Dutchsneakers Bewertungen 83

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ondertussen terug betaal verzoeken gestuurd. Is er ergens iets te vinden waar alle gedupeerde van deze site zich kunnen melden. Als ik die vind zal ik deze zeker delen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dutchsneakers lijkt onbereikbaar. Ik wil mijn schoenen retour sturen maar tot op heden probeer ik al weken in contact te komen maar geen reactie op tickets en eerdere emails. Ik ben nu in contact met... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Air Max 1 daisy besteld, na 11 dagen in huis. Supermooi! En ze lopen lekker comfortabel. Ook heb ik voor mijn volgende aankoop een 10% kortingscode ontvangen, helemaal top! De klantenservice reage... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top sneakers!

Top, ben ook netjes up-to-date gehouden. Ze reageren binnen 48 uur zoals beloofd. Soms wat langer als het in de weekend is. De sneakers zijn top, ben oprecht goed te spreken over dutchsneakers.com.

3. Juli 2024

Hallo Mereltjuh,

Bedankt voor uw fantastische 5-sterrenreview op Trustpilot! We zijn erg blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met Dutchsneakers.com.

We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw inzichten te delen, die ongetwijfeld waardevol zijn voor andere klanten die overwegen bij ons te kopen.

Ons doel is om continu topkwaliteit service en producten te bieden, en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Uw tevredenheid met uw recente aankoop inspireert ons alleen maar meer.

Namens het hele team van Dutchsneakers willen we u bedanken voor het delen van uw positieve ervaring. Mocht u in de toekomst vragen hebben of iets nodig hebben, neem dan gerust contact op. We kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben blij dat ik uiteindelijk een…

Ik ben blij dat ik uiteindelijk een goede oplossing heb gekregen bij Dutchsneakers. Hoewel er aanvankelijk wat problemen waren met de levering van mijn sneakers en het contact met de klantenservice, hebben ze uiteindelijk mijn geld teruggestot. De klantenservice heeft alles gedaan om het probleem op te lossen en de schoenen alsnog op te sturen. Ik wardeer de inspanningen van dutchsneakers om mij als klant tevreden te stellen. Dankzij dit inzet heb ik mijn geld teruggekregen en wil ik ze nog een kans geven. Ze zijn bereid om problemen op te lossen e nde klant tevreden te stellen, wat ik erg waardeer.

10. Juli 2024

Hallo Korneel Leduc,

Erg mooie schoenen ontvangen

Erg mooie schoenen ontvangen. De Air Max 1 anniversary red re-release kon ik nergens vinden. De mail service beantwoord mijn mails ook vrij snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden verder. Super tevreden met de kwaliteit en comfort!

Mij zie je snel weer terug!

10. Juli 2024

Hallo Kevin Hogeweg,

Vaker hier besteld

Vaker hier besteld, ze zijn echt super van kwaliteit en de service, de hoeveelhied schoenen die beschikbaar zijn! gewoon top. Wrodt mijn vaste plek om mijn sneakers te kopen!

1. Juli 2024

Hallo Bernard Hgvlt,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ruim 2 weken geleden schoenen besteld…

Ruim 2 weken geleden schoenen besteld en ook gelijk betaald. Tot op heden geen schoenen gezien! Ook al meerdere keren bericht gestuurd (via de mail en site zelf) en daar ook totaal geen reactie gekregen. Via de chat kan geen berichten gestuurd worden en ik kan ook nergens een telefoonnummer vinden. Zo te zien ben ik opgelicht!

22. Juni 2024

Hallo Ritu,

Heb je voor ons je bestelnummer? Wij zien namelijk geen bestelling onder het naam ''Ritu Gayadien''

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn dochter wilde heel graag specifiek…

Mijn dochter wilde heel graag specifiek een paar schoenen dat ik nergens kon vinden. Na eindeloos zoeken en teleurstelling vertelde iemand mij dat ik hier schoenen ook op aanvraag kon doen. Ik besloot het erop te wagen en diende een aanvraag in. De service was werkelijk uitstekend. Niet alleen vonden ze het exacte paar schoenen datm ijn dochter zo graag wilde hebben, maar er was ook onverwachte bonus: Ik kreeg korting op de schoenen omdat ik via een aanvraag had besteld.

Wat ik bijzonder prettig vond, was de klangerichtheid en de snelheid waarmee alles werd geregeld. Ze deden uiteindelijk hun best voor mijn persoonlijk aanpak.

Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede schoenen in plaats van zelf urenlang te zoeken. Ze zijn betrouwbaar, efficient en de extra korting is natuurlijk een geweldig pluspunt. Mijn dochter en ik zijn in ieder geval zeer tevreden!

8. Juli 2024

Hallo Anita Frennemans,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zit al weken te wachten op mijn…

Zit al weken te wachten op mijn bestelling. Denk dat het niet meer komt.
Nul sterren kan niet dus maar 1 ster.

#46963 was mijn bestelling.

12. Juni 2024

Hallo Benny,

Je kunt je bestelling volgen via:

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede en nette afhandeling

4 juni heb ik schoenen besteld. Op 22 juni de schoenen ontvangen. Het zijn mooie schoenen, authentiek aan die van Nike. Voor mij was het niet wat ik verwachten. Netjes contact met de klantenservice gehad en kon de schoenen retourneren, voor retourneringen stond het geld al op mijn rekening.

22. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De schoenen die ik van deze site heb…

De schoenen die ik van deze site heb gekocht, zijn veel comfortabeler dan die van andere merken die ik heb geprobeerd. Vooral tijdens alnge wandelingen worden mijn voeten niet moe. Het ontwerp is ook erg stijlvol, ik raad het ten zeerste aan.

5. Juli 2024

Hallo David E,

Super

Super, ben oprecht enorm tevreden met de sneakers van Dutch, ze lopen heerlijk. Heb een maat groter besteld dan dat ik normaal draag en dus zitten ze prima! Gewoon doen als je twijfeld !

2. Juli 2024

Hallo Maurice,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben mijn probleem toch opgelost

Ze hebben mijn probleem toch opgelost, en mijn geld teruggekregen. Ook kreeg ik een aanbod dat ik achteraf mag betalen. Ik zal ze toch een tweede kans geven. In ieder geval is dutchsneakers.com wel betrouwbaar!

Verder erg tevreden met hun service. Mijn ervaring met dit bedrijf begon negatief, maar dit is weer positief dankzij Martijn die me te hulp schoot. Mochten de sneakers aankomen, zal ik dit aanraden aan iedereen uiteraard!

Meer informatie volgt... tot ziens!

Gr. D Smit.

5. Juli 2024

Hallo D. Smit,

Ontvangen en heerlijk!

Ontvangen, en ze zitten heerlijk. Heb al vaak genoeg hier besteld, blijf ik ook doen. Want je hebt hier letterlijk alles....

Groetjes

13. Juni 2024

Hallo Jacob,

Air Max 1 daisy besteld

De klantenservice reageert binnen 2 dagen gewoon op mijn mails, verder ook goed op de hoogte gehouden.

27. Juni 2024

Hallo Arjan,

Top! Goede service

Top! Air Max 90 dia de muertos besteld, vandaag geleverd gekregen na 12 dagen. Erg mooie sneakers! Lopen lekker ook.

26. Juni 2024

Hallo Rik Dieleman,

Schoenen vandaag ontvangen

Schoenen vandaag ontvangen, erg mooi en zitten erg comfortabel. Ik kom zeker weer terug voor mijn dochters!

24. Juni 2024

Hallo Steefje,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een geweldige winkelervaring die…

Ik had een geweldige winkelervaring die mijn verwachtingen overtrof. De schoenen waren goed verpakt en kwamen onbeschadigd aan. Ze zijn zowel op het werk als in het dagelijks leven comfortabel te dragen.

20. Juni 2024

Hallo Machiel,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was bezorgd dat de productfoto's…

Ik was bezorgd dat de productfoto's misleidend zouden kunnen zijn, maar toen ik de schoenen ontving, bleek mijn bezorgdheid ongegrond. Ze zijn zowel stijlvol als stevig. Het is duidelijk dat ik ze lang zal kunnen dragen.

18. Juni 2024

Hallo Cees M,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De prijzen van de producten zijn zeer…

De prijzen van de producten zijn zeer concurrerend, het is moeilijk om elders schoenen van vergelijkbare kwaliteit te vinden voor deze prijs

27. Mai 2024

Hallo Eefke Gewald,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelfs de doos van mijn schoenen was…

Zelfs de doos van mijn schoenen was zorgvuldig verpakt, deze aandacht voor detail maakte echt indruk op mij

28. Mai 2024

Hallo Piet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er is een breed scala aan producten…

Er is een breed scala aan producten beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende stijlen, ze bieden opties voor elke smaak

25. Mai 2024

Hallo Maup Klos,

Wouter - Team Dutchsneakers.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr