Jeg bestilte en ordre hos dvdmanden beståede af tre film. Bestillingen og leveringen forløb meget hurtigt, nemt og professionelt. Der skete en mindre fejl ved pakning af min ordre som jeg gjorde opmær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er imponeret. Kæmpe udvalg af danske film og til billige priser. Jeg har ledt efter den danske film “Mørke” i over et år, indtil jeg endelig fandt den i dvdmandens webshop. Forsendelse er til ri... Mehr ansehen
Da jeg købte filmen “Den Røde Tråd” af Poul, gik der ikke mere end 2 dage så havde jeg den i postkassen. Da jeg havde set lidt af filmen undrede jeg mig lidt over billedets kvalitet. Jeg havde en... Mehr ansehen
Første gang jeg har handlet her - men bestemt ikke sidste. Fandt flere film jeg længe har søgt efter og så til yderst rimelige priser. Jeg kan kun give DVDmanden mine aller bedste anbefalinger******... Mehr ansehen
Speialist i Danske DVD og Bluray Film
Magletving Møllevej 12, 4943, Torrig L, Dänemark
Min ordre blev sendt med det samme. Dvd er i original indpakning og er super fin. Kan varmt anbefales!
100% tilfreds.
Bestilte mine varer og 24 timer efter havde jeg dem.
Pænt pakket ind i en robust kasse.
Kan klart anbefales !
Perfekt service
Rigtig god kommunikation undervejs og rigtig god service. Vender tilbage
Billige varer i rigtig god stand. God kommunikation. Hurtig levering.
Det var meget nemt og hurtigt, fik lige hvad jeg regnede med, flot indpakket og det hele.😊
Var også meget glad for at mobilepay var en betalingsmetode, gjorde processen virkelig let👍
En sand skattekiste for enhver film elsker; fede film til endnu federe priser! Og lynhurtig afsendelse! Anbefales!!!
Meget tilfreds.
Alt i orden fra bestilling til afhentning.
Kan på varmeste anbefale DVD Manden.
Første gang jeg har handlet her - men bestemt ikke sidste.
Fandt flere film jeg længe har søgt efter og så til yderst rimelige priser.
Jeg kan kun give DVDmanden mine aller bedste anbefalinger******************
DVD-Manden er en meget let overskuelig hjemmeside & der er aldeles rimelige priser. Jeg var også tilfreds med leveringen. Jeg handler der igen hvis jeg skal finde film.
Super fair priser, og et fint udvalg ! Bestilte kl 21 og dagen efter blev de leveret, super super super, køber derfra igen en anden gang 😁
Hurtig levering af det bestilte - og hurtigt svar på mail
Hej Poul hvorfor virker din hjemme side ikke god dag hilsen brian

Antwort von DVD Manden
Hurtig levering, gode billige priser og film af høj kvalitet. Har efterhånden købt mange film her og er altid super tilfreds
Hurtig samt god service !
Super flink og imødekommende
Gode film på lager
God fleksibilitet 👍🏼
Ikke sidste gang vi handler hos dig
Jeg bestilte en film fredag aften, og den blev sendt allerede sammen aften. Det er hvad jeg kalder hurtigt handling og har her til morgen modtaget min film og kan kun sige at det ikke er sidste gang jeg handler hos dvdmanden.dk
DVD Manden har et stort udvalg af DVD til yderst rimelige priser og en meget fin service, hurtig levering.
Har bestilt nogen forskellige film hos ham og de kom inden for få dage og har ingen problemer haft, vil klart anbefalde ham til andre og at man får filmkort med synes jeg er en dejlig bonus så det iværtfald ikke sidste gang jeg bestiller her
Jeg har haft en god oplevelse med det blev DVD manden.dk så mangler sikkert Skriv fornuftigt priser og hurtig levering Jeg vil anbefale DVD manden til alle de som ser danske film derfor er jeg derfor er det der Jeg køber min danske film fremover hilsen Alex
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.