekombinationerne. Casa Jadas keramik er naturligvis fødevaregodkendt. Casa Jada tør godt at skille sig ud fra mængden, og kombineret med det skandinaviske look går det hele op i en højere enhed. Originaliteten i produkterne giver vores brugskunst utallige muligheder for anvendelse - både til hverdag og til fest. Casa Jadas produkter spænder vidt fra uundværlig service i dit køkken til flot og spændende brugskunst til dit hjem - indendørs, såvel som udendørs. Casa Jadas spanske keramik er absolut i den eksklusive ende af skalaen, og til en pris hvor alle kan være med. Casa Jada - Keramik man bliver glad af!
Kontaktinformationen
Gunderupvej 113, 9640, Farsø, Dänemark
- 30207578
- kontakt@casajada.dk
- casajada.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækkert produkt🍋🤗 kan varmt anbefale!
Meget smuk produkt
De har så mange flotte produkter og jeg vil finde de næste gaver hos Casa Jada! Gracias 💐
Har kun positive erfaringer med Casa…
Har kun positive erfaringer med Casa Jada.
Både med hensyn til varer og betjening.
Venlig hilsen
Else Margrethe Christensen
Dejlig oplevelse med spansk tapas og specialiteter
Det var super lækkert og vores københavnske gæst var meget imponeret. Betjening, både til spisning og i forretningen er meget personlig, hvilket vi sætter stor pris på!
Rigtig fine
Rigtig fine, farvestrålende og anvendelige keramik varer. Dejligt det også tåler opvaskemaskinen. Olier og oliven er virkelig lækker spise.

Antwort von Casa Jada
Tak for en god oplevelse med at handle…
Tak for en god oplevelse med at handle med unikke varer fra Casa Jada

Det smukkeste håndlavede keramik
Det smukkeste håndlavede keramik. Stort udvalg, noget for enhver smag. God hjemmeside, nem at navigere i, dejligt med de personlige historier om designets oprindelse. Fysisk butik i Hvalpsund er det hyggeligste sted.

Antwort von Casa Jada
Det en meget flot butik i har fået i…
Det en meget flot butik i har fået i hvalpsund virkelig smuk indretning et besøg værd ❤️❤️❤️❤️

Virkelig flot keramik
Virkelig flot keramik. Super god service og hurtig levering. Kan varmt anbefale deres hvidløgs rasper.

5 stjerner til Casa Jada
Rigtig fin webshop, nem at finde rundt på og godt udvalg, modtog en pæn kop og sød hilsen i pakken.

Smuk og lækker keramik fra Casa Jada
Meget smukke og lækre keramikfade/skåle fra Casa Jada🙌❤️Jeg her helt tilfreds med mine nye skåle og fadet.
Hele forløbet, fra bestilling til afhentning i pakkeshop, forløb tilfredsstillende. Jeg kan varmt anbefale Casa Jada til andre👌🤩

Antwort von Casa Jada
Som altid gode produkter leveret til…
Som altid gode produkter leveret til tid med god kvalitet. Tak!

Superflotte ting hos Casa Jada
Superflotte ting hos Casa Jada! Så god betjening. Blev ringet op, da de manglede en ting på min ordre og vi fandt sammen et alternativ. Hurtig levering 👍
Skal absolut forbi deres butik i Aars på et tidspunkt 😊

Antwort von Casa Jada
Lige det jeg manglede..og mere til
Havde søgt på et produkt på nettet og kom til Casa Jada. Fantastisk hjemmeside, nem at manøvrere rundt på.
Fandt lige det jeg søgte. Bestilte og modtog en pakke, hvor produktet lå trygt og forsvarligt i genbrugsmaterialer..
Et håndskrevet kort med ønsket om at deres produkt opfyldte mine ønsker..
Det gør det i den grad. Fantastisk glasur og flotte farver og motiver.
Kan varmt anbefales

Hurtig og høflig betjening
Hurtig og høflig betjening. 🤗 Forsvarlig indpakning og en meget sød hilsen oveni. 👌

Antwort von Casa Jada
Fantastisk oplevelse at shoppe her
Fantastisk oplevelse at shoppe her, det er formidabel kundeservice og udsøgte og lækre varer!!!

Antwort von Casa Jada
God service og flot keramik i høj…
God service og flot keramik i høj kvalitet

Antwort von Casa Jada
Bestilte nogle keramik rivejern og to…
Bestilte nogle keramik rivejern og to dage efter lå de
Foran hovedøren leveret af Dao
Meget flot rivejern

Super god oplevelse
Stod tirsdag d. 19/12 og skulle bruge nogle krus allerede om lørdagen. Eftersom leveringstiden hed 2-7 dage valgte jeg at skrive til Mette tirsdag aften, hvor hun tog sig tid til at svare selvsamme aften. Mette forsikrede at mine krus ville blive afsendt allerede dagen efter, hvilket de gjorde og jeg modtog min ordre torsdag. Jeg vil klart handle ved CasaJada igen.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.