Super, og hurtig levering, lækkert tæppe, jeg vender helt sikkert tilbage - ...men jeg har dog fået problemer med mit Ronja Gul Mix Kludetæppe - der kommer klude ender op, selv om jeg støvsuger med ha... Mehr ansehen
Fandt den længe eftersøgte Blu-ray-udgave af den film, jeg ledte efter, hos BilligeDVDFilm.dk, som ovenikøbet var så flinke at sende billeder af coveret, så jeg bedre kunne vurdere den præcise udgav... Mehr ansehen
Super service , gode film og hurtig levering . Bestillinger der har skabt STOR glæde :)
Dejligt med et sted, hvor man stadig sælger DVD'er. Trods internet, smartphones osv., kan det være dejligt bare at starte dvd'en og se en film. BilligeDVDFilm har et stort udvalg, en løsning, hvor "k... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
- Brugte DVD Film fra KUN 1 kr. - Billige Brugte Blu-ray - Stort Og Spændende Udvalg - DVD’erne er alle i god stand.
Stenhusvej 7, 4300, Holbæk, Dänemark
- kontakt@billigedvdfilm.dk
- billigedvdfilm.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Anbefales !
Super service , gode film og hurtig levering .
Bestillinger der har skabt STOR glæde :)
Super service og lynhurtig levering 😃
Nemt at bestille film på hjemmesiden
Nemt at bestille film på hjemmesiden. Stort udvalg. Modtog varerne dagen efter jeg bestilte.
God kundeoplevelse.Hurtig levering
God kundeoplevelse.Hurtig levering
God pris og kvalitet.
God hjemmeside .han har gode priser, og kvaliteten ser ud til at være helt ok.
Nem og hurtig bestilling samt hurtig…
Nem og hurtig bestilling samt hurtig levering
Hurtig levering og ingen problemer med…
Hurtig levering og ingen problemer med filmene
De havde den DVD jeg lige stået og…
De havde den DVD jeg lige stået og manglede. Hurtig service, afsendelse uden dikkedarer.
En dejlig ting når i har lige den film…
En dejlig ting når i har lige den film man gerne vil have
Altid fin service
Super hurtige, og en god service😊
Har købt fra dem flere gange, og hver gang er de super hurtige til at sende, og den ene gang der var et lille problem, var de super hurtige til at løse det.
Så jeg kan kun anbefale at handle hos dem😊
Alt perfekt
Alt perfekt - hurtig levering, og varer præcis som ønsket. Kan kun anbefales :)
Hurtig forsendelse
Hurtig levering og hurtig svar
Hurtig levering og hurtig svar. Handler der gerne igen og kan kun anbefale.
Super god service og varen var som…
Super god service og varen var som forventet 👍🏻
Jeg er meget tilfreds med min…
Jeg er meget tilfreds med min bestilling. Jeg har ikke noget at klage over...
Jeg kan absolut hverken anbefale at…
Jeg kan absolut hverken anbefale at handle hverken i filmmarked eller i Billigedvdfilm. Der er utroligt lang svartider begge steder. Der sælges og folk betaler for varer som slet i fysisk findes i webshoppen. Og man kan risikere at få en dvd når man har bestilt en bluray. Får jeg ikke pengene tilbage for den ordre hvor de har sendt en dvd i stedet for Bluray så klager jeg til Forbrugerstyrelsen. For webshoppen villeder folk til købe noget de ikke får. Hvordan sælgeren for webshoppen har vildledt folk til at give begge webshop så god en karakter må stå hen i det uvisse.Svaret kom så 7 mdr efter anmeldesen

Antwort von BilligeDVDFilm.dk
at jeg fik en fin vare meget hurtigt.
God service og hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.